Potrefenáhusa obe husatka sú tak roztomile!
Vše o těhotenství a dětech
Karja máme Čendu tři díly v téhle mini velikosti. Upřímně, ani mě nenapadlo, že existují i větší. ![]()
Mně se ty knížečky líbí, myslela jsem, že je to záměr.
Pinot Noir Moc nevyniknou ty ilustrace, přijde mi to škoda. Ale ale, ono to jde na netu těžko rozeznat, co je minivelikost a co ne, nakonec jsem to větší identifikovala až podle ISBN.
Na poslední tejden před porodem jsem si naplánovala relax. Cvičení, meditace, masáže, kosmetika, čtení, courani po trzích a obchodech ve stylu "už všechno mám a jen se tak kochám", Vánoce v predterminu s rodinou, psychické se ladění na porod a mimino ...
No, takže dítě lehlo se 40, v noci nespime, přes den už ho ani pohádka nebavi, Nurofen mu odmeruju pi kapkach, protože nevím, jestli další seženu. Nahnutý to začíná mít i muž a já většinou nasleduju 2-3 dny potom. Jako máme nárok, nic jsme neměli od září, ale proste tvl ![]()
Jezus ![]()
tina jeziis![]()
Naše první byla tahle. Ty jo, jaká už je teď Šárka velká!

Včera jsem se dočetla, že v Polsku s Německu ty sirupy jsou, nemohl by ti tam zajet někdo ze severu a poslat?
Já mám teda dítě jenom jedno,
ale včera nás sloučili na šestinedělí,
mlíko teče proudem a já se dneska doktorce při vizitě rozbrečela
. Ta to teda jenom okomentovala stylem, že je ráda, když nedělky brečej, že tak je to v pořádku, ale stejně...
Po těch příšerných prvních 30 hodinách mě teď rozbrečí každé vlídné slovo a pochvala na moji nebo Bertinu stranu. Strašný.
A konečně oceňuji, že manžel rád fotí! 
MP Meri malému můžeš rozdrtit paralen na lžičku, ten snad je.
A jinak teda lituju moc ![]()
continuity já se chystám jít do lékárny a zjistit situaci a případně přivézt do ČR pro švagrovou.
MP Meri Jestli chceš, tak ti, pokud seženu, pošlu. Akorát teda aby se to při těch venkovních teplotách neznicilo. Do ČR pojedu 2.1..
GChK teda ta se ale povedla! ![]()
MP Meri rodit budeš, až budeš úplně zdravá. To tělo zařídí!
continuity Od nás je do Polska daleko, to spis to Německo.
Muž dostal dneska za ukol shánět, já si teda nechci zatim připustit, ze by to bylo fakt tak zlý, aby nic nesehnal. Ten Nurofen jsem si doslova šetřila pro mimino, ale včera v noci uz se to nedalo. Už začíná bejt zle i mně, nezbejva než doufat, že ty děti fakt vědí, kdy si vybrat přijít na svět, jak se říká, a ze pocka, až se trochu dam do kupy ![]()
Blby je, že zrovna od zejtra budu muset v porodnici podepisovat revers, ze odmítám vyvolávání, takže další tlaky ... No čert vem trhy a masáže, ale měla jsem ten konec v plánu trochu klidnější ![]()
Ty sourozenecký fotky ![]()
GChK krásná princezna s krásným jménem
Doufám, že Ríša ocení tento dárek, i když je tzv. měkký. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY