Karja tchýně je teda zvláštní. Ale podle toho, co si psala, je možná lepší, že se moc neangažuje.
Vše o těhotenství a dětech
V novembri nastupujem do novej prace (v starej som dala vypoved), takze sa trocha desim, HO velmi mozny nebude, minimalne zo zaciatku. Zaroven ide mama par dni predtym na operaciu (bojim bojim), takze deti jej na krk hodit samozrejme nemozem a sambo si to predstavoval tak, ze ja budem chodit rano v nekrestansku hodinu do prace (ja haha) aby som potom letela pre deti a on si pekne o osmej rano vyrazi a bude si robit do vecera ako potrebuje. Ked som mu vysvetlila, ze odteraz sa bude musiet zapajat aj on, vratane vodenia na kruzok o pol 4 a pracovania z domu ked budu deti chore, tak mu dost zatrnulo lebo pochopil, ze doteraz mal pohodicku a ta mu skoncila :) No som zvedava ako to zmenezujeme, on ma roboty nad hlavy a moja praca bude narazovo tiez casovo narocna.
MP Meri gratulujem
a presne si pamatam tie blbe otazky z okolia preco tajime co budeme mat. sama som sa to dozvedela takto neskoro!
Mrakoplas gratuluju k novy praci! A drzim palce at se Vam to podari vybalancovat
Mrakoplas musel to být pro něj šok
Určitě si to nějak sedne, držím palce.
Moje tchyne taky neni moc na deti. Kdyz jsme ji privezli poprve ukazat posledni vnucku, tak si k nam sedla asi na dve minuty, a pak sla trhat hrasek.
Muzovi rodice sice bydli ve stejne vesnici, ale maji radi svuj klid, takze deti vidaji velmi zridka. Ani se po nich neptaji, kdyz je delsi dobu nevidi. Obcas je tam muz vezme, kdyz sam potrebuje neco u rodicu udelat a oni se k detem chovaji hezky, ale asi je to pro ne prilis vycerpavajici. Maji taky uz oba okolo 80, takze sily ubyvaji.
Mrakoplas gratulujem! Určite si nájdete systém!
Mate nekdo zkusenost s nutridrinky pro deti? Pediatra predepsala dceri Fortini, jelikoz moc nepribira. Ochutna od vseho, ale moc toho nesni. Obavam se, aby to dcera nemela na ukor normalniho jidla. Ma jeste 2x denne sunar, ale to se ji snazim davat az po jidle, jinak bych uz do ni nic nedostala.
Blahopřeji k holčičce ![]()
A jak se bude jmenovat? Výběr jmen jsme tady už dlouho neměli, taková je to oblíbená kratochvíle ![]()
ziginka my je dostali nekdy kolem deseti mesicu, ale efekt to nemelo zadny. Ja mam proste dite drobny (dva a pul roku a deset kilo, v roce mela sedm), ale jinak zdravy, a tyhle nutridrinky ji vubec nejely. A ty jejich jogurty jeste mene. Takze jsem malou radeji krmila normalnim jidlem. Ty nutridrinky jsou skvele pro ruzne nemocne deti, ktere nemuzou jine jidlo, ale nejsem ze sve zkusenosti uplne zastance toho to davat detem, co jen nesedi do tabulek.
Zuzuli Dekuji, asi to vyzkousim treba misto jedne davky sunaru. Dcera je drobna, ale prijde mi uplne ok.
dzizisketa Jméno už máme vybrané a podle mě úplně nádherné, ale bohužel, neříkáme
Nechceme si ho nechat zkazit byť jen náznakem nějaké kritiky. U prvního se nám to hrozne osvědčilo. Na živě dítě už si nikdo nedovolí ani ceknout, ale jakmile se jméno sdělí dopředu, obzvlášť někteří experti (moje tchyně třeba) mají tendenci hodnotit, přemlouvat, sdělovat svoje oblíbená jména ... a tuhle diskuzi já rada vynecham ![]()
MP Meri achjoooo ja sem tak zvedava:D
MP Meri teď neusnu!
MP Meri takže Valerie nebo Zora:D
MP Meri takže Valerie nebo Zora:D
Koukam, ze si najdete cestu
Když neřeknu jméno, bude aspoň tipovačka ![]()
MP Meri my ani neceknem a nikomu nereknem!
Koukam, ze si najdete cestu
Když neřeknu jméno, bude aspoň tipovačka
Tomu se nevyhneš![]()
Já vlastně ani nevím, jak se jmenuje prvorozený. Takže tipuju Beáta nebo Magdaléna
MP Meri Každé jméno je hezké, když se hezky vysloví. Já myslím, že jste si vybrali dobře ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí