Malenge Tak ona ta povaha je dědičná taky a jak se říká, sova kanára nevysedí. Pokud se Soukalová s partnerem cítí jako kliďasové, tak asi i k tomu přihlédli. Kdyby byla rapl a dítě uřvané, tak by to třeba bylo jinak. Kdo ví, jak to bylo. No a to mluvení, plíny, bio strava bez cukru, to už je takové minové pole, kde se musí fakt našlapovat, protože nikdy nevím s jakým druhem matky mluvím, cizí teda vůbec, v rodině je to v pohodě a u kamarádů jak kdo.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa
pokud si pamatuju, tak v kočárku!
letfenixa to je geniální! ![]()
Vari gratuluju, naše malý holky (Emě je už víc než 2, Adélce 16m) ještě pořád dudlíkujou, u té starší už se prý doktorka trochu zlobila. Ale prý někde u nich blízko roste strom dudlíkovník, tak možná se ho tam povede odložit.
letfenixa takové vozítko ve tvaru kačera měl nejstarší vnuk, strašně ošklivé to bylo, dostali to od někoho darem. Já jsem se s tím fakt styděla chodit, ale dítě to milovalo.
Malenge nám by měli asi dítě rovnou odebrat, nedokázali jsme ho naučit mluvit ani jíst, taková nepohoda a nepodnětné prostředí tu vládne!
Pinot Noir rodiče maj zásluhu samozřejmě jen na tom pozitivním, zbytek je genetika (druhy pulky rodiny) ![]()
letfenixa :-D:-D Jako některý ty věci umějí pobavit.
Malenge Jo, ona ta Soukalová byla vždycky vtipná jakoby aniž by třeba chtěla:-D. Tohle mě tak jako pobavilo, ale spíš si myslím, že to bude nějakej zkreslenej přepis. Jdu vyhnat děti od štepinek dřeva k hrachu:-D:-D.
Potrefenáhusa Já jsem tuhle říkala dceři, po kom je tak šikovná, že asi po taťkovi (říkala něco anglického, takže se to nabizelo) a ona že je šikovná z televize:-D:-D
Potrefenáhusa sakra, v tom případě marně přemýšlím, na čem tedy máme zásluhu, kromě toho, že je roztomilej. ![]()
![]()
Vari Gratuluju! Moje dcera pak nějakej starej našla někde a mně byla úplně najednou protivná tím, bylo to najednou úplně divný:-D A jako zas si ho prokousla!
Potrefenáhusa to je přece jasný!![]()
Pinot Noir neříkala si, že Viktor dobře počítá
on bude určitě chytrý, akorát vám to ještě neumí říct ![]()
Dítě spalo do 11, což je zcela jistě nový rekord. Co je tohle za bacil ![]()
Evaeva To budou skvrny na slunci. My taky vstávali až v deset (obvykle nejpozději v osm)
Evaeva náš šel zase po jedenácté už spát, normálně usíná mezi jednou a druhou. Docela mi tím rozhodil pracovní plány a celkově den. Taky má jakýsi bacil.
Evaeva Tonda s tim zapalem plic chodi spat vecer v 6 a spi do rana do pul 8:D ale denni odpocinek stale odmita
Karja Oni se po dudliku ani jednou nezeptali, ani ho nehledali. Ve ctvrtek mi prave uz prislo, ze se mrnavce zacinaji krivit zuby a mela jsem strach, ze v rizikovce to budou resit, takze jsem jim tam chtela rict, ze maji dudliky posledni den. No nakonec se tam resilo chovani kluka, doktorka mi doporucila, at bere Equazen, ja se na ni jen smutne podivala, ze ho bere uz x mesicu. ![]()
Vari a v cem by mel byt problem s tim chovanim?
Vari To by mě taky zajímalo, jak ho popisujes tak mi přijde jenom jako takovej živočich, prostě kluk co závad i dvou lidem na hlídáni...., ale ty jsi psala že i hodně málo spí co?
Evaeva Naše zase řve chci byt jenom s taťkou a odmítá jít spát. Kupodivu nechce jít spát ani s taťkou:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí