Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2022 11:49

Zina naše školka má to informování celkem žalostné. Ale druhý rok už tuším, že když je v programu mikulášská besídka, znamená to kostým atak. Nejvíc to právě komplikuje ta nepravidelná docházka, když všechny podrobnější informace visí akorát na dveřích třídy.

Potrefenáhusa nám se teď taky moc nedaří, z posledních pěti týdnů děti do školky odchodily jeden týden a druhý dvaa příští týden to úplně taky nevidím. Což mě mrzí, zase má syn ve školce nabitý program, měli jít do divadla a tak.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:02

Potrefenáhusa chacha, no možná jo. Ale nás hodně zachraňujou deskovky, hrajem klidně celej den.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:06

Evaeva my máme aplikaci, nemůžu si to vynachválit. Nejdřív 2 roky Lyfle, to bylo perfektní. Letos bohužel změna na Twigsee, není to zlý, ale nejde tam třeba poslat zpráva paní učitelce. Takže ji píšu na soukromej messenger alr přijde mi to blbý,. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:28

Pche nasa skolka je aj napriek ziadostiam o nejaky pokrok stale na nastenkovom systeme. Takze ked mam doma deti chore a nechodim tam, netusim co sa bude diat. Takze potrebu kostymu zistim az rano pri nastupe . Asi zacnem tu nasu riaditelku bombardovat spravami co je nove a ked ju to unavi, snad konecne spravi nejaky pokrok. 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:32

Zina My jedeme přes WhatsApp a všechno dopředu a skvěle a vlastně tam nic nenosime mimo děti a peněz, jen ty děti máme dopravit dřív kvůli výletu. Ale všechno je písemně a dost dopředu. Jedna maminka teda používá WhatsApp své pubertální dcery, tak ta to má trochu komplikovanější, ale zatím holka všechno vyřídila;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 13:19

Pane-bože, já to nějak podelala při vyberu ty vánoční knizky. Všechny ty vaše tipy tady jsem si poctivě progooglila, koukla na ukázky ... a objednala tuhle  Asi jsem si ji v poslední fázi s necim spletla. Je moc hezká, za ty penize, i noty na koledy v ni jsou ... ale je to samej text a vůbec to neni to, co sem si myslela, ze objednavam a teď už vůbec nemuzu zjistit, s čím jsem si ji spletla. Mliko na mozku

Offline Pinot Noir
29995 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 13:33

Splněno a teď už by mohla zima skončit.

Offline Pinot Noir
29995 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 13:34

A ještě se pochlubím, fakt mu to jde.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 13:49

Pinot Noir Tak ten Titanik se fakt povedl! Měl by si chlapec začít cvičit nějaký umělecký podpis, aby mohl díla signovat, ať je pak, až bude slavnej, můžete za těžký prachy prodávat :o)

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 14:15

Pinot Noir to teda koukam! Nasi kluci malujou jak deti o 3 roky mladsi a neradi, strasne neradi.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 15:11

Pinot Noir Je to fakt super, je vidět, že má talent, jestl isi dobře pamatuju tvoje výtvory, tak možná po tobě :-). 

Kokoska Já tohle hrozně obdivuju, mně v kreslení pámbů vůbec nepožehnal, hůř než kreslení už mi jde jenom tanec. U malýho to zatím vypadá spíš na hudební nadání, už teď občas bubnuje překvapivě do rytmu a teď začal u jedný hudební knížky tancovat, což u nás určitě neviděl a u pěstounů o tom taky dost pochybuju. 

Offline 999
19869 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 15:13

Pinot Noir To je super . Ještě pár let a budu ho prodávat .

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 15:56

999 v Galerii Titanic?

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 16:24

Pinot Noir wow! Aj sneh, aj Titanic!

U nás, napriek polohe, ešte ani vločka.  

MP Meri prepáč, to bolo mne.

Offline Pinot Noir
29995 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 16:29

DruI Kokoska Zina 999 díky

Zina já nakreslím jen to, co vidím. Neumím si tu věc představit, takže neumím zachytit perspektivu třeba, zvládnu prostě jen obkreslovat. Ale on to má asi v hlavě, na nic u toho kreslení nekouká, umí ten pohyb nebo perspektivu obrázku dodat jen tak, sám od sebe. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 16:48

Evaeva 

Já dávám dětem pastilky do trošky vody rozpustit a vypít. Myslím, že to vyjde podobně, jako když to vycucaj.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 16:51

Pinot Noir Fakt ma talent, ten Titanic je skvelej. Asi by stalo za to ho dat nekam na vytvarku do ZUS. Nase dite se zatim vytvarne vubec neprojevuje, coz me trochu mrzi, ja na kresleni chodila, tak jsem nejak naivne cekala, ze to podedi... 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 17:09

Pinot Noir presne, ja tak akurát obkreslim, aj to je nič moc. A Lukasko nakresli hocičo.  Aj vyrobi z kartona. Na Dušičky vyrobil hrob

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 17:14

Pinot Noir wow perfektne! Opakujem sa, ale toto by som nenakreslila ani ja . Pridavam sa k tym, co su na kreslenie antitalent. A za tu vytvarnu sa prihovaram tiez, ak ho to bavi. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 17:20

Ja si prave objednala knizku Skola kresleni, moje dvoulety dite zacina kreslit lip nez ja, tak at mam aspon drobnej naskok :-D.