brrr Knihobot bere vetsinou jen relativne nove knihy. Takze treba rok stara zalezitost stoji temer jako na Megaknihach. Nekdy i vic nez nova, coz vubec nechapu, ale budiz, kdyz to nekdo koupi...ale zase veci, co uplne "neleti" se daji sehnat za hubicku. Treba nedavno jsem tam brala Pamuka za az trapne ceny, snad se mi bude libit. Detske knihy jsem tam ale moc nenasla. Na ty je fakjn albatrosmedia v akci, Levne knihy maji hodne Svojtku a na stare knihy jine antiky (treba Antikvariat11). Jezis ja jsem magor, kdyz tonpo sobe ctu.
Vše o těhotenství a dětech
Co to je sím vás ta Albi tužka? Už jsem to tu párkrát zachytila, a nemám představu...
Lenka22 vypadá to jako velká tužka a jsou k ní různé mluvící knihy, časopisy, hry,... Ťukneš třeba na popeláře v knížce a on něco řekne, nebo ťukneš na tramvaj a ozve se zacinkání. Někde je celý příběh, některé knížky jsou encyklopedie,... Princip je, že máš jednu tužku a knížky dokupuješ podle zájmu a věku dítěte.
Evaeva aha, no tak zhruba už tuším
.
U nás majú Albi pero s knihami prezencne v knižnici, tak syn to vyskúšal najskôr tam, potom som nakúpila z druhej ruky, teraz som so zľavou objednala na Albi eshope a Vianočné koledy nie sú nahrate a nedajú sa mi ziadno stiahnuť ![]()
letfenixa s temi koledami je nejaky problem. Chtela jsem je koupit mladsimu k Mikulasi, byla jsem v nekolika knihkupectvich a nakonec i v Albi prodejne a pry do prijde do prodeje az pristi tyden. No mozna je to dobre, v mezicase jsem zjistila, ze to tak nutne asi nepotrebujeme:))
Gábina Soukalová o své víc než roční dceři Isabelle ,,Je to veselé, usměvavé dítě, hodnotím z toho, že jsme dobří rodiče a vytváříme jí co nejlepší zázemí.,,
No tak to nevím, co bych já řekla o své malémale v tehdejsim věku. ,,Věčně jen řve a je nespokojená, musím být strašně neschopná kráva,,:-D. Mně to hrozně pobavilo, ono je to třeba nějak vytržené z kontextu, ale takhle napsané je to prostě legrační.
Už tu dlouho nebyla diskuze o oblečení. Nepotkaly jste někde klučičí kalhoty s podšívkou? Městské, žádné softshellky, šusťáky ani tepláky. Predstavuju si nějaké normální kalhoty nebo třeba klidně manšestráky, zevnitř s bavlnou, flanelem nebo tak něco. Žádný beran ani tlustý fleece, prostě jen teplejší kalhoty na teď do města. Děkuju pěkně
žluťásek my máme z Lidlu, ale navlékám gumu, jinak jim padají. Pak jsem viděla ještě v NKD, to nevím, jestli někde máte.
Evaeva NKD, to si pamatuju z Německa z dětství někdy po revoluci! Jsem ani netušila, že to je i v Praze ![]()
A ty z lidlu vydrží? Já jsem tam synovi dřív kupovala oblečení, když byl menší. Ale teď se mi to nějak pro ty starší už nelíbí a hlavně mi přijde, že šli s kvalitou nějak dolů. V létě mu tam obě babičky koupily dvoje kraťasy a na 3 kusech ze 4 se po prnim praní udělaly dírky.
žluťásek srovnala bych to ca třeba, kalhoty určitě v pohodě dědí mladší. Trička bych řekla, že mají horší.
žluťásek mně připadá, že tyhle kalhoty jsou v každém řetězci, ale málokdy sedí, resp. klukům žádné nesedí.
žluťásek u nás jsou samý takový obchody, to víš, sídliště:) Pěšky tu mám dva Kiky, tři pepca, nkd a Action ![]()
žluťásek my porad dokola kupujeme mansestrsky z lindexu. Maji bavlnenou podsivku s da se regulovat obvod pasu.
Evaeva díky!
Pinot Noir když já nikam naživo nechodím, všechno objednávám online ![]()
A jak jsem se tu minule ptala na ty andělský křídla. Šli jsme se podívat do pepca, už je neměli. Syn ale vydyndal sametovou čelenku s hvězdičkami, tu nejosklivejsi co tam měli. Že ji potřebuje na svatozář. A že křídla si vyrobí sám, žádný koupený nechce. Tak před večeří přišel, čelenku omotanou chlupatým drátkem nahoře se svatozáří. A křídla z obyč bílýho papíru přilepená na zádech izolepou. Že já se namáhám, když si masku zbastlí sám za 15 minut :)
Gatita paráda, dík.
Ty vypadaj fakt super. Ještě počkám až skončí slevy na dámský, jestli nejsou na řadě děti ![]()
žluťásek to je ale super ![]()
žluťásek u nás jsou samý takový obchody, to víš, sídliště:) Pěšky tu mám dva Kiky, tři pepca, nkd a Action
To je ráj!!!
Evaeva stálo mě to pade za čelenku, já jsem spokojená. Křídla by mě vyšly aspoň na dvě kila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí