Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:10

Pinot Noir Me se taky obcas nekdo zepta, od kolika let spi deti ve svym pokojicku. No od narozeni, ale ja tam spim s nima :-D.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:11

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:27

Vari Me se zase jednu dobu porad nekdo ptal, jestli uz dite spi ve sve posteli, tak uz rok konecne jo - nechali jsme udelat jednoluzko stejne vysoke jako nase manzelska postel, a mame ho k ni prirazene  Dite samozrejme volne cestuje a spi kdekoli na te trojposteli

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:29

A další blbý dotaz - kam s hromadou miminích věcí? Mám tu skoro komplet výbavu včetně elektrické medely, horu Lindex hadrů, hačku,  péřové kombinézy po dceři, nosítko, šátky, zavinovačky, hračky... nějak nezvládám to fotit detilně všechno zvlášť a mořit se s nahráváním na vinted. Ideálně třeba nějaký bazar, kde to vykupují? už to jsem asi ochotná i darovat, ať to nemusím skladovat sto let. Pinot Noir klokánky asi berou spíš pro větší děti?

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:30

Myrtila my zatím máme 4 postel a dlouho ještě budeme, ale tak mě to aspoň donutí to skladiště uklidit. A nalhávám si, že si tam budeme chodit hrát. 

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:33

MPLee pokud bys chtěla darovat, tak v Bubenci má výdejnu věci pro ukrajinské maminky Karolina Ruppert (minimimiua). Jsou rádi v podstatě za cokoliv. Když pro ni něco mám, napíšu ji přímo na FB...

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:34

MPLee ctyrpostel je taky dobra, hlavne teda ze na ni mate misto  my jsme uz tu trojpostel rozmerovali na centimetry, jestli otevreme zasuvky komod, nastesti se to vlezlo  ale pracne vymerene vypinace lustru a lampicek, co byly vedle postele po ruce, jsou ted schovane za celem trojluzka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:35

MPLee myslím že někde u hvězdy je sklad pro pěstouny. Občas vidím na fcb poptávku po věcech pro mimina.

Offline Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:40

MPLee po ctyrposteli touzim já, ale nevypadá to 

tuhle mě dojal muž, kterej si stěžoval, ze má pracovnu plnou dětských kramu...přitom je to detskej pokoj, plnej jeho kramu!!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:50

MPLee jako v tej ich izbe sice nespia, ale je to herna a dost to obmedzilo roztahovanie hraciek po celom byte. A ked sa mi vecer nechce riesit ten bordel tam, len zavriem dvere a je upratane

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 10:59

MPLee já tu pořád zmiňuju Dobrodějnu, je to místo pomocí ukrajinským uprchlíkům. Chodí tam zejména matky s dětmi, i úplně maličkými. Když toho máš takovou hromadu, klidně bych jim zkusila napsat, jestli to u tebe může někdo vyzvednout. Já jsem jim nabízela velké věci, ale že nemám auto a hned si vzali kontakt, že seženou dobrovolníka, co pro to přijede. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:01

Potrefenáhusa různý úhly pohledu 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:12

MPLee taky doporučím dočasné pěstouny, ta moje pěstounka byla vděčná za cokoliv. Teda kromě hraček, prptože všichni známí si z ní asi udělali odkladiště kinderbordelu.

Offline Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:12

Evaeva ale tak von je hrozne nepruznej, já se to s nim snazim řešit od září, ze to spaní a vůbec to rozložení v domě budem muset nějak kompromisně/dočasně/natrvalo vyřešit...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:14

Potrefenáhusa věřím, že je to blbý.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:14

My spíme každej s jedním dítětem a vyspime se všichni bezvadně. Sambovi se vyřešily jeho spánkové poruchy a já díky tomu nepretrhla maloumalou, protože ve spánku byla moc hodná a roztomilá;-)

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:17

Potrefenáhusa ježiš tohle jsme taky řešili. Během covidu si muž udělal z dětského pokoje v novém bytě pracovnu a dostat ho pryč byl fakt výkon. Teď se roztahuje v loznici, ale aspoň už má vlastní kout

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:18

MPLee A pre syna to nenechas?

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:19

Karja taky spíme každý s jedním, vidím to ještě tak na dva roky minimálně. Nejhorší je, že už si nedokážu představit spát zase dohromady skrz jeho chrápání

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 11:21

monis můj starší syn od narození chrápal skoro jako muž