Pinot Noir Tak teď co z něj bude?! Malíř nebo námořník? Má to fakt hezké, takhle tu perspektivu neumím kreslit ani já, nenapadlo by mě to.....ještě vlastně může být lodní inženýr a nebo filmař!:-D
Vše o těhotenství a dětech
Vari na ta dětská přání mi pomáhá představit si, že žiju ve světě prasátka Peppy:) S touhle představou už bravurně zvládám bagry, jeřáb, vysokozdvižný vozík i kombajn:) Kluci naštěstí moc nechtějí zvířata, umím akorát krávu, kočku, psa, žábu a zirafu
Pinot Noir Chápu. Ono to bylo vidět už u toho Sonica (doufám, že jste to byli vy).
Pinot Noir Počkej, on tu perspektivu kreslí bez předlohy jo? To je teda dobrej!
Jos Tak děti přišly z té čertovské stezky úplně nadšene. Takže u nás jsou čerti odbytí, žádné další návštěvy, balíčky ani vypravěčky nebudou. Vůbec se nebály a mají zážitky, takhle to má vypadat;-)
Jak tu nedávno proběhly tipy na knížky, tak chci poděkovat za tip na Pavouka Čendu. Původně to měl dostat až k Vánocům, ale včera večer to bylo nějaký zoufalý, tak jsem vytáhla Pavouka a teda velký nadšení. Musela jsem to číst dvakrát a ráno znova. Tak uvidíme, jestli v oblíbenosti překoná Pejska a kočičku a Papuchalka Petra (který ale umí nazpaměť, tak už ho to zas tak nebaví). No už koukám na ty další díly...
pilgrim Já ho taky objednala a dost knížek jsem pak koupila v nějakém "antikvariatu" internetovém. Tak jsem zvědavá co přijde. Chtěli jsme doma dělat knihovnu, hrozně jsem se těšila, ted máme knihy zavřené ve skříni, tak jsem se těšila, že to budeme mít všichni na očích, dětičky taky a budu se moct roznakupovat a doplnit....No a mám počkat jeden až dva roky, jak to bude vypadat s topením, zda na místečko knihovny nakonec nepřijdou kamna:-(.
Karja Taky se budu muset podívat po antikvariátech, ty knížky docela lezou do peněz, já se jinak celkem krotim, ale u knížek nějak nemám tu správnou záklopku.
A dotaz na Albi tužku a knížky - potřebovala bych, aby se dítě občas zabavilo samo, když potřebuju pracovat (kývla jsem v práci na DPP, že využiju čas, kdy dítě odpoledne spí a on začal ten odpolední spánek bojkotovat), což teď čas od času řešim tak, že mu prostě pustim na tabletu pár dílů Amálky nebo Pohádek o mašinkách (nic jinýho zatim nechce). Ale mám z toho blbej pocit, že dítě odkládám k televizi
Tak přemýšlím, jestli by ta tužka zajistila stejnej efekt jako ta pohádka na tabletu a já bych neměla výčitky
Akorát teda muž mi furt tvrdí, že si pak bude dítě myslet, že knížky mluvěj a nebude chtít číst normální. Tak jsem nějak rozpolcená. Případně uvítám tipy na jiný aktivity, u kterých se 2,5letý dítě samo aspoň půl hodiny zabaví ![]()
pilgrim Ja detem koupila albi tuzku k prvnim narozeninam, v srpnu jim byly dva a ted je to fakt bavi, dokonce se u toho i zabavi sami, pousti si pisnicky, zvuky a tak. Knizky si ctou i normalni, chapou, ze ne kazda knizka mluvi.
pilgrim někdy se u tužky zabaví, někdy ne. Já jsem myslela, že ji budu brát třeba do restaurace, ale to zrovna úplně nefunguje. Ale knížky mají pořád rádi, řekla bych, že když nabídnu čtení, nikdy tužka nevyhraje.
pilgrim o čtení se neboj, tužku je třeba vyzkoušet. Naše kluky baví hodně, ale spíš chtějí, abychom u toho byli s nimi, dál si povídali o tom, co se tam říká, smáli se tomu, co jim připadá vtipné, radili u těch kvízů atd.
U nás teď spolehlivě malého zabaví mouka!
A to jako fakt na dlouho, poprvé na dvě a půl hodiny, další dny klidně hodinu. Ale on je celkem specifický, no. A bordel je z toho parádní!![]()

Pinot Noir musí si to hrabání v různých konzistencich vynahradit, když to doteď nedělal. ![]()
continuity přesně! Nejdřív zkusil malovat prstíčkem, pak nabral do dlaní a po chvíli vypadal, že by se do toho nejradši ponořil celý.
pilgrim Já jsem vloni právě koupila knihy od někoho z bazose, protože ta vyhlédnutý byla vyprodaná a byly fakt jako nove, tak to zkusim zas.
Nad Albi tužkou taky přemýšlím, ale krát 2 mi to furt přijde drahé a tak otalim a asi to teda úplně vynecháme tuhle hračku:-D
Karja ještě můžete zkusit knihobot.
Karja my máme jen jednu a vůbec se o ní neperou. Maximálně poslouchají oba.
Pinot Noir tak to je čas na rýži. Dám jim takhle plech, různé nádoby, trychtýř,... když chutnou slinu je to taky klidně na 45 minut, dalších 15 pak vysávají ![]()
Evaeva tu má Viki na ergoterapii, tu nechám s radostí jen tam. ![]()
Pinot Noir
z mouky je teda podle mě horší bordel. Ještě by šli menší těstoviny.
Evaeva Tarhoňa je taková pěkně kulatá, na hraní by mě bavila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí