MP Meri velký šéf krteček ![]()
U nás v otázkách ninjů došlo k pokroku. Želvy se oddělili a jsou to teď Ninjové a ti z Lega zůstali Minža![]()
MP Meri velký šéf krteček ![]()
U nás v otázkách ninjů došlo k pokroku. Želvy se oddělili a jsou to teď Ninjové a ti z Lega zůstali Minža![]()
My máme ten adventní betlém, co se vybaluje postupně. Ríša už se smířil s tím, že Ježíšek pravděpodobně přijde na řadu až poslední, ale denně očekává Josefa. Nevím, co si od něj slibuje, ale každý den při vybalování figurky čeká, že to bude Josef. Budu muset muži naznačit, že zřejmě pociťuje nedostatek mužských vzorů. ![]()
Tabea u nás je hlupák Putin pořád téma. Když má tak velkou těmi, proč chce další. A jestli byl větší hlupák Hitler nebo Putin.
Syn tuhle kreslil mapu Evropy a vpisoval tam hlavy států. PUŤIN, ZELENCKÝ, ZUZANA ČAPUTOVÁ a ZELMAN ![]()
žluťásek Zelman je nejlepší!![]()
Jinak k nám nakonec dorazil sv. Mikuláš a nechal nadílku na klice, děti to vůbec nečekaly, takže to bylo super! A zjistila jsem přitom, že stejná tradice je i v Rumunsku, taky tam Mikuláš nosí dětem dárky. Náš učitel dramatu je z Řecka, jmenuje se Nicolas a svátek prý slaví víc než narozeniny. :-)
Garfie on je spis takovej kontrolor. "Tenhlteten dělá něco, co se nesmí. Kde je jeho maminka, aby tomu učinila přítrž." ![]()
Tabea
to je vtipný! Ale očividně máš respekt, ne jako já. Tuhle mi syn říká "mami já stejně vím, že ty jsi taky takový děcko, ale musíš hrát dospělou. S mnou se ale můžeš uvolnit, já to nikomu neřeknu, neboj!" ![]()
Tabea
to je vtipný! Ale očividně máš respekt, ne jako já. Tuhle mi syn říká "mami já stejně vím, že ty jsi taky takový děcko, ale musíš hrát dospělou. S mnou se ale můžeš uvolnit, já to nikomu neřeknu, neboj!"
naahodou to je ![]()
eless No je to miláček a nejlepší je, že má pravdu, nevím jak to poznal! ![]()
Garfie milacek ![]()
"mami já stejně vím, že ty jsi taky takový děcko, ale musíš hrát dospělou. S mnou se ale můžeš uvolnit, já to nikomu neřeknu, neboj!"
![]()
Garfie skvelý je ![]()
Dala jsem dceři do punčochy jablko, hrušku, kiwi, 3 mandarinky a čokoládové lízátko a pár čokoládových mincí. A ona to ráno lovila a vykřikovala: Tolik darů! Tolik darů! ![]()
Tabea
to je vtipný! Ale očividně máš respekt, ne jako já. Tuhle mi syn říká "mami já stejně vím, že ty jsi taky takový děcko, ale musíš hrát dospělou. S mnou se ale můžeš uvolnit, já to nikomu neřeknu, neboj!"
ten je fakt sladkej ![]()
Garfie Tvůj syn je úžasnej! :o)
My máme ten adventní betlém, co se vybaluje postupně. Ríša už se smířil s tím, že Ježíšek pravděpodobně přijde na řadu až poslední, ale denně očekává Josefa. Nevím, co si od něj slibuje, ale každý den při vybalování figurky čeká, že to bude Josef. Budu muset muži naznačit, že zřejmě pociťuje nedostatek mužských vzorů.
My jsme si ten adventní betlém taky pořídili (mimochodem děkuju za tip ;o) a dcera zase denně očekává toho andělíčka na pověšení nahoru. O čem to vypovídá nevím :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.