olivieraa u soukromé mně to teda překvapuje. Ty neplatíš celý měsíc? Nebo je to levnější, když jsou prázdniny?
Vše o těhotenství a dětech
olivieraa No tak u soukromé by mě to štvalo teda asi dvojnásobně no!
olivieraa jestli to platíš, tak bych určitě protestovala
Boze jak som hresila, ze je nasa skolka otvorena len do pol piatej, tak som za nu nesmierne vdacna. Kamoska vo vedlajsom meste maju len do 4, letne prazdniny niekolko tyzdnov odstavka, minula si na nu celu dovolenku, lebo nema strazenie. Nasa funguje skoro nonstop, cez prazdniny su prihlasene deti zlucene do jednej skolky v meste. Neviem co budem robit ked dieta nastupi do skoly, kde ho cez prazdniny dam ![]()
olivieraa tyjo...naše soukromá je otevřena vpodstatě nonstop kromě období mezi Vánoci a Novým rokem. 23.12. a 2.1. už je vždycky otevřeno. Taky bych se na to zeptala.
Mohučanka no u nás aj letné mali, tyden.. pýtam sa, ale asi to skončí tak, že im pošlem proste min peňazí, lebo je k tomu postoj, že je to tak a basta.
Tabea tie remienky su na regulaciu objemu. Pod tym su cvoky na zapinanie ![]()
rasaNori podobny wtf cakam aj ja takze to kupim zo svojho alebo sa budu stari rodicia angazovat ak budu o to velmi stat ale prosit ich urcite nebudem
Karja ked som pozerala ceny a dizajny tych tasiek tak vacsina bola draha a este aj hnusna. ten frii model mi pride fajn a to uz by som vzala set aj s peracnikom a vreckom.
a uz som pocula aj take ze ved my sme mali obycajne tasky a pohoda. no ako kto. u mna to pohoda nebola. tvrda haraburda co vsade tlacila a rok co rok sa to zhorsovalo s nakladom. trpela som prve 4 roky zs a potom som mala dovolene si vybrat nieco menej detske a hlavne polstrovane na chrbte a ramennych popruhoch.
Prosim vás, s čím si hrají vaše 2-4 lete holčičku? Blíží se narozeniny a mě normálně došly tipy na hračky pro dceru. Má duplo - vlaky, domeček, nemocnici a zvířátka. S tím si hraje nejvíc. Pak sppustu puzzlí a teď i první deskovky. Pár plyšáků a pastelky. Puzzle, hry a modelínu dostává jenom pod dohledem, takže vlastně má jen to duplo. Jako vyhraje si s tím pěkně, spíš jestli nutně nepotřebujeme něco dalšího? Určitě by se jí líbila kuchyňka, ale na tu nemáme místo. Jestli nedám tipy, tak dostane dalšího obřího plyšového medvěda, se bojím ![]()
MPLee panenku, kočárek, postýlku, nosítko na panenku
MPLee dřevěné koleje s vláčky,o kterých se tu dost píše
MPLee a kdyz ne kuchynku, co nejake madobi? Krajeci ovoce?
MPLee mám jen kluky, ale co doktorský kufřík? Nebo "potraviny", s těmi se dá hrát i bez kuchyňky, případně v reálném nádobí. Kreslící magnetická tabulka u nás taky frčela. No a Albi tužka.
MPLee kuchyňky (spíš sporák) dělají i kufříkové
MPLee co nějaká sada korálků? To moc místa nezabere :)
Vlm nosítko jí zkusím ušít. Sice v něm bude nosit pejska, ale mohlo by se líbit. Koleje už máme z dupla ![]()
Pinot Noir tužku máme, ale tu má zase jen na dlouhe cesty v aute, porad se branime zuby nehty obrazovkam. Ale to nadobi ke dobry napad, ze to vlastne jde i bez kuchynky.
DruI ty velke navlekaci drevene ji uz nebavi a mensima se bojim, ze udusi brachu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY