Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 21:23

GChK To je kouzelná fotka.

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 21:39

Evaeva já moc zkušeností se školstvím nemám, ale v první třídě známky žádný, vysvědčení bylo na konci roku slovní. V pololetí se děti hodnotily samy pomoci smileys, pak je ohodnotila učitelka a byl videohovor učitelky s ditetem a rodiči (víceméně) jako publikem. Tam to probrali a stanovili cíle. U kamaradky ve škole (stejné město) byl takový rozhovor i na konci roku. Ve druhé třídě má syn z písemek body. X/celkový možný počet. Žakovskou knížku nemají, všechny pisemky nosí domu a rodiče je musí podepsat. Na vysvědčení už budou myslím známky, ale s jistotou ti to řeknu, až to vysvědčení donese.

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 21:44

Tabea já jsem ze školní docházky mých dětí dost otrlá, ale teda učitelka, ktera písemky udělá tak, aby z nich prvnaci dostali pětky, ještě další level. 

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 21:51

continuity no, to že nutila dítě u oběda dojíst, dokud se nepozvracelo, to asi nepřekvapí, co?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:02

Tabea znovu

Ten videohovor a sebehodnocení zní zajímavě. Díky za odpověď.

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:37

MP Meri naše do postylky taky nejde dat, ona nejde ani položit, směrem k veceru se to zhoršuje

mne noci nevadej, i když se budí, ale jak nejde někdy od odpoledne vůbec položit, to bejva narocny moc 

Ale (a doufam, ze to teď nezakriknu) už se mi povedlo zesynchronizovat uspavani obou dětí v poledne s miminem v šátku 

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:37

Tabea to zní jak některý soudružky z myho dětství 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale (a doufam, ze to teď nezakriknu) už se mi povedlo zesynchronizovat uspavani obou dětí v poledne s miminem v šátku 

​tohle hodně pomůže Já staršího (tou dobou usínal spolehlivě) dávala spát vyloženě tak, aby v tu dobu spal i mladší.

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 06:42

Potrefenáhusa ona z lásky k dětem učí v důchodu

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 07:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Tabea to zní jak některý soudružky z myho dětství 

​takeho chovanie chorych slepic co by sa v skutocnosti k detom nemali ani priblizit je bohuzial v instituciach stale vela. dost tazke citanie na tuto temu je aj na profile deti jsou taky lidi. najhorsie na tom je ze s tym nikto nic neurobi lebo ucitelov je aj tak malo takze pokracuju v niceni detskych zivotov nadalej. fakt by som prijala aby sa uzakonil tzv blacklist ucitelov co by mali zo zakona zakazane pracovat s detmi a davat ucitelom psychotesty ak su na nich od rodicov staznosti za ozaj neprimerane spravanie ako ponizovanie, hrube spravanie, neprimerane hodnotenie viz aby vsetci mali motivaciu tak budu mat takze testy a horsie znamky alebo nutene dojedanie az kym sa dieta nedogrca.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 08:30

Máte někdo postel pro děti Ikea Kura? Přemýšlíme o pomalém dozařízení pokojíčku a zvykání na budoucí přesun... přijde mi fajn, ale docela drsně ji zdražili. Jste s ní případně spokojení?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 08:57

Potrefenáhusa Soucitim. A mas je v posteli obě? Já tak od půlky noci ano. A když kojim na ty straně, co leží malej, tak u toho sice taky usnu, ale jakoby v hrozny křeči, protože mám kolem ni omotanou ruku, aby kdyby se syn otočil, at ji nekopne nebo nezalehne. Takže jsem zkroucena jak paragraf a pak je migrena jasná. 
Mam v plánu postupně odkládat do postýlky, co mám přiraženou k posteli. Jenže když mám volit mezi 4h spánkem v křeči, nebo 1,5h spánkem v postýlce ... tak je to pro mě zatím jasný.

Offline Garfie
28609 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:05

Tabea Tak to je strašný!!! Bohužel důchodce nelze ze školy vyhodit (moje sestra jedné škole řediteluje a má s tím dost potíž), ale zase na druhou stranu to určitě není tím, že je důchodkyně, naopak mám zkušenost, že ty starší paní bývají v první třídě naopak nejlepší, už mívají takový laskavý přístup. Já bych si asi stěžovala, za pomoci ostatních rodičů. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:18

MPLee my ju mame dva roky ale deti odmietaju odist zo spalne, takze moc neporadim. Na spanie sa vyuziva malokedy, zato ako bunker a odkladacie miesto na bordel je skvela

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:44

Mrakoplas ocekavam u nas stejne vyuziti  Diky! 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:51
Reakce na Mrakoplas:

MPLee my ju mame dva roky ale deti odmietaju odist zo spalne, takze moc neporadim. Na spanie sa vyuziva malokedy, zato ako bunker a odkladacie miesto na bordel je skvela

​Není to ode mě hezké, ale vždycky mě potěší, že nejsme sami. Děti tedy odešly z ložnice už docela dávno, ale včetně mě, takže výsledek je tentýž.

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:53

Všetko čítam, ale nestiham reagovať 

Potrefenáhusa včera večer Lukasko vylial polovicu vody z hrnceka,  v ktorom mal tak 1 cm vody na výšku a následne zhodil krabicu zo sirupu a sám neveriacky na to pozeral. Hneď na to nadviazem, boli sme včera u psychologicky a povedala, že ešte stále nemusí mať uzavreté vnímanie hraníc svojho tela.

Ad psychologička, bol to teda úvodný rozhovor, Lukasko sa ukázal, ako nereaguje a kreslil si tam. Bude mať hrovu terapiu raz za 2 týždne, na margo čoho odmietol ísť na krúžok do CVČ,  tj moje jediné voľno bez neho, lebo by toho "mal už moc".

Obdivujem vás S malými deťmi plus babatkami,  Lukasko spí na mne stále nalepený.

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:54

MPLee mala je neuveriteľne šikovná!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 09:54

Pinot Noir ja ti rozumiem, tiez sa hned citim lepsie, keď viem, ze nie sme jedini

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:03

MP Meri nemám, ale hlavně z toho duvodu, ze je nejde společně uspat. Jednou jsme to teda tak udělat museli, když už byla úplná krize a to jsem spala fskt mezi nima a po kojení z druhy strany se zas přemístila doprostřed 

my postýlku vedle taky máme, ale to mimino proste nejde položit...ale starší v ni teda taky nespala ani jednou