Potrefenáhusa v těch třeba +10 mi fusak zas přišel moc teplý. Hlavně druhého jsem musela oblékat tak, aby se mohl plazit po hřišti za bráchou ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa jo, tak, jak je ten růžový fusak, jsme to měli. Akorát všechno černé, tak to tak nerazilo. Má to tak kde kdo, v čem je problém?
Pinot Noir Mám pocit, že fusak aj s dieťaťom vypadnú ![]()
letfenixa Hlavně ty matky nezastavuj a neptej se jich, snad jenom kdyby si nevšimla a tys zakopla o dítě ve fusaku. :D :D
letfenixa Chybi mi tam to madlo v prostredku, tak to mam u sportaku. To vypadnout pak nemuze. U kocaru do mesta ho vubec nemam a dite uz jsem parkrat vyklopila, a to mam kluka velkeho a vetsinou se drzi.
letfenixa mne to přijde normální u těch teplých objemnych fusaku, je to pridelany na ksiry, taky jsme to tak měli
spis byl problém ho narvat do korby, ale taky jsem narvala
Potrefenáhusa tys měla takový ten zúžený X-Lander, že jo? Ten jsem měla u tchýně a měla jsem pocit, že dvouměsíční dítě ve fusaku nemá šanci. Ale vlezlo se. Já teda měla obdélníkový fusak a tahle korba je jak vejce. Do mého kočárku se vešel dobře. Já měla velkou korbu jako jeden z hlavních požadavků, očekávala jsem velké děti.
Pinot Noir hm, na to som zabudla
Evaeva zuzeny asi ne, náš kocar má tu korbu docela velkou, dite v ni vydrželo až do jara do 3/4 roku, jen ten velkej fusak se tam musel dost nastouchat
Potrefenáhusa to vypadá trochu jinak, tamten měl tvar fakt jak vejce. Do mojí korby se právě v pohodě vešel i obdélný fusak, ale tam do toho to bylo fakt natěsno už z kraje.
Kdo tady maluje na kamínky?
https://izahradkar.cz/domacnost/tvoreni/vanocni-tvoreni-betlemske-obrazky-malovane-oblazky/
Kokoska To je pěkné. Já teď na dílničkách zkoušela s dětma ubrouskovou techniku na oblázky a taky to bylo pěkný.
letfenixa mě to teda přijde dost podobný. Jen tem "váš" fusak je měkčí a splýval dolu. Ty víc naducané trochu trčí... Ven nevypadne, je na pásech.
Potrefenáhusa tenhle kocar asi presne mame! A teda fusak mame perovy od Voksi a je rostouci. Do korby mensi a pak se na nej pripne prodluzovaci dil. Ktery dcera ani letos nepotrebuje
Evaeva já zase koupila mírně zateplený softshellový nánožník a skoro ho nepoužívám. Ten fusak je voděodolný - jako dlouhodbý déšť nedá, ale mrholení nebo krátkou přeháňku jo a když je moc teplo, tak ho prostě rozepnu. Ale zase si rikam ze kdyz dcera venku beha, tak navlecena neni a pak je rada v teple, kdyz se nehybe a sedi delsi dobu.
My máme obyčejný Emitex s odepínacím spodkem, který teda momentálně máme sundaný, do hluboké korby akorát. Ty nafouklé fusaky se mi vůbec nelíbí.
dzizisketa já jsem taky měla ten obyč emitex a přijde mi ok pro větší dítě, co je teple oblečené. Ale pro ta mimina mi ty naducané péřové fusaky přijdou skvělé, dítě v teple a nemusí mít tlustou kombinézu nebo milion vrstev. Hned bych se do takového peří zavrtala a pospala si na studeném vzduchu.
olivieraa ja to resila dost a nakonec je syn ve spadove skole minutu od domu. Pro me byla dulezita logistika, to zvedne kvalitu rodinneho zivota neuveritelne moc, kdyz mas skolu u orace nebo u domu. Mame vyhodu domackeho pocitu, syn hodne lidi na te skole prirozene znal od videni nebo ze skolky. A chodi uz i domu sam, kdyz je muz na home office. A ma blizko kamarady. Dulezita je samozrejme ucitelka, my meli stesti na skvelou pedagozku, ale to jde predem spatne zjistit. Ja se dost ptala mistnich, jak byli spokojeni. Jinak ja myslim, ze syn je sikovny hodne, ale nijak se tam nenudi. Jednak cist a pocitat tam umela pulka deti uz u zapisu, a taky ta ucitelka s nimi umi pracovat. Ctenarum dava slozitejsi texty a tak. Pak muzes koulnout na web fo vyrocnich zprav, kolik deti se dostalo na gymply. Ale ta data tam jsou takova vselijaka a ty zpravy se mi spatne porovnavaly. Pro nekoho je taky dulezite, zda maji ranni druzinu, krouzky v druzine, aj od prvni nebo od treti tridy atd.
letfenixa mne je z tej fotky uplne nevolno, cakam, ze to dieta s fusakom kazdu chvilu vypadne :)) Ja som na sportaku mala zdvihaciu podnozku (neviem ako to nazvat, proste ked dieta lezalo, zdvihlo sa to hore aby mu nohy neviseli), to mi asi na tej fotke chyba.
Mrakoplas presne!
Kokoska to je hezký nápad s tou miskou a pískem. Já jsem kaminkovy betlem malovala předloni, jen jednoduché siluety, ale na velkém kameni to vypadalo myslím fakt hezky. Teda aspoň já jsem se svým výsledkem byla moc spokojená ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí