Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:42

711990 Karja On je hodne neklidnej, neposednej, moc se s nim neda na nicem domluvit, je hodne ujecenej. Ted cekame, jestli jeste drobet nedozraje. U nedonosenejch deti tyhle poruchy nejsou nic neobvykleho. Z tetinejch trojcat je v uplnym poradku jen jedno dite, navic to, o kterym se nevedelo, takze bylo u porodu priduseny a teta ji asi po tejdnu menila jmeno, protoze blazniva Viktorka by byla uz moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:44

DruI 711990 Pinot Noir on spí klidně do půl deváté normálně, ale tohle mně teda dostalo. A to jsem mu ještě otevřela dveře. Přitom přes den už vypadá zdravě Chodí spát v osm, teď usíná rychle. Přes den teď spal dvakrát, jednou usnul na muži a jednou jsem ho přesvědčila, že půjde odpočívat se mnou místo s bráchou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:47

Vari to mi přijde jako normální dvouletý dítě:) Ale zase kdyby to fakt mělo něco být, je určitě lepší to odhalit dřív než později 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:48

Evaeva tak to je fakt medvedi spanek:D

Vari me by zajimalo, jak by hodnotili donoseny deti s takovym chovanim:D jak moc je nedonosenej vlastne?

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:48

Ja se zaradovala, ze dvojcata v rijnu zacala pres den spat konecne v postylkach a ne v kocarku. No v listopadu prestala spat pres den uplne, sbohem me klidne odpoledni kafe :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:49

Karja jako my s odchodem ke spánku nemáme problém. Dokonce mám od obou historku, kdy ani ne ve dvou letech už chtěli jít spát a já jim říkala, že ještě ne, že ještě večeřím

Je to samozřejmě moje zásluha, že jim vytváříme takové bezpečné prostředí, kde se nebojí spát

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:52

Evaeva 711990 Ja vim, ze deti by se nemely srovnavat, navic holka je spis napred, ale vidim to i v krouzku, ze se chova trosku jinak nez ty ostatni deti. V ty rizikovce jsou na to opatrnejsi, i na urologii nas poslali jeste pred druhejma narozeninama, pritom ve dvou letech to uz mel.malej uplne v poradku. 

Zase o tolik nedonoseni nejsou, jen o pet tejdnu, vzdycky se tam divi, ze nekdo s moji postavou je zvladl donosit do tak vysokyho tejdne.

Offline Pinot Noir
29995 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:53
Reakce na Evaeva:

Je to samozřejmě moje zásluha, že jim vytváříme takové bezpečné prostředí, kde se nebojí spát

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:53

711990 jo, oni oba potřebují minimálně 11 hodin a trochu víc spí s každou virózou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:53

Pinot Noir a nebo tak nudné, že jo

Offline Tabea
8213 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:55

Evaeva

Deti, co špatně spí, určitě z rodičů cítí, že jim chtějí utéct do lesů, a proto se bojí spát.  

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:56

Varitak snad bude vsechno ok!:)

Offline Pinot Noir
29995 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:57

Evaeva ne ne, určitě tak bezpečné. A to je vlastně ta moje zásluha, Viktor rychle usíná a dobře spí i v cizím prostředí. Akorát to brzké vstávání, to je určitě po nějakém prapředkovi z mužovy strany!

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 12:59

711990 Snad jo. Kdyz se rozplyvaly nad holkou, jak je naprosto zlata, jen jsem je upozornila, ze to je ta holcicka, co kvuli svymu afektivnimu zachvatu postavila do pozoru pulku nemocnice, takze je to jen dobra herecka :-D.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:05
Reakce na Tabea:

Evaeva

Deti, co špatně spí, určitě z rodičů cítí, že jim chtějí utéct do lesů, a proto se bojí spát.  

​No u nas to tak mozna i je .

Offline Tabea
8213 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:12

Vari to je mi jasný   
U nás je to taky tak. V sobotu byly děti jak na drogách, něco jako líčila nedavno Gatita . 
V zoufalství jsem jim rekla, že jsou neuskuteční haranti a dcera z toho dostala strašnej záchvat smíchu. Tak jsem s nima jela do lesa na kole a povídala jim o Jenickovi a Marence. Syna to moc neohromilo, řekl mi, že nakonec si pro ně ten tatinek stejně zase přišel....

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:21

Pinot Noir To brzké vstávání, myslím, že se nemuze dočkat dne, co mu zase přinese, jaké nové podněty a to je jen tvoje zasluha! 

Vari Tak to snad nic nebude, mně to přijde jako chování v rámci standardu, sic blízko hranice možností rodiče:D. Jakoby je ještě malej a na tohleto chování přesne v odpovídajícím věku!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:22

Tabea Asi to bude pravda s těma nespavýma dětma. Ty moje si ještě předávají hlídky tak, že jedno jde pozdě spát a druhé brzy vstává. Takže myšlenka na útěk do lesů se ani nemá šanci pořádně rozvinout :)

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:25

DruI No ale fakt, jedno chodi spat po jedenacty, druhy vstava pred sestou, to moc prostoru na utek nemam :-D.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 05. prosince 2022 13:27

Tabea Ja jim taky jednou uz rekla, ze odejdu a jinou maminku nedostanou. Mala vyprskla smichy, rekla ze maminka ma rada Patu a Alicku a nikam nepujde. Drza vopice to je!