letfenixa batůžky máme Topgal, přezůvky se vejdou do přední kapsy i toho pro děti z MŠ. Zabalím tam i pláštěnku, pití a dvě svačiny.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek ja som pokukala uz v minulosti co sa tu doporucovalo. ale ak mam pravdu povedat tak ma najviac zaujalo co davala davno jedna mama na instagrame. mala tam fotky na porovnanie svojich deti s ergonomickymi taskami na chrbte kedy jedno malo pri nastupe 110cm a druhe 120cm+
takze ta taska pre mini deti je od nosha v 9 farbach a paci sa mi ten minimalizmus a moznost prania. na ozdobu je teda k taske nejake zvieratko podla vyberu na pripnutie
a pre vacsie resp vyskou bezne deti bol tip v kategorii prva skolska taska od jezkobezko na model frii of norway a ta sa mi osobne paci najviac a tak dufam ze mi chlapec do vysky este porastie ![]()
Děkuju za tipy, budu to tu sledovat a udělám tabulku ![]()
Můj predvyber je Hama Step by step Grade
Beckmann Classic

žluťásek podělíš se pak o tabulku? ![]()
Jinak mně kamarádka, takto matka 3 dětí, doporučovala topgal.
A zápisy ještě normálně jsou? Já jsem se teď dozvěděla, že do státních škol se zapisuje online...
Mohučanka Asi jak kde, já to teď zkoumala a naše spádová škola má termíny zápisu normálně vypsané a žádný online tam nezdůrazňuje.
Ale u nás to čím dál reálněji vidím na odklad. Třeba alespoň do těch sedmi let doroste do toho metru dvacet a bude se nám lépe vybírat aktovka :o)
žluťásek na step by step jsme taky koukali, ale syn nemá rád ty přezky, blbě se mu otevírají, takže se jim vyhýbáme, kde to jde.
Mohučanka topgal bych řekla, že vydrží, ale jsou hrozně mohutné a takové nafouklé nebo jak to říct, pro drobného prvňáka podle mého ani omylem, když vidím ty děti o dost větší než syn, stejně mám pocit, že je to musí převážit na záda.
Mohučanka my zažili online předzápis, že všechny informace vyplníš, vygeneruje ti to přihlášku a hlavně jdeš na zápis na přesný čas, brali myslím po 10 minutách, ale těch tříd a učitelů tam bylo hodně, uvnitř jsme byli určitě půl hodiny.
Malenge podle mě ten Topgal tak spíš působí, protože mívá víc těch velkých kapes. Ségra je drobná a tu topgal měla, teď ještě dělají menší, tenkrát ještě tak malé neměli. Byla s ní spokojená, ale je pravda, že jí vydržela až do páté třídy.
eless to by mě zajímalo, jestli u té druhé děti fakt zapínají ty pásky. ![]()
žluťásek U nás tento typ zapínania tiež by neprešiel.
eless tu frii mám vybranou pro starší, takže mi muž oznámil ze v žádném případě, že dostane nějaký batoh co máme doma a nazdar. Bych z něho vždycky vyrostla![]()
![]()
Tabea bych si tipla, že pod tím bude magnet![]()
Prosím Vás, v CR jarne prazdniny, škôlky mate zavreté? Naša súkromná teraz píše, že celý týždeň voľno... asi predám tie deti ![]()
olivieraa Naše má otevřeno, ale je to novinkou tak rok. Ale je možné že přijde nějaká výzva, že potřebují personálně odlehčit, ať necháme děti doma, kdo může. Já to většinou akceptuji, protože oni vychází vstříc i měna dětem zas něčím jinym
Karja naša bola vlani nová, tak skoro neboli nejaké voľná , a teraz kazde prázdniny celé:( za ty prachy, má to hnevá celkem
olivieraa u nás je zavřeno jen přes léto a přes Vánoce, ostatní prázdniny nedrží. Ale je to relativně velká sídlištní školka, běží třeba polovina tříd.
olivieraa Naše školka mívá přes prázdniny omezený provoz a dítě je potřeba předem přihlásit, ale funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY