Evaeva prosimte jak jste měli vymysleny ten převlek andela? Mne tu blikla dneska zpráva ze školky, že příští týden bude mikulášská akce a děti můžou přijít v maskách. Asi mu dám tatínkovo bílý tričko a zlatou fixu, ať si tam nakreslí hvězdičky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek já teda přiznávám, že většinu věcí dědíme po ségře (dokonce mám i kostýmy po mě
). Na anděla jsou šaty z bílé široké sukně, přišitá ramínka a připínací křídla. Ty jsou podle mě koupená. Pod to by měl legíny a triko (bílé nemáme, takže světle šedé triko a modré legíny s hvězdami). Čerta jsem vyráběla loni, roztrhané tátovo tričko a ocas na gumičku do pasu. Rohy jsem koupila.
žluťásek Já loni na anděla vyráběla akorát tahle křídla. Ta si může obléct ke všemu. Dcera je nosila i venku přes bundu :o)
(A pak jsem teda dostala sprďana, že ostatní andílci měli svatozář a ona ne.)
711990 Ty si teda úplně svatá, já každý screentime využívám na cas pro sebe, proto byl podle mě screen time vynalezenej
Představa, ze si k tomu sednu s nim, je úplně mimo moje chápání.
Zápal plic měl syn v září, začátek byl celkem síla, takové horečky (dlouhé) nikdy neměl. Pak dostal atb a dejchatko, toho jsem se dost bála, ale přišel si u toho hrozne důležitej, takže dejchal ochotně. Já si nakonec taky dost odpocinula, když byla ta fáze, ze už mu je lip, ale do školky nemůže, tak to byla celkem pohoda.
MP Merikdyz ja hraju moc rada a vetsinou nemam cas:D takze je to win win! Tyjo hned v zari
jak dlouho jste byli doma?
DruI tvg 48 pericek, já jdu zejtra do práce. To asi nedám ![]()
No ale bez křídel nebude anděl, musím to nějak vymyslet. Škoda že nemáme takový ty chlupatý řetězy na stromeček, teď by se využily.
Čert nepřipadá v úvahu, chce anděla :)
Karja My zrovna dneska absolvovali stezku se strasidly pro deti, co delali sousedi pro kamarady v lese za nasimi domy (takze uplna pustina) na x kilometru. Po ceste el.svicky a par zastavek. Pani lesa, cert, hejkal...no hejkal s kostma v kotliku byl uz na syna dost, ale jinak musim rict, ze deti byly nadsene. Kostymy uplne wow. Ty nejmensi jako moje sly za ruku s rodicem. Ve skolce by to ale bez meho vedomi uplne byt nemuselo, to souhlasim.
žluťásek a strihat to v praci?![]()
žluťásek No ono jak se ten papír složí a stříhá se jich osm najednou, tak to jde strašně rychle (a hlavně to nemusí být nijak extra přesné, nerovnosti se ztratí). Já celá křídla vyrobila asi za hodinu. I když jsem nakonec dělala trochu menší než jsou v návodu. Ale já teda většinou kostýmy vyrábím mezi devátou a půlnocí, aby byly ráno k použití, protože jsem hrozně mizernej plánovač (a proto je taky vyrábím a nekupuju, protože nákup nejsem schopná stihnout ;o)
711990 Jo, do školky tehdy chodil asi 3 dny. Spis si to asi přitáhl z te staré, nebo proste buhviodkud. Hele na dlouho to pak už nebylo, ta atb zabrala rychle a do tydne byl pouzitelnej. Pak jsme navazovali hned nějak dovolenou u more, doktorka nebyla proti a po navratu už byl úplně dobrej. Myslím, ze normálně by to bylo na dva tejdny max.
žluťásek ty asi nešiješ, co? Jinak se dají ušít jako "obal" na kartón. A nebo je kup, to tď budou mít v každém papírnictví nebo u čínana.
Evaeva nešiju a ty vietnamský obchody tady nejsou, jen večerky s jídlem. No něco vymyslím. Škoda že jsem včera vyházela všechny kartony a krabice, co mě tu už štvaly. možná.bilej.filc.mam,z.toho.by mohly.bejt.maly.kridylka![]()
Šiš to psaní tady ![]()
žluťásek akurat v stredu som v pepcu videla anjelske kridla pre deti. Len podla toho aky rozny sortiment maju na kazdej prevadzke tak neviem ci na ne narazis
žluťásek katubu mame doma dospelacku a ja v nej tak strasne prehravam
ale skusim ju kupit arturovi s este jednou z tych kooperativnych a uvidim, ci ju pochopi. Carcassone zboznujem, ale myslim, ze je este nad jeho sily, neviem mu vysvetlit ani pravidla kvarteta alebo cierneho petra, potrebujem nieco fakt uplne jednoduche ale uz o trosku zlozitejsie ako ovocny sad. Ale teraz ho dost bavia Albi kvizy v knizkach, zacina rozumiet uz aj tym zlozitejsim, ale vidno, ze napriklad otazku kde je zapor este nepochopi, ani velmi dlhu. Ale ved nauci ;)
eless s tymi kondomami ma to mrzi
.
DrowRanger karuba pro dospělý je jinej level, ta junior je fakt junior :) hodně jednoduché hry má Djeco v řadě Little... Nebo od Haba Meine erste Spiele.
Ještě mě napadá Zajíček v své jamce, to je taky velmi jednoduché a pěkné, ale v CR je vyprodaná. Nevím jak u vás. Tam podle barev na kostce vkladas zajicky z nory do barevných vychodu a odtud si je bereš k sobě. Princip je jednoduchý, hodíš červenou, když je červený východ plný, vezmeš si zajíčka k sobě. Když je prázdný, dáš ho tam z nory.
Edit: třeba to kvarteto mi přijde docela těžký, já jsem ho se synem ještě vůbec nezkoušela. Přitom hraje šachy. Ehm... Asi bych mu to už mohla ukázat ![]()

Musím říct, že na tu fázi "hele, vlastně potřebuju na zítra do škol(k)y %cokoliv" se vůbec netěším, ještě mám tyhle requets,y který jsme se ségrou vznášely obvykle v 10 večer, v poměrně živý paměti.
Zina na obhajobu školky musím dodat, že tam syn teď skoro 3 týdny nebyl, možná o tom byla řeč už dřív ve třídě. Já jsem se to dozvěděla až v pátek večer z aplikace. Takže ještě dobrý, taky to mohla být neděle večer ![]()
žluťásek zatím mi ty 3 tejdny doma s nemoci přijdou děsivejsi než shánění čehokoliv v neděli odpoledne ![]()
Zinaskolka je jen trénink pro rodiče. 
continuity No to je přesný :D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí