711990 ježiš, zápal plic, to je masakr. Chudák. Chudáci vy!
Vše o těhotenství a dětech
711990 já jsem měla taky takový zápal plic jako dítě, ne moc vysoké teploty a trošku kašel. Hlavně, že se na to přišlo.
letfenixa to půjdu, ale myslíš, že to mám řešit teď, v té akutní fázi rýmy? On špatně slyší při každé rýmě, ale vždycky se to srovnalo.
711990 chudák malý. Chudák ty. ![]()
Kamaradka mi dnes poslala video, na kterem byl pruvod certu, kteri se chystali na besidku k nim do skolky. Jako byt to nase skolka, tak si jdu regulerne stezovat. Za certy a andely sli devataci a kdyz jsem videla ty krampusovske masky, tak jsem myslela, ze me omejou. K triletym detem tvl, nechapu, ze to ucitelky ve skole trochu nekorigovaly. Fakt jsem rada, ze lezime doma s anginou a nemusim ucitelky zpovidat, jestli v nasi skolce nekdo hodla pouzit v pondeli mozek. Ja jsem militantni odpurce straseni certama, protoze jsem z toho v detstvi mela trauma, ale v roce 2022 tohle? Konec vylevu.
Chtela jsem si postezovat, ze mladsi dite je opet nemocne, teplota, ryma a k tomu je hluchy jako spalek, cimz zdravim Evaeva . A na me to preskocilo taky, tak se tu plouzim cela rozlamana s teplotou a vidim se v posteli. Ale jak to tu ctu, tak vidim, ze jini jsou ma tom hur.
Chtela jsem si postezovat, ze mladsi dite je opet nemocne, teplota, ryma a k tomu je hluchy jako spalek, cimz zdravim Evaeva . A na me to preskocilo taky, tak se tu plouzim cela rozlamana s teplotou a vidim se v posteli. Ale jak to tu ctu, tak vidim, ze jini jsou ma tom hur.
Evaeva to je který kluk? Pokud může už ty spreje na oplasknuti slizníc, tak bych to asi jednorázově zkusila, budeš minimálně vidět, jestli je to otokem nebo něco jiného.
Jinak na ORL klidně s nemocným dítětem, měli by tam být snad zvyklí. Akorát bych předem zavolala. Já myslím, že není potřeba ani žádanka, alespoň náš ORL bere i bez ní.
monis
to bych si stěžovala. Když si představím ty děti, které do školky nechtějí i bez čertů.
do naší školky čerti nesmí. Navíc hlavní mikulášská akce probíhá společně s rodiči. Tam teda čert byl, takový bodrý děda, stál opodál, dělal si ohníček a z čerta měl akorát ty rohy
U mladšího měli mít "párty" v maskách, syn chtěl jít za anděla, ale je nemocný ![]()
711990 Chudák malej! Hlavně ať je brzo zdravej!
Gatita tak to jsme na tom úplně stejně, celá rodina ![]()
continuity starší. Jaké spreje? On je trošku nahluchlý při každé rýmě, ale ne takhle. Mluvím na něj, jak na starou bábu. Já chápu, že by ho vzali i s rýmou, spíš aby mi neřekli akorát, že je to normální a máme přijít, jestli se to pak nezhorší. Respektive jestli je nějaké riziko, že je to nějaká komplikace a ne běžný stav.
letfenixa uz mam afty v puse aj ja
. Ale deti uz lepsie, vdaka za opytanie ![]()
Evaeva Olynth HA třeba. Já to dětem dávám nerada, ale když už jsou přidušené, tak to dám na pár dní.
continuity jo, tohle, ahá. A to pomáhá i na tohle? To zkusit můžu.
Evaeva no oplasknou ty sliznice a myslím, že ta hluchota je částečně právě způsobena tím otokem, já mám v uších zalehlo při rýmě pořád, praská mi v nich, i mě bolí bubínky - aniž by to byl zánět středního ucha. Takže ja si je třeba dávám, když se o mně pokouší zánět dutin, aby se to líp čistilo.
A když měl muž zánět středního ucha, napsali mu rovnou kortikoidy ( tyhle kapky se nesmí užívat dlouho), protože ten otok brání léčbě.
monis vloni byl v detskem klubu k Mikulasovi krampusak nebo dva, jindy byvali jen obycejni certi. Starsimu vnukovi bylo uz pres 6 let, ale fakt se bal a letos tam odmita jit. Tak jsem rekla, ze nemusi, ze budu rada, kdyz bude se mnou, at tam rodice jdou jen s Emou. Ja to nemam rada, strasit deti. K nam prisel domu kdysi jen jednou Mikulas vicemene omylem, jak chodili po panelaku a spletli se. Nebylo to nic hruzostrasnyho, ale deti teda nadseny nebyly.
711990 chudak Tonda, at je mu brzo lip. Aspon bude uz na Vanoce v poradku a jeste bude v klidu doma, nez zas pujde do skolky.
A vsem marudkum malym i velkym preju rychle uzdraveni, at vam to nezkazi Vanoce. Taky si na nekolikery v pyzamu a s penicilinem pamatuju, neni to ono.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí