MPLee to zní dobre, ten vývoj, snad bude malý co nejdřív zase zdrave miminko, aby ses nemusela stresovat ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Me to v te pujcovne lyzi prekvapilo, protoze deti od manzelova syna lyzuji od tri let a taky jsou spis drobnejsi konstituce. Rozhodne jsme nemeli v planu hodiny na lyzich, chtela jsem jen aby se zkusil sklouznout na te detske cvicne loucce. No vyresil to sam. Jinak je pohybove hodne nadany, hraje fotbal, chodi na tenis, na gymnatlon... ted uz by i lyzovat chtel, zatim to nejak nevychazi.
MPLee to je jasné, že s ní nepůjdeš na sjezdovku, jen mě zajímalo, jak tohle chápe. Mladší tohle loni taky nechápal, prostě čekal, že ho chytnu. Trochu se bojím, že letos to bude stejné, na kole jezdí stylem brzda, plyn. Ale odrážedlo zvládá, před přechodem zastaví spolehlivě, ale z kopce podle mě jezdí trochu za hranou svých možností s tím, že nějak to dopadne
continuity
Helmu samozřejmě mají oba, páteřák teda jen starší, zatím.
MPLee jsem ráda, že je malému trochu lépe
Evaeva no, přesně, my byli tu první sezónu na takové placičce, kde jsme byli vpodstatě sami. Ne na sjezdovce. Druhá sezóna byl kovid, to jsme nelyžovali a loni, v těch 4 a půl už chápala, takže jsme jí dost jasně řekli, že bude-li jezdit přímo dolů, s lyžováním končí. To s ní manžel jezdil na dětskou louku do Mnichovic. Má helmu i pátéřák a učíme jí koukat a být ve střehu - to tedy nejen na lyžích.
Snad nám letos vyjdou jarňáky...doufám, že mimino se do té doby posadí a bude možné ho vyvézt ven na sáňkách.
Mohučanka jestli máte klasické dřevěné sáně, tak tam jde do té ohrádky dát i bez sezení jen ve fusaku![]()
Mladší je v tomhle právě úplně jiný než starší, ten na to ve třech mentálně určitě měl. No nechám se překvapit.
Evaeva mě přijde jako jistota docela fajn ten pás kolem hrudníku z Decathlonu. My na něj máme místo toho popruhu připnutý elastický popruh.
continuity a tak já naivně věřím, že přenost bychom měli. Já mám teda doma i pulzní oxymetr, tak jsem celkem klidná, jen u těch mimin se to umí celkem zvrtnout během hodin.
Evaeva my máme právě jenom boby
nějak jsem myslela na saně, když jsem to psala (u kojení
).
MPLee to je dobrý tip, možná to zvážím
Mohučanka aha. No kdybys chtěla půjčit saně, tak klidně napiš. Máme i s ohrádkou.
Já tedy nevím, jestli velká fakultní nemocnice je záruka kvalitního ošetření, protože jsem slyšela, že v dětské nemocnici Brno byli totálně zahlcení, za jeden den tam ošetřili 400 dětských pacošů a pořádek musela dělat městská, emoce rodičů létaly vzduchem a asi nejen ty. Tak tam bych asi na přednost ani nespoléhala, čekat 5 hodin...
MPLee nech je maličký rýchlo fit!
Babička se ze dne na den rozkaslala. Má prostě jen takovej ten vlhkej kasel, jeden den bolest hlavy, ale je prostě doma, odpočívá a kašle.Ja tam holkam zakazuji chodit, ale jsem v celý rodině za debila.
MPLee to je dobrý tip, možná to zvážím
Upřímně ty popruhy jsou určené k tomu, aby se dítě naučilo zatáčet. Nic víc.
Vodit ho na tom "pro jistotu" je dost kontraproduktivní. Nalyzuje sice nějaké kilometry, ale ty ho potřebuješ naučit lyžovat hlavně bezpečně a odpovědně, přičemž to vodeni jde přesně proti tomuto cíli. Je úplně jedno,jestli je tam pevný popruh nebo gumicuk.
Kan já nevím, jak to mají zařízení v Brně, ale Praze se ve drtivé většině případů hlásíš v kartotéce a tam by to měli trochu vytřídit. Na rozdíl od UK, domu asi nikoho neposlou, ale dušného kojence by měli vzit přednostně.
Já mám zkušenost jen s vykloubeným loktem a zlomeninou u dvouleté a tam nás vzali vždy hned bez ohledu na plnou čekárnu.
continuity Taky nemám s Brnem zkušenost, ale asi těch dušnejch tam bylo v jeden moment víc, proto se čekalo tak dlouho a musela to uklidňovat policie.
Kan no já se právě bojim, že většina těch dětí na pohotovostech dušných není. Teda aspoň co jsem viděla za víkend já - tak dušný bylo jedno a to go moje. To, že 3x za 10 minut zakašlou není dušnost. Samozřejmě to v Brně mohlo vypadat jinak. Ale co jsem četla nějaký článek, tak policie to uklidňovala, protože ty akutní případny brali přednostně a to se těm, co by to klidně zvládli doma s paralenem nelíbilo.
Kokoska zmínila Gymnathlon, tak jsem si vzpomněla, že u nás dopadl neslavně. Počáteční velké nadšení postupně chládlo, koncem listopadu jsem Ríšu jednou omluvila, protože byl ten den na očkování, další týden byl nějaký nakřáplý, tak jsem ho omluvila znovu, aby se mu nepřitížilo, protože zachovat školkovou docházku je pro mě priorita, pak jednou neochotně šel a pak už bych ho musela opravdu přinutit a hnát ho tam rozkazem. Bohužel si nějak nesedli s trenérem. Mrzí mě to, za prvé to byl první opravdový kroužek mimo školku, za druhé to stálo dost peněz, za třetí se mi ten program líbí... Ríšově antipatii ale rozumím, trenér mi z více důvodů nesedí taky, takže nemám srdce ho nutit.
Pinot NoirTo je takový hezký, že mu rozumíš a respektuješ to. Minule na kroužku dcer nějaká maminka asi šestiletému synovi řekla "prostě sem chodit budeš a hotovo" a práskla dveřma. Samozřejmě pozadí může být jakýkoliv, ale tak jako to sedlo takhle vytržené v kontextu.
Karja hele, kdyby mi ten chlap byl sympatickej a myslela bych si, že to s dětma skvěle umí, tak taky zařvu a půjde! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY