MP Meri u nás dvě sovy vygenerovaly třetí sovu, teď ještě spí, ale má to teda taky nějaký negativa, teď večer fakt blbě usina bez ohledu na posunutí budicku a rano se nedá moc budit, aniž by pak probrecela minimalne cely dopoledne.
ted ji teda nebudim, jsme nemocný, tak ji nechavam vyspat.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Asi chápu, ale nechápu. U nás by se bez budiku vstalo tak v devět, dítě možná dřív, ale než by vykopalo z postele mě ... o muzovi ani nemluvím, ten potřebuje většinou budiky dva ...
Já vstávám na budík většinou i o víkendu a na dovoleny stopro a fakt tím nemyslím budicek v šest ráno
Jsem zvědavá, co za model bude cislo dvě.
to je jako u nás. Akorát o víkendu teda budík nemám, mě spát nevadí![]()
Druhé dítě bylo jako mimino ještě spavější, vstávali jsme až po půl deváté.
MP Meri Potrefenáhusa kluci nejsou ani sovy, ani skřivani. Oni jsou málospáči. Usínají mezi půl desátou a desátou a Viki vstává mezi pátou a půl šestou. Takže spí sedm, max osm hodin. Ríša někdy spí déle, ale večer ho pak není možné zastavit před desátou. Přes den přestal spát cca ve dvou a půl. Viki teda ještě odpoledne spává. Ale stejně mi to přijde málo spánku. No ale po někom to mají, že. ![]()
Pinot Noir malospaci
ja mela takovy jen jedno dite nastesti, ale sama jsem mocspac a bylo to kruty, zly moc
MP Meri nenavidim budiky
ten pocit kdyz me neco vytrhne z hlubokyho spanku, to je neco mezi chuti vyvrazdit prilehle sidliste nebo spachat sebevrazdu
takze mi nakonec moc vyhovuje, ze uz se rano budim sama od sebe, vstavani o 1000% lepsi
viktorka_od splavu akorátže někteří to sami od sebe mají v devět nejdřív![]()
Pinot Noir někdo musí vyrovnat ty moje medvědy
Lituju tě, já bych už byla asi mrtvá.
MP Meri já sice budík kam, ale defacto nepotrebuju. Dcera teď vstává mezi 5:00 a 5:45.
Ty spací návyky jsou fakt různorodý, mám kamosku, co jede celej život ten dvoufazovej model - odpo klidně 2 hodiny slofika, spát chodi nejdřív v 1 a vstává klidně v 6. A je spoko.
Me by to zabilo, poslední půlrok si těm spánek dost sleduju, něco ovlivnilo těhotenství samozřejmě, ale ideál je pro moje tělo víceméně jít cca ve 22:30, vstavat v 7:30. Realita samozřejmě pokulhává, chodim skoro o půlnoci a vstávám dřív, tak to pak podle toho i vypadá.
Jinak já se začínám opatrně radovat, spáč nebo ne, druhé bude téměř určitě holcicka
Moc jsem si to přála a napínala mě potvora až do 30tt.
MP Meri juuuu, holcicka.
Už několikrát jsem se tě chtěla zeptat, jestli ses tentokrat dočkala, ale seděla jsem si na rukou, abych neotravovala.
MP Meri Gratuluju k male princezne. Mne kdyz na prvnim screeningu rekli jako prvniho kluka, taky mi prolitlo hlavou prosim, at je to druhy holcicka. Ale nervozni jsem z toho byla az do porodu, vybavicka pro parecek a kluk by v ty ruzovy vypadal dost blbe. Me teda stresoval i pocet deti v brise, bala jsem se, aby tam nenasli treti, v nasi rodine bych nebyla prvni, ktera se o trojcatech dozvedela az u porodu :-D
Holky jsou docela v cajku, večer v 8 už semtam spi a vstávají bez budika v 6:30, to máme akorát na vypraveni se. Včera večerely 2 sklinky mostu, jednu hrusku a půl suchého rohliku:D
MP Meri jé, holčička. To ti přeju a závidím![]()
MP Meri mě odpolední šlofík taky vyhovuje. Moc to teda neprovozuju, ale je to super, když se zadaří.
Karja Pinot Noir Jako vlásky... bude mu deset, to už má docela slušné háro. Vlasů má na několik hlav. Vypadalo to dobře, teď je to taková "kebulka". Ráno jsem se ho normálně lekla. ![]()
Tabea Díky, i za to sezení na rukách
V reálu bylo celkem stresující neustále odrážet ty dotazy. Taky jsem to chtěla vědět a 30 týdnu čekání je docela dost ![]()
![]()
MP Meri tak já opatrně gratuluju. ![]()
MP Meri to je hezké, taky jsem si přála vnučku, ale nechci se rouhat, kluci taky dobrý. I když ta holčička mi pořád chybí. Ale před dětmi o tom nemluvím.
Tak Betty mas super pristup. Moja mama vydala sklamany vzdych ked sa dozvedela, ze druhe budem mat zase syna ale nikdy to uz potom nespomenula, asi sa aj zahanbila ako to z nej vyletelo :) Ved ja som si tiez priala Katusku ale teraz by som toho svojho budulinka ani za desat Katiek nevymenila :)
MP Meri gratulujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí