žluťásek Je to šikovnej kluk :o)
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek syn má jedny takový kalhoty z HM.
Karja já vím, proč tu bydlím, že jo![]()
Karja Taky jsem to vyjádření Soukalové četla a doufám, že je to nějaká mylná interpretace jejiho vyjadření. V opačném prřípadě bych si pomylela něco ve smyslu "svatá prostoto"
Karja já mám v docházkové vzdálenosti akorát Tetu a Billu a dvoje Vietnamce. K jedním chodím pro balíky, u těch druhých si teď tchýně poručila noční košile do nemocnice a zas tam pět let nemusím.
Ještě to oceniš, že tam děti neutrati celé kapesné. Moje se do toho dmka už odvezou MHD a vyplení to spolu se sinsey. Nebo jak se ten obchod jmenuje.
continuity ty jo, zrovna ty tu docházkovou vzdálenost budeš mít taky velkou. Já to beru tak do 15 minut pěšky. Kapesné klidně padne v té Bille, ne?![]()
Evaeva no jenže to pak sní, ale od těch Vietnamců nosila hlavně mladší strašně krámů.
continuity aha. No já to vždycky projedla
ale otázka je, co je horší. Mají dneska ještě ve školních bufetech sladkosti?
Nemáte prosím někdo tip, kde v Praze strávit s kočárem indoor dopoledne? Přiletí mi kamarád z UK, myslela jsem, že se projdeme po Praze a pak někam zapadneme, kde to bude vypadat kočár friendly, ale má pršet. Zatím mě napadlo akorát Národní muzeum.
Zina zemedelske muzeum je hodne baby friendly, kocar uplne v pohode. Jen je otazka, jestli to bude zajimat i kamarada ![]()
Zina My s tim nasim tankem prosli Narodni, Technicky i Zemedelsky muzeum, vsude dobry. Ale taky uvitam tipy na dalsi indoor.
Zina do knihovny?
máme hračky pro mrně i hry pro velký, jestli je kamarád deskohráč?
žluťásek Malej je šikovnej!
Jinak ty podšitý kalhoty mívají v HM a jedny super jsem kdysi sehnala v Kiku, ale to asi neobjednáš online.
continuity to je jak u nás, akorát my máme kromě Tety a dvojích Vietnamců Penny, ne Billu
a poštu a pružnou otevírací dobou - kdykoli tam jdu, mají zavřeno ![]()
žluťásek my je kupujem uz nekolikatou sezonu. Jeste maji letni verzi, takove tenke mekke dziny. To je nas skolni outfit.
Se musim pochlubit, ve ctvrtek jsem se uz nastvala kvuli dudlikum, v patek si kazdej v hrackarstvi vybral hracku, po prijezdu domu jsem jim dudlik sebrala a bylo. Ani se po nem nezeptali. Spi teda dost na draka, ale to spali i s dudlikem, tak zadna zmena.
Karja Taky jsem to vyjádření Soukalové četla a doufám, že je to nějaká mylná interpretace jejiho vyjadření. V opačném prřípadě bych si pomylela něco ve smyslu "svatá prostoto"
Já to taky četla, Soukalovou teda moc nemusím, ale pochválit si mateřství umí. Né každej si jen stěžuje, se to teda líp čte. Mladej byl v roce taky už úplně super a pohodář.
Kan až na to, že jestli je dítě pohodář, je z naprosté většiny dané tím dítětem, jeho povahou a nastavením, rodiče na tom mají nějaký malinký podíl (pomineme extrémy zanedbávání či týrání samozřejmě), rozhodně není dítě pohodář, protože má super truper rodiče a podnětné prostředí, žejo (viz Karja ). Těhle přechytralých matek jsou plné internety a pískoviště - váš má ještě plenu a kolik mu je? vy mu dáváte dudlík? co to jí? já dávám jen bio/eko...
já to její vyjádření nečetla, novináři umí zkreslit cokoli, tak těžko říct, jak to bylo, ale takhle napsané je to stejně legrační, jako kdybych já tvrdila, že synové začali chodit jeden úderem 1O.měsíce a druhý o 14 dní později, a je to zásluhou mě a manžela, protože máme rádi sport, tak je k němu vedeme od mala.
Malenge to som raz čítala (na modromkoniku), že v deťoch sa snaha po chôdzi podporuje vozenim v trojkolke, viete akej, takej tej, kde dieťa nedosiahne na penále, sedí na malom nepohodlnom sedadle, nemôže sa oprieť, ma to mini striesku a rodič tu vec tlačí. Že radšej ide dieťa pesi. Takže ktovie, v čom si deti vozidlá, keď chlapci začali tak skoro chodiť!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí