Pinot Noir Tohle je hodně tvrdej měkkoš! Myslím, že bude nadšenej ![]()
Vše o těhotenství a dětech
To je ňuňu, jaký má už teď potutelný úsměv ![]()
MP Meri zkuste nemocniční lékárny, mají větší zásoby. A nebo pak ty menší mimo řetězce. Kdyby byla krize, jsme v Praze na metru a máme jednu nacatou lahvičku.
Karja já dávám synovi ten miniparalen (125mg?), na jeho váhu jsou dva. Buď to rozkouše nebo na lžičku do trochy vody.
MP Merijednu 100 ml lahvicku Nurofen sirupu ti muzu venovat, pokud si zvladnete pro to dojet do Nusli
Evaeva Ten miniparalen taky máme, ale pochopila jsem, že i ten není? Ja jsem jen zběžně cetla, že Ibalgin tableta je od 20kg, tak to jsem si rikala, že ty moje by nějaké množství umírněné k váze už mít mohly.
Já dávala půlku ibuprofenu (ne toho růžovýho) na lzicce v presnidavce.
Anema starší vpravo ![]()
Díky všem, radši si ty Nurofeny nechte, včera říkali, ze výpadek bude až do března
To bych si nelajzla někoho o to připravit.
Karja Kolem 16-17, možná nadrtit čtvrtku paralenu by se dalo ... ten dětský má taky výpadek. Jako je to poměrně zoufalý ve střední Evropě, no. A teď mi došlo, ze pro mimino budu potřebovat asi cipky, no zítra se poptam v lékárně v porodnici, snad aspoň tam něco vyskrabnou.
MP Meri jen poznamka- u mimina do 3-4 mesicu a cca 7 kg se ibuprofen ani davat nema, jen paracetamol.
GChK no ale ta je!!!!!!![]()
mnum prosím tě, a osmimesicni dítě pod 7 kilo ibalgin (nurofen) může? ![]()
(Doufám tedy, že to nebudeme potřebovat, ale...)
Všechny sourozenecké fotky ![]()
MP Meri moc držím palce a musím říct, že já jsem porodila až ve chvíli, kdy jsem se z nemocí a komplikací dostala do formy. Ale teď je to fakt strašný s těmi nemocemi. Já byla včera u doktorky s vpodstatě zdravým miminem na očkování a dneska už má zase rýmičku. A starší má rýmičku nonstop...![]()
Ale hlavně že to není nic horšího.
My měli taky starší vpravo :)

MP Meri ak chces, mozem ti jeden poslat cez packetu do zasoby, u nas sa este zohnat da. Jeden mam na ceste , ten ti mozem preposlat a objednat si druhy.
Vy sa mate, krasne fotky! U nas kazdy takyto pokus skoncil trucovanim starsieho.
Držíme pěsti, jsme tu na tom podobně. Dneska má Rosťa s bobama útrum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY