Pinot Noirja bych mu ho dala, aspon si nebude nic pamatovat. Predpokladam, ze dostane nejakou davku vhodnou pro dite.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir aha, ale pak jí musí stejně někam poslat, ne? Jakože je opravdu tak nutný, aby to odebírala právě tahle osoba?
(V žádném případě nechci rejt, jen je mi vás obou líto a moc držím palce.)
Pinot Noir A jaky máš na to názor ty? Jakože jestli to byla tak neusna míra stresu?
Tou jinou ordinaci, což stejně nejde, jak píšeš, by sis podle mého názoru asi stejně nepomla. Stejně to vypadá všude tak nějak stejně, soudím podle svých dětí, tam už by to bylo blbý ve vchode, kdyby něco takového zažily, a už by bylo jedno kde to a kdo tam je.
Pinot Noir ty jo, chudáci vy oba. Hele masticka emla na znecitliveni, plus bachovky krizovka, a zkusit mu to vysvětlit, tak bych v tomhle případě postupovala já. Mě se takhle sekla mladsi u druhé dávky ockovani proti nestovicim, protoze u první zatla ruku a dlouho ji bolela. Tak jsem ji navrhla, že půjde první, před ségrou, a slíbila velkého nanuka, jako pofnukala si a dobrý. Ale nevím jak je malý schopný si nechat něco vysvětlit...
711990 jojo, ten
To je teda taky super:( já bych teda asi neváhala a vzala si očr, tohle není rýma na týden. Chápu, že jseš v práci krátce, ale zápal plic nemá každý měsíc.
Evaeva ja uz mam OCR od minulyho patku prave, mel ty horecky...ted muzu bejt doma leda zadarmo...
Pinot Noir Já mám za sebou odběr krve syna před čtrnácti dny. Bylo to strašně strašný, doktor si zakrýval uši, aby vyjely ten řev. Dvakrát řekl, že to necháme, že to nepůjde. Já slibovala hory doly, čepici přes oči, mobil do ruky, pokemoní karty, cokoliv v hračkářství. Argumentovali jsem odběry krve u mimin v nemocnici i vlastním darovanim krve. Pak se nějak syn rozhodl a držel. Já byla zpocená úplně vsude, přes masku jsem doktorovi rekla, kde že je nejbližší bar. Bez hnutí brvou odvětil, že u něj vzadu.
Já bych mu ten diazepam dala. Pokud by ho měl místo uklidnění nakopnout, tak je přece možno všechno přerušit. U nás to bylo v hlavě, potom naznal, že to tak strašný opravdu nebylo. Takže by bylo jedno, kam by na tu krev šel. Byl ok, dokud neuviděl jehlu.
Ideální by asi byl diazepam a odběr jinde. Držím všechny palce, ať to dobře zvládnete. ![]()
Pinot Noir Ty bachovky bych zkusila, ale spis někde jinde, než na tu krev. Tam bych podruhý fakt nechtěla riskovat.
Jen taková rychlá věcná. Objednala jsem 3 helmy, zkoušíme zkoušíme, ale jedna je výrazněji lehčí, asi 160 g, cena kolem 500, Je to bezpečné? Jsou i ty lehoučké helmy dobré?
711990 to jsem myslela, že zadarmo. Je to blbý, no.
Tabea tady mají v těch větších odběrných místech "včelku". To je takový vibrační bzučák, co se nalepí na paži. Měl by odvést pozornost od toho píchání.
711990 a jak mu je?
Evaeva to je fajn nápad. Ale když na sebe dítě nedá sáhnout, protože se bojí jehly, tak se obavám, že včelka to nespasí...
Kdyz byla jehla v žíle, tak už to bylo ok.
Tabea jo, to chápu. Prý to původně vymysleli pro vážně nemocné děti, které těch odběrů mají x :(
Já byla loni na odběru se starším, ale ten zvládá všechna vyšetření dobře. Pokud mu ovšem nesundávají náplast ![]()
![]()
Pinot Noir no, ja som v tomto asi otrlejšia, lebo moje deti museli mať kvôli febrilným kŕčom diazepam vždy, keď začala teplota príliš stúpať. A áno, potvrdzujem, že výsledok nemusí byť práve malátnosť...takže takéto jednorázové použitie, ak je zmysluplné, by som asi nezavrhla.
Karja co je to zač? Jinak by měly bylt všecgny helmy certifikované a bezpečné, pokud dobře sedí. U těch dražších jsou pak třeba lepší materiály, ale ty dětské se asi dělají z těch stejných všechny... My teda s mužem máme oba hodně lehké helmy, co mají kolem 200g a bezpečné rozhodně jsou. Ale teda bohužel nestály 500
Takže jestli to není nějaký noname bez původu a holkám sedí, vzala bych lehkou ![]()
Evaeva no zdal se mi uz lepsi, jak ho presly ty horecky...a misto toho tohle:( je hodne unavenej, chodi spat treba v 6, porad jeste smrka a kasle, ale treba ten kasel mi neprisel nejakej hroznej...
Děkuju všem za názory a zkušenosti, ještě to zkonzultuju přímo s tou endokrinologií.
Tabea uf, taky máš silné zážitky! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí