Prosím vás, dotedka mě nenapadlo, ze by mohl někomu vadit tlustej naducanej fusak ![]()
ja jsem proste nejakej koupila na první zimu, když byla malinka a pak ho měla i na tu druhou do sportaku
Prosím vás, dotedka mě nenapadlo, ze by mohl někomu vadit tlustej naducanej fusak ![]()
ja jsem proste nejakej koupila na první zimu, když byla malinka a pak ho měla i na tu druhou do sportaku
olivieraa jej, ja neumim cist, nejak mi nedoslo, ze hledas neco pro nadane, to poradit neumim. Ja se hodne prala s tim, jestli pri vyberu vic zohlednit dojizdeni a spolecenske vyhody skoly v miste bydliste (kamaradi) anebo "neco navic" , co mohly nabidnout vytipovane skoly, ktere by vyzadovaly dojizdeni (jedna mela treba dvojjazycnou vyuku).
Zatim povazuji za super volbu tu prvni variantu, pro prvnaka mi to prijde bezva, ale je fakt, ze nemame zadne specialni potreby.
DruI to si asi taky myslím.
olivieraa my máme dvě základky 5-7 minut chůze, jsme na hranici toho spádového obvodu. Došla jsem k tomu, že se musí dostat na jednu z nich. Problém je, že od nás vpodstatě nelze ve špičce vyjet autem. Jsme na okraji Prahy a je to tu ve špičce neuvěřitelně zasekané. Teď jezdíme do školky metrem, ale chodíme tam až na devátou, a i tak je to hraniční se vstáváním. Další "blízké" základky v obvodu jsou všechny na dojezd mhd, metrem nebo autobusem, což by znamenalo doprovod, a jsou to tak trošku "sídlištní zlé sny".
Mohučanka aha, tak to je fakt blbé.. tak držím palce, hádam sa dostane
Potrefenáhusa mne nevadí fusak, ale to, že vyzerá, že vypadne. A kúpila som s ovcim runom vnútri, takže naducany nebol.
A teraz vidím, aká je tá pamäť milosrdna, už som kopec tehotenskych a babatkovskych veci zabudla.
A já zjišťuju, že jsem je ani nevěděla ![]()
Mně je jenom esteticky protivný, já mám nějakou fobii z podobných věcí, třeba i z naducaných a prošívaných bund ![]()
letfenixa ten náš tlustej tam má takovou kapsu ze sustaku, za kterou se zahakne za operku (krom toho, ze drží na pásech)
Ja som fusak zdedila od segry, bol fajn ale na zaciatku mi bol neprijemne co i len ho chytit do ruky lebo vyzeral ako nejaka larva
Bezovy Eisbaerchen keby chcel googlit :) Ale neskor som si zvykla a uz mi neprisiel tak hnusny:))
Mrakoplas mne se líbí! ![]()
olivieraa jestli se ukáže, že je syn skutečně nadané dítě, tak asi bude lepší škola, kde s tím pracují. Akorát je možné, že budeš mít každé dítě jinde, což bude ze začátku na hlavu. Ale myslím, že nejpozději od třetí třídy jsou děti schopné chodit sami i na kroužky a tak. Je ta škola pro nadané od vás nějak rozumně dostupná?
Potrefenáhusa to má ten emitex, ne? Ten mi zrovna nepřijde z té kategorie naducané
Já ho mám v takové hnusné barvě poděděný, takže jsem ho ani nevytáhla.
Kdo to sem přišel s těma svítícíma kuličkama?
Dneska večer slzavé údolí, půlhodinová scéna, kde že má svojí kuličku, bez ní rozhodně nemůže spát. Měl jí jednu noc
Co je mi teda záhadou, že jsem nenašli ani jednu ze dvou. Přísahala bych, že jsem jí ještě před pár hodinama viděla. Zato jsme našli další tři zakutálené jiné ![]()
Evaeva Jake jsi nakonec koupila, ty ze Skibi? Ja jsem je vzala z toho kulickoveho eshopu a dobry, darovali jsme a par jsem si jich nechala i sama ![]()
Potrefenáhusa a videla si ho nazivo? Na produktovkach vyzera dobre :))
Evaeva jo, taky. Ale na malý nepohyblivy mimino by mi přišel fakt samotnej nedostatecnej. Jinak je bezva, má ještě prodloužení a dole odepinaci dekl. Ten máme teď, když je zima (sorry za tapetovani našim ditetem ve fusaku :-)))
Mrakoplas ne ![]()
Chcela by som sa spýtať, ako budete vyberať školu pre prvákov, alebo podľa čoho ste vyberali? Hlavne ma zaujíma, keď sú deti napred, alebo v niečom nadané výrazne, riešili ste to? Neviem sa nejak rozhodnúť, či im bude lepšie medzi " svojimi", alebo ta druha možnosť, v bežných triedach- inklúzia, par deti povedzme z nepodnetneho prostredia, na ktoré sa musí čakať .. ta predstava, že budú musieť čakať na tých najpomalsich vo mne vyvoláva normálne uzkost :)) keď si predstavím ich tempo, všetko rýchle chápu, atď., bojím sa, že budú potom nespolupracovat, alebo priamo "zlobit", a pancelky budú na nich nastvane.. každá rada sa mi zíde :)
ja som vybrala podla toho ze je jedina v meste pre funkcnych autistov a asistentov maju svojich priamo tam. pri predstave ze si mam zhanat asistenta sama a platit ho a aj tak ho nedostane do triedy lebo asistenti nie su sa mi robi strasne nevolno. este teda vobec netusim ci ho tam vezmu ale pre mna je dolezite aj to ze maju menej deti v triede lebo moj syn velky kolektiv nedava a ze maju osnovy a ucivo ako na beznych skolach tj ziadne znizene varianty. je to daleko ak to klapne bude sa dochadzat autom v rannej spicke. teraz ho vozim do specialnej skolky ale presne opacnym smerom nez su kolony aut. z coho ma ale skoro kleplo bolo ked som namatkovo isla pozriet skolske tasky pre prvaka! vsetko bud hnusne a drahe alebo totalne predrazene ![]()
Potrefenáhusa tak som ti nasla fotku na nejakom bazare
. Ale ja sa fakt extremne stitim vsetkych stadii hmyzu a podobnych foriem zivota, no :)
Myrtila jo ty ze Skibi. A pak je am malém zapomněla dát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.