Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:32

Pinot Noir to je škoda, ale s trenérem si musí rozumět. Není možnost odchodit zbytek jinde/jindy? Aby zbytek nepropadl.

Moje děti na cvičení nebyly za listopad a prosinec víc než jednou. Ale jejich cvičení stojí pár korun, tak aspoň peníze mě nemusí mrzet. 

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:37

Pinot Noir Jo, tak chápu:-D

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:40

continuity já mám dikybohu s pohotovosti zkušenost jen jednou, když syn spadnul z dětský plastovy motorky. Když jsem v kartotéce hlasila uraz hlavy a velkou bouli, čekala jsem, že dostaneme akorát kartáč, že měl mít helmu a posedíme tři hodiny. Ale vypadalo to fakt hrozivě, dostali jsme nějakou vyšší prioritu a byli v čekárně chvíli. Ale spousta dětí si tam vesele běhala a hrála, to jsem si říkala, s čím tam asi tyhle všechny jsou

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:42

A když je řeč o cvičení, musím se fakt moc smát, jak jsem v létě chtěla zaplatit plaveckej kurz na druhým konci Prahy ve slaný vodě. Naštěstí jsem si to včas rozmyslela, že možná podzim a zima není to správný období

Z každého měsíce byl 2-3 týdny doma, to by bylo nejdražší plavání v Praze. 

Offline continuity
43488 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:49

žluťásek už to píšu po několikáté, nejlevněji mě vyšlo plavání se soukromým trenérem. Platili jsme jen odchozene lekce a efekt neuvěřitelný.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:51

continuity no a co ten trenér dělá, když by máte rýmu doma? 

Offline continuity
43488 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:53

žluťásek jenže úraz hlavy je opravdu indikace na pohotovost. 

Já bych to viděla tak, že když už je to prakticky bezplatné, tak přiměřený důsledek je, že ti, co tam jsou zbytečně, si posedi, než se odbaví ti, co tam jsou důvodně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:56

žluťásek my loni překvapivě odchodili všechny lekce, což mi teď přijde neuvěřitelný, když vezmu, že byli ještě nemocnější Ale měli jsme možnost náhrad, takže to vypadalo tak, že jsme 14 dní byli doma a pak šli minimálně dvakrát za týden a zase znovu.

Offline continuity
43488 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 23:57

žluťásek no normálně jsme to zrušili. Našla jsem teda holku, co to dělala popři mateřské. Ona si každý týden všechny obvolala. Cena za tu flexibilitu byla, že někdy jsme začínali v šest a nekdy v půl sedmé. Ale fungovalo to výborně až do COVIDu, měla holky ráda, chodili jsme s ní plavat několik let - myslím čtyři nebo pět. Naučila pořádně prsa a kraula i mě. 

Ale když jsem měla soukromé kurzy angličtiny, bylo to stejně. Zrušení 24 hodin předem bylo bezplatné. 

Offline continuity
43488 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 00:01

Pinot Noir to je asi normální, že když z toho vypadnou, získají nadhled. Starší si prosadila plavání ( 4x týdne,fakt ji to zabírá všechen prakticky volný čas). Chodí tam opravdu ráda, ale teď měsíc nebyla dílem kvůli nemocem, dílem kvůli tomu, že flákala nějaké úkoly do školy, tak jsem uplatnila podmínky, které jsme si domluvili na začátku. A najednou se klidně rozhodne jít radši ven s kamarádkou. V říjnu přes plavání nejel vlak. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 00:02

continuity aha, to je bezva. Já jsem si představovala, že max dostaneš náhrady, což by v našem případě bylo předplaceno ještě na rok dopředu

Offline dzizisketa
9018 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 00:28

Neuvěřitelný, že tahle krásná zdravá šikovná chytrá radostná holčička je na světě tak dlouho, jak byla u mě v břiše.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 08:38
Reakce na žluťásek:

continuity no a co ten trenér dělá, když by máte rýmu doma? 

​Nedělá nic, takže nemá plat, pokud tam není nějaká ta podmínka zrušení do 24 hodin před začátkem a svěřenci to nedodrží. Trenérský chlebíček je velmi tvrdý. Třeba za prosinec, kdy končí lekce v půlce nebo 3/4 měsíce, dostanou plat za odučené lekce, tj. půl nebo 3/4 toho, co si vydělají obvykle. Já jsem tímto způsobem učila kdysi jazyk a prostě nikdy nevíš, kolik si vyděláš. 

Jinak slaná voda na druhém konci Prahy od vás, to vypadá skoro jako u nás v bazénu na východní periferii Prahy tak jestli to tak je, tak toho nemusíš nijak moc litovat... 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 09:35

Pinot Noir to je skoda s tim gymnatlonem. Nasi kluci chodi oba, kazdy do jine skupiny podle veku a ten mensi teda dost vynechal, jak vzdycky pritahl ze skolky nejakej mor. Ale kdyz to vyjde, chodi radi.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 09:41

continuity kdyz jsem chodila soukrome na anglinu, taky jsem platila jen absolvovane lekce. Jenze pak jsem nejak kvuli zacinajicim problemum s nasima musela obcas odjet a bylo tech absenci vic, tak jsem ji dala penize i za par tech neoducenych lekci. Bylo mi to uz docela trapny, pak jsem to radsi ukoncila uplne a stejne prisel covid, byl by konec i tak. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 09:43

Mohučanka je to u vás. Blbý? I na běžný plavání to za cestu nestojí a máme radši blíž? :) 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 10:39

žluťásek no to určitě nestojí. Teda pro děti. Jako dospělá jsem tam chodila plavat ráda, třeba od devíti večer, čtyři lidi v bazénu... On vlastník toho bazénu je debil. Já tam chodila na plavání batolat, ale s kurzem, který nebyl přímo od bazénu, měli tam jen pronajatý prostor a zřejmě se to nekomu nelíbilo. Kurz se mi líbil, ale vnější okolnosti...pravidelně studenější voda než pro běžnou veřejnost, mrzla jsem. Občas netekla tepla ve sprchách. A osoby šatnářek, to je kapitola sama pro sebe. Kolikrát jsem si s mámou říkala, že to snad těm satnarkam patří, protože takové chování k návštěvníkům nemůže žádný zaměstnavatel tolerovat.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 10:48

Mohučanka tyjo, to je teda naprd. Mně moc chybí nějakej detskej bazén, větší než pidi brouzdaliště, ale kde dítě bude stačit a bude ochoten se položit na vodu. Hrozně se bojí, drží se mě jako klíště. Chtěla bych mu pomoct se toho zbavit, než bude povinné plavání ve škole. 

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 11:02

žluťásek doporučuji dovolenou v termálech či nějakém akvaparku. Ríša zlomil strach během celodenního pobytu v Aqualandu Moravia a dotáhl to během několika návštěv termálů ve Velkých Losinách. Podle mě se nejvíc otrkají při nějaké přirozené neorganizované zábavě, hraní v míčem, probíhání různými proudy, v bublinkách... Ty plavecké bazény jsou podle mě takové strohé, plus našim průsvitným klukům je tam vždycky zima.

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 11:05

žluťásek nevim, jestli by to pro vás bylo řešení, ale teď jsem na slevomatu zahlídla nabídku na spukromý pronájem nějakého toho bazénu na plavání batolat... Třeba se domluvit s nemjakým kamarádem a jít sami do menšího? 

No a já jsem zvědavá, co mi dneska řekne doktorka. Malý sice zdánlivě dýchá lépe, ale nepije. Jako skoro vůbec. Ani se nebudí hlady, on který je jinak schopný kojení po půl hodině. Tak teď ho budím já. Došla jsem si ke kamarádce pro váhu a výsledkem je 9 a 6g na krmení. Za 2 hodiny máme být u doktorky, tak jsem zvědavá. Naštěstí zatím aspoň plní plenky, ale to nemůže vydržet dlouho...