GChK To je kouzelná fotka.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva já moc zkušeností se školstvím nemám, ale v první třídě známky žádný, vysvědčení bylo na konci roku slovní. V pololetí se děti hodnotily samy pomoci smileys, pak je ohodnotila učitelka a byl videohovor učitelky s ditetem a rodiči (víceméně) jako publikem. Tam to probrali a stanovili cíle. U kamaradky ve škole (stejné město) byl takový rozhovor i na konci roku. Ve druhé třídě má syn z písemek body. X/celkový možný počet. Žakovskou knížku nemají, všechny pisemky nosí domu a rodiče je musí podepsat. Na vysvědčení už budou myslím známky, ale s jistotou ti to řeknu, až to vysvědčení donese. ![]()
Tabea já jsem ze školní docházky mých dětí dost otrlá, ale teda učitelka, ktera písemky udělá tak, aby z nich prvnaci dostali pětky, ještě další level.
continuity no, to že nutila dítě u oběda dojíst, dokud se nepozvracelo, to asi nepřekvapí, co?
Tabea znovu ![]()
Ten videohovor a sebehodnocení zní zajímavě. Díky za odpověď.
MP Meri naše do postylky taky nejde dat, ona nejde ani položit, směrem k veceru se to zhoršuje
mne noci nevadej, i když se budí, ale jak nejde někdy od odpoledne vůbec položit, to bejva narocny moc
Ale (a doufam, ze to teď nezakriknu) už se mi povedlo zesynchronizovat uspavani obou dětí v poledne s miminem v šátku
Tabea to zní jak některý soudružky z myho dětství
Ale (a doufam, ze to teď nezakriknu) už se mi povedlo zesynchronizovat uspavani obou dětí v poledne s miminem v šátku
tohle hodně pomůže
Já staršího (tou dobou usínal spolehlivě) dávala spát vyloženě tak, aby v tu dobu spal i mladší.
Potrefenáhusa ona z lásky k dětem učí v důchodu ![]()
Tabea to zní jak některý soudružky z myho dětství
takeho chovanie chorych slepic co by sa v skutocnosti k detom nemali ani priblizit je bohuzial v instituciach stale vela. dost tazke citanie na tuto temu je aj na profile deti jsou taky lidi. najhorsie na tom je ze s tym nikto nic neurobi lebo ucitelov je aj tak malo takze pokracuju v niceni detskych zivotov nadalej. fakt by som prijala aby sa uzakonil tzv blacklist ucitelov co by mali zo zakona zakazane pracovat s detmi a davat ucitelom psychotesty ak su na nich od rodicov staznosti za ozaj neprimerane spravanie ako ponizovanie, hrube spravanie, neprimerane hodnotenie viz aby vsetci mali motivaciu tak budu mat takze testy a horsie znamky alebo nutene dojedanie az kym sa dieta nedogrca.
Máte někdo postel pro děti Ikea Kura? Přemýšlíme o pomalém dozařízení pokojíčku a zvykání na budoucí přesun... přijde mi fajn, ale docela drsně ji zdražili. Jste s ní případně spokojení?
Potrefenáhusa Soucitim. A mas je v posteli obě? Já tak od půlky noci ano. A když kojim na ty straně, co leží malej, tak u toho sice taky usnu, ale jakoby v hrozny křeči, protože mám kolem ni omotanou ruku, aby kdyby se syn otočil, at ji nekopne nebo nezalehne. Takže jsem zkroucena jak paragraf a pak je migrena jasná.
Mam v plánu postupně odkládat do postýlky, co mám přiraženou k posteli. Jenže když mám volit mezi 4h spánkem v křeči, nebo 1,5h spánkem v postýlce ... tak je to pro mě zatím jasný.
Tabea Tak to je strašný!!! Bohužel důchodce nelze ze školy vyhodit (moje sestra jedné škole řediteluje a má s tím dost potíž), ale zase na druhou stranu to určitě není tím, že je důchodkyně, naopak mám zkušenost, že ty starší paní bývají v první třídě naopak nejlepší, už mívají takový laskavý přístup. Já bych si asi stěžovala, za pomoci ostatních rodičů.
MPLee my ju mame dva roky ale deti odmietaju odist zo spalne, takze moc neporadim. Na spanie sa vyuziva malokedy, zato ako bunker a odkladacie miesto na bordel je skvela ![]()
Mrakoplas ocekavam u nas stejne vyuziti
Diky!
MPLee my ju mame dva roky ale deti odmietaju odist zo spalne, takze moc neporadim. Na spanie sa vyuziva malokedy, zato ako bunker a odkladacie miesto na bordel je skvela
Není to ode mě hezké, ale vždycky mě potěší, že nejsme sami.
Děti tedy odešly z ložnice už docela dávno, ale včetně mě, takže výsledek je tentýž. ![]()
Všetko čítam, ale nestiham reagovať
Potrefenáhusa včera večer Lukasko vylial polovicu vody z hrnceka, v ktorom mal tak 1 cm vody na výšku a následne zhodil krabicu zo sirupu a sám neveriacky na to pozeral. Hneď na to nadviazem, boli sme včera u psychologicky a povedala, že ešte stále nemusí mať uzavreté vnímanie hraníc svojho tela.
Ad psychologička, bol to teda úvodný rozhovor, Lukasko sa ukázal, ako nereaguje a kreslil si tam. Bude mať hrovu terapiu raz za 2 týždne, na margo čoho odmietol ísť na krúžok do CVČ, tj moje jediné voľno bez neho, lebo by toho "mal už moc".
Obdivujem vás S malými deťmi plus babatkami, Lukasko spí na mne stále nalepený.
MPLee mala je neuveriteľne šikovná!
Pinot Noir ja ti rozumiem, tiez sa hned citim lepsie, keď viem, ze nie sme jedini ![]()
MP Meri nemám, ale hlavně z toho duvodu, ze je nejde společně uspat. Jednou jsme to teda tak udělat museli, když už byla úplná krize a to jsem spala fskt mezi nima a po kojení z druhy strany se zas přemístila doprostřed
my postýlku vedle taky máme, ale to mimino proste nejde položit...ale starší v ni teda taky nespala ani jednou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY