Mohučanka jj, v SPC je dokonce uvedena hranice 5 kg :)
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas Starší se k novorozenci pro jistotu vůbec nepřibližoval![]()
mnum díky moc, 5 kilo zdárně překonala někdy v půlroce ![]()
Ted čtu, že Válek vyjednal dodávku nurofenu do Vánoc.
Mám doma Panadol Baby čípky 125 mg, exp. 11/2023 celá krabička a 5 ks v krabičce s exp. 10/2022. Jestli to někdo chcete, ozvěte se, moje děti už jsou na to moc velké, berou už tablety.
Evaeva Já mám samé fotky, kdy velkamala tahá ségru za tričko, nebo ji aspoň dloube do nosu či ucha. Valnou většinu fotek tak mám pochopitelně přes šprusle postýlky:-D
mam k dispozicii nurofen cipky od 2rokov. pouzili sme z balenia asi 2 kusy a expiracku ma marec 2023. mozem tiez poslat packetou. syn uz ma tablety. akurat bojujeme druhy den s teplotou
Všechny ty sourozenecký fotky jsou skvělý ![]()
Karja
já právě vůbec denní postýlku nepotřebovala, starší se mladšího vůbec nedotýkal. Koukl na něho večer po příchodu z porodnice a pak snad až za tři týdny třeba. ![]()
MP Meri já bych tě ráda trochu uklidnila, čípky jsem ani u jednoho dítěte nepotřebovala, sirup fakt jen párkrát.
Všechny tady máte krásné dětičky ![]()
Rosťa ráno našel dárek pro Šárku a pak celou dobu opakoval, že Šárka už má Vánoce ![]()
JankaM to je fakt, já jsem se až před pár dny snažila vnutit mladší dceři čípek (dopadlo to špatně, musela jsem převléknout jí i sebe), jinak jsme si u starší vždycky vystačili se sirupem. A taky jenom párkrát. Ťukťuk na dřevo.
Chodím s Lukaskom na očné, kde sa objednava cez web. V júni to stalo 18 eur a teraz už 22!
aby nestacilo ze mam doma maroda tak skolka nariadila chripkove prazdniny od zajtra ktore plynulo prejdu do zimnych prazdnin a teda bude skolka MESIAC zatvorena! ![]()
![]()
Prosím vás, jak to máte s Vánocemi a prarodiči? Jelikož jsou děti u mě na Štědrý den, 25.12. odjíždějí k tatínkovi a jsou tam až do Nového roku. No a moje matí "vyžaduje", abychom přišli k ní a děti si tam od ní rozbalily dárek. Jenže už roky se to u mě a ostatních sourozenců dělá tak, že dostaneme peníze a "něco si kupte pro sebe a něco dětem". Super řešení. Akorát jen já, protože bydlíme ve stejném městě, k ní musím dojít. A už mě to nějak unavuje. Snažím se k ní s dětma chodit jednou týdně, takže je vídá poměrně často. Já jako malá jsem měla dárky doma, k babičce a dědovi jsme šli na Štěpána, tam jsme dostali mandarinku a padesát korun a hotovo. Tak nevím, proč tak blbne. Přitom se tam sejdeme celá rodina 26., až teda na ty moje děti. Tak letos už naposled a příští rok už se musím hecnout ji něco říct. Zkusila jsem to teda už dnes, ale ty výčitky v hlase jsem nedala.
tv nemohly by si děti dárek rozbalit s babičkou 23.? My jedeme o svátcích nejdřív k jedněm a pak k druhým prarodičům, dárky od nich děti dostávají tam. Ale je jasné, že otec má přednost.
U nas se letos zacne taky uz 23. Na Stedry den chteji byt vsichni mladi u sebe doma, jedni odjizdeji hned 25. k druhe babicce, dalsi 26. na hory. Tak holt Jezisek poleti od jihu, aby to vsechno stihnul, a u nas se zastavi o den driv. A 25. nam prinese psa na hlidani ![]()
Kokoska má toho moc, ještě když se tahá se psem
K synovi do školky přijde už dneska.
tv nemohly by si děti dárek rozbalit s babičkou 23.? My jedeme o svátcích nejdřív k jedněm a pak k druhým prarodičům, dárky od nich děti dostávají tam. Ale je jasné, že otec má přednost.
Ti moji stále věří na Ježíška, takže to nechci pokazit, nevím, jak to okecat. Vyřeším to toho 25., ale je to všechno takové hektické, na sílu, aby byla babička spokojená..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY