Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 12:54

Potrefenáhusa Malou ted trapi nocni desy a to taky hrozny. Ze spanku se krouti a vzdycha Fuj a Ja nechci. Doufam, ze se ji zda jen o jidle a ne o necem horsim :-(.

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 12:56

Potrefenáhusa hele, to se nám asi nikdy nedělo. Ríša vylil pití, protože se s hrnkem v jedné ruce a tabletem v druhé soukal do křesla. Tablet s nějakým minecraftovým youtuberem by v životě neupustil, jednodušší je při zabalancování obětovat stravu, že jo.

U nás jede spíš to (z mého pohledu) bezdůvodné přemisťování a trousení předmětů po domě, jak píše Evaeva 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 13:09

Potrefenáhusa ukkidní tě, že u nás se taky najednou z celodenně spícíhonmiminka stalo celodenně řvoucí s bolavým břichem, ale už jsme zase zpátky u celekm spacího a spokojenýho? Snad to tak bude i u vás! Zkoušela jsem kde co. Nakonec jsem rekrální rourky nosila všude s sebou a používala fakt dost. Narozdíl od dcery na něj nefungoval ani espumisan, ani baby calm, ale biogaia. A asi cas, ale ten usek byl orekvapive celkem snesitelny, treba 3 tydny? Tak drzim palce, at je to brzo pryc! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 13:19

Pinot Noir já to úplně chápu, prostě to upustí, když je zaujme něco jiného. Já k tomu taky celkem tíhnuakorát to nedávám do cesty, ale do stran.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 13:21

Potrefenáhusa aha, no tak to se nám děje taky, v přiměřené míře, ale skleničky na kraji stolu, rukávy od polívky, protože se pro něco natahují, občas něco shodí, to dělají oba. Ale zase to není žádná hrůza.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 13:30

Potrefenáhusa Tlapkam, to velký bolení malýho bříška je peklo pekelný. Taková blbost a jak je to potrápí. Ať je mimihousátku brzo dobře.

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 14:16

Len no přesně, když je ten oblicejicek uolne rudej a stazenej a ty bezzuby dasnicky

MPLee jo, doufám, ze to brzo přejde 

Offline Gatita
8668 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 16:56

Prosim vas, zas jeden dotaz ambiciozni matky. Ma smysl strkat prvnaka nebo druhaka do kurzu anglictiny? A znate nejaky dobry v Praze? My ve skole AJ prvni roky nemame, spoleham, ze to dozene pak. Ale muz je z toho nervozni a ja uz taky. Muj byvaly ucitel doporucuje TBC, ale je to dost casove narocne, prijde mi to jako zahul.  

Online brrr
12382 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:38

Gatita U nás na venkovské škole je angličtina až od třetí třídy, ze začátku jsem z toho byla na palici. Nakonec jsem dospěla k názoru, že je to stejně fuk. Ptala jsem se rodičů dětí, ktere měly AJ od první/třetí třídy, byli z vesnice/města/Prahy a ve finále to bylo úplně jedno. Moji kluci se stejně nejvíc naučili sledováním youtube. Možná by to bylo jestě lepší, kdyby chodili na nějaký kurz, ale pro mě je důležité, že v té šesté a čtvrté třídě celkem rozumí a hlavně se nebojí mluvit.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 18:02

Potrefenáhusa Naše miminko taky má břichaboly, ale pro změnu nespala ani když přišla z porodnice. Jen jsme si za ty tři týdny, co jsme všichni doma už zvykli . Musím teda uznat, že to, že měl manžel celou dobu volno a do práce se vrací až v pondělí bylo strašně moc skvělý a přála bych to všem rodičům - aby na ta miminka mohli být dva.

Jo a tímto zdravím MPLee a oblečení ;). Doma proběhlo tak velké nadšení, až jsme se rozhodli založit tradici srovnávacích fotek. Musím uznat, že miminko a pes nejsou nejjednoduššími modely

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 18:26

GChK ale to je moc krásná fotka!

Přeju všem miminkům klidná bříška!

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:12

GChK moc to všem modelům sluší.

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:15

Teď jsem mluvila s příbuznou, která má dítě v první třídě v Praze. Paní učitelka teď dětem dala hodinový písemky z nároky, češtiny a prvouky a nasázela i čtyřky a pětky. Aby děti motivovala, tak jim rekla, že co dostali v písemce, dostanou i na vysvědčení . To je samozřejmě jen vrcholek ledovce toho, co předvádí....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:18

Tabea chudáci malí 

Jak funguje první stupeň v Německu?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:20

Naše mimino zatím spí slušně, respektive já jsem asi zvykla od prvního. Ale v noci víc než ty dvě hodiny v kuse nepotahne a to ještě musí bejt u mě, o nějakým odložení do postýlky nemůže byt řeč. A já už z toho mám zablokovanou krční páteř a migrénu jako prase  Tohle bude zase nejhorší

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:20
Offline Karja
44885 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:28

MP Meri Jej no ty migrény, to je teda kombinace! 

Bože dneska jsem myslela, že mi praskne hlava, velkamala měla hroznej amok na návštěvě, řvala, jecela a brečela jako blázen, úplně naplno, tak jsem ji vystoupla ven, oblikly jsme se a jely, ale jako to tak stačí. Tak za tu cestu domů se jakžtakz vzpamatovala, dorazíme k večeři a dal si sambo nějakej výchovnej traktat zas na jiný téma a to už nedáš, to už nedáš! I když to bylo směřování k dětem, tak ani jako pasivní účastník, už to je prostě najednou moc...

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:46

GChK jé  No já fotku batole, mimino a pes už vzdala  

Zato batole odmítá vzdát brusle. Dneska první pokus na klasických, po 10 minutách se vrátila ke kačenkám a pak to ještě 2x vystřídala, než souhlasila s odchodem domů. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:50

MP Meri soucítím moc! Malý tak taky spal, asi celé šestinedělí. Na to konto se nám do postele nakýblovala i starší  Teď už zase naštěstí většinu noci oba tolerují přístavné postele a k naln se přesouvají až nad ránem. Ale stejně mám tak 1-2x do týdne ráno zablokovaný krk a třeští mě hlava. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 20:58

MPLee je to nezmar!