continuity Karja Knihobot je docela drahý, mají docela vysoké marže.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Jo, tam mám zrovna rozdělaný košík a vůbec to nedokážu ukončit, pořád to prohlížím dál a dál, to je fakt hodně dobrý:-D.
Evaeva ehm, znám svoje lidi:-D
brrr no jenže nás zas záruku, že to zboží dorazí - oni platí prodejci, až když potvrdis, ze je vše ok.
Já tam navíc kupovala věc, která byla už dva roky vyprodaná.
continuity Jasně, máš pravdu. Jen jsem chtěla podotknout, že ač antikvariát, tak nejsou z nejlevnějších. Kdyby měli běco, co jinde sehnat nemůžu, tak to samozrejmě koupím.
continuity Myslím, že trh knih má podobnej systém. A dá se tam zadat i poptávka.
brrr no ale Malovaný počasí tam maj asi za 650,-, tak to teda furt hledám jinde
Potrefenáhusa Na trhu knih je za 299.
Zina je, teď jsem zrovna koukala, dík!
Potrefenáhusa Je, tu máme doma po taťkovi. Ale nedám ![]()
brrr já taky někde mám nějakou prastarou, někde dobře uklizenou
Potrefenáhusa Já mám doma do Sekory O Traktoru, který se splašil, je ještě po mámě s tetou. Ta je teda dost indoktrinační - bohatej sedlák x chudí chalupníci, ale jako dítě jsem ji milovala.
Všem děkuji za reakce na Albi tužku. Radši jí teda ještě někde na návštěvě vyzkoušíme, přece jenom už jsem taky koupila pár hraček, který se nesetkaly s nadšením.
Pinot Noir Mouka by mě nenapadla, ale počítám, že by to mělo úspěch. No a se skleničkou vína bych to mohla přežít i já ![]()
Karja my máme jednu tužku a nikdo si jí ani nevšimne ![]()
Tabea u nás to jede ve vlnách. Starší syn jí tak rok nevzal do ruky. A pak to na něj nějak přišlo a nechal nás spát do půl desáté než zvládl všechny knížky, co máme ![]()
Tabea Já si právě taky myslím. Holky si knížky samy nikdy neprohlizi, dokola čteme jednu dvě pohádky, ale my ty knizky nemáme moc dobre, tak na tom teď pracuju to upgradovat:-Dvelkamala si fakt takhle sama v klidu spíš hraje ty holčiči hry, že si koníci spolu povídají, panenky, plyšáci, než že by si něco prohlížela a tak.
Karja u nás nejvíc jedou ty písničkové knížky, třeba ty kvízy syn dělal tak jednou. Určitě bych neřekla, že je to must have hračka. Ale zase si spíš vezmou tužku než, že by si sami prohlíželi knížku, to je fakt jedinečný úkaz.
continuity ja obcas na knihobotu koupim nejakou knizku ze sveho detstvi, ktera uz neni nikde jinde k sehnani... Ale ted jsem tam nejake knizky odnesla a celkem jsem zirala, jak je nacenili. Treba knizka z levnych knih, co na sobe jeste mela cenovku 79 se u nich prodala za 129
a byly to myslim Povidky malostranske, zadny nesehnatelny titul. A majitel knih u nich zase moc nedostane, 60% z prodejni ceny minus 29 korun manipulacni poplatek. Takze za knizku za 129 bylo 48 korun. Jinak si nestezuju, odnesla jsem tam bednu knizek a skoro vsechny byly do mesice pryc, chybi prodat asi posledni tri. Tak jen ze ja uz bych jako kupujici tam brala fakt jen to, co jinde neni a primarne se divala jinam.
A penize pripisuji hned, jak se kniha proda, oni je maji fyzicky u sebe na sklade, majitel knih nema s prodejem nic spolecneho. Jen ty penize za knihy posilaji na ucet jednou za 28 dni.
Evaeva Sakra, no písničky děti milují, mám brouka v hlave, že by se mohly prat o tu jednu:-D
Karja
tak ona je výhoda, že to slyší obě. Ale samozřejmě si dovedu představit, že to každá bude chtít ovládat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí