monis my máme ten dům fakt malej, chybej tu úložný prostory a on se porad neumí pohnout, jeho sen je prazdnej dům bez věci, ale to v tyhle sestavě proste není reálný. Ale odmita ustoupit ze svyho, takže cokoliv je nekonečný dohadovani, než pochopí, ze mám pravdu já!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva nemáš úniku![]()
MPLee Ja tyhle veci darovala jedne konkretni docasne pestounce, byla vdecna i za plinky, dudliky apod.
monis teď už nechrápe, loni mu vzali mandli
Ale mně to nevadí, mně jen tak něco nevzbudí, pořád spím nejradši vedle muže. (Děti máme většinu času vymístěné v pokojíčku)
Potrefenáhusa jo s těma dětma se jakýkoliv prostor hrozně zmenší. Já nikdy nechtěla bydlet ve velkém domě, ale teď s dvěma dětma v 3kk ty metry navíc trochu závidím. Ale furt dobrý, sousedi mých rodičů mají v bytě sedm děti![]()
MPLee Klokánky berou na všechny děti, ale ta úplně nejmenší miminka se tam samozřejmě objevují málokdy, takže toho nepotřebují tolik. Myslím, že pěstouni nebo ty ukrajinské mámy to potřebují víc.
Nevím, jestli víte, ve Folimance je nově otevřeno kluziště, otevřeno celý den 9.00 - 20.00, vstupné 50 Kč na celý den, je tam i nějaké občerstvení. Tak kdyby to měl někdo blízko.
To místo je problematické, ale je to fakt o domácnosti.
zrovna u víkendu jsem byla na návštěvě, kde diskuze na téma: Kam umístit domáci tiskárnu ( do šuflíku s ponožkami, prosím pekne), skončila toho, že jsme počítali obytné metry čtvereční na hlavu. Máme cca stejně, hostitelé o malinko víc ak tomu obri terasu. mají ten byt úplně narvanej, spousta věcí vůbec nemá místo a válí se to všude možně. A to uz nemluvim o takovych věcech, ze u nás má každý svůj pracovní stůl a svoji postel. ( U nich ani omylem).
Zas nemáme žádné zbytné veci. Co nemá místo, nebo se nepoužívá jde z domu do sklepa nebo úplně pryč raz-dva. Já osobně si každý nákup promýšlím nejenom finančně, ale taky, kam to dám. A nemluvím o sušičce, teď bych chtěla formu na bábovku.
Ale nejsme žádní mistři, sousedka naproti má čtyři děti v tom samém 3+kk a kamarádka dvě v 2+kk. A vejdou se.
MPLee my nemame ale v okoli su s nou spokojni. ja som ju nemohla kupit lebo kvoli vyske by sa nedalo otvorit okno. a take paradne veci sa daju spravit ako bunker zasivaren... namlsala som sa s napadmi na pintereste a potom mi skoro slza ukvapla ked som zistila ze ju nemozem mat. izba je tensky sliz a aby tam ostalo nejake miesto na hranie tak jedine vhodne umiestnenie je bohuzial pod oknom
monis a kde jsi tu "svou" našla? Zkusila jsem zatím ten tip na Miminimiua a v záloze mám i tu dobrodějnu, děkuju žluťásek dopravit to tam nějak zvládnu případně.
letfenixa třeba přebalovací pult jsem použila přesně 2x za ty 3 měsíce, zavinovačky nesnáší, vanička mu je těsná. Růžové kombinézy pro něj jednak svhovávat nebudu a druhak tu velikost bude mít tak v létě. A oblečení taky tak. Buď to nesedí velikostma - dcera nosila 56 do 7m, takže toho měla hodně, když už lezla, chodila, jedla, měla to od zimy do léta... on využije 5 bodyček. Hracky schovavam oblibene a kvalitni, ale i s prichodem druheho ditete jsme dostali milion cinkacich plysaku a hrastitek, k vanocum dcera 3x stejne puzzle...
MPLee zrovna si teď rikam, jak ty děti strašně rychle vyrostou, během toho prvního mesice je jim všechno obrovský a během jednoho jedinyho tejdne puf - a všechno je malý
no, my moc originality neprojevili a ty děti zatím vypadaj jak přes kopírák
MPLee je to švagrová mojí tety, takže známá. Ale zkusila bych nějakou jejich fb skupinu nebo ten pěstounský sklad.
Potrefenáhusa malá to právě nedělala. Tak jsem měla toho oblečení hodně i v těch mini velikostech. Ona v roce byla mezi 62 a 68. To syn nosí teď ve 3m
Takže si nedělám iluze, že využije boty vel 16 nebo bundy/kombinézy 62-74...
Ale je to fakt kouzlo. Nám třeba ještě včera přišlo, že mal obří syslí tváře. A dneska se vzbudil, tváře pryč a nezapnul body co minulý týden nosil s rezervou ![]()
continuity my se taky vejdeme, všechen nábytek je a bude na míru, vestavěné skříně a kuchyň máme až do stropu. Taky jsme dost minimalisti, ale i tak mám pocit, že mi furt něco překáží. U nás je velká bolest sklep, který má sice 10 m2 , ale 95% vlhkost, takže jako by nebyl...
monis vlhký sklep je blbý, my zas máme nedostatečně zabezpečeny, navíc s oknem na predzahradku. Takže jsme dokoupili garáž. Je sice daleko, ale bylo to levnější řešení než větší byt, který se tady navíc hrozně blbě shání.
continuity ono taky dost hraje roli mnozstvi konicku. Sousedi se stejne velkym bytem nedelaji nic. On teda hraje fotbal. My mame tech sportu x, sklep je ta kelcova koje a casto se vykradaji. Takze veskere ulozne prostoy zabiraji lyze, lyzaky, helmy, kola, brusle, paddleboardy, rakety, mice, helmy, batohy, kempingove vybaveni
No a k tomu se pridaly kramy pro deti.
Potrefenáhusa já mám ty děti stejné nejen velikostí, ale trefila jsem i sezónu. To byl dobrý počin:) Ale vzhled a povahu mají jinou.
continuity my si pronajímáme bývalou sušárnu, to bylo fakt štěstí, že zrovna byla volná, stojí to pár korun. Garáž by byla možná ještě lepší, ale tady v okolí jsou jen garážová stání.
MPLee jo sporty jsou náročné na prostor. Lyže a snb máme u rodičů, ale bohatě stačí když má chap 3 kola a všechny nutně potřebuje![]()
Tyjo děti přísavky vůbec neznám, já měla spáče, kam jsem je položila, tam spali. Ale synek je teď v 6 letech nějak tulivý, tak si to užívám dokud ho to nepřejde. Dokonce i třeťačka se občas přijde přitulit, ale už je velká, tak se na klín nesloží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY