MP Meri Jos Ja vim, jsou ruzny modely deti, to nase je z tech aktivnejsich, vidim to i ve srovnani s detma kamaradek a na krouzcich. A ze porad neco vymysli, to asi neni o tom utla/neutla v zacatku, spis ma/nema k tomu sklony, nas ma, ale tak zase vim po kom, ze jo
Ale je to unavny, porad myslet o pet kroku dopredu, abych odstranila aspon nejaky moznosti, s cim by mohl vymyslet nejaky dalsi kraviny.
Vše o těhotenství a dětech
711990 Vůbec nepolemizuju, jestli to delaj schválně nebo ne. Pointa zůstává - některý to delaj a některý ne
(máme zase jiný specialitky)
Evaeva Já na to prdim, musela bych to někam dát ušít, já nešiju moc ráda, docela mi to trvá a dost tím vlastně zaplatím navíc:-D.
Ja si pamatuju, jak jsme jednou hlídali synovce, asi triketyho, nějak zlobil při jídle, nechtěl, vymyslel si, zacal řvát ,,stavu, stavu,, pak si pul sklenice nalil do rizota. Sambo nehnul ani brvou, rozmíchal mu to a normálně ho s klidem nakrmil, kluk najedenej za 5 minut:-D. Jako ne naschvál, ale prostě to prešel nebo mu to nepřišlo tak blbý...... No s holkama uz mu to tak nejde:-D
Karja jezis to sem presne zazila se synem bratranka, jen to bylo kure na paprice a cola...taky to snedl:D
Karja tak pokud mu to rizoto bylo suché, tak to chápu.
Ale mě teda děti u jídla žádné naschvály nedělaly. Že občas převrhnou skleničku, to se stane i dnes, to normálně utřeme.
Ale když se nechovají alespoň trochu přijatelně, vyhodím je od nedojedeneho talíře klidně i dnes.
Rostík je teda kombinace obého, čuněte co ho baví s jídlem experimentovat (na něm jde úplně vidět, že to má jako vědecký projekt pomalu), tak i gramly, co to nedělá naschvál. Za to druhé se na něj zlobit nemůžu, protože ja taková jsem i teď. Mám podezření, že u mě jde až o dyspraxii, což je jeden ze znaků autismu u žen. Samozřejmě jsem si těch znaků u sebe diagnostikovala víc.
A abych byla i posel dobrých zpráv, tak já mám obě děti dobré spáče od miminek, Rosťa i v roce a půl chodí spát po obědě (dneska si sám vzal puzzle knížku, složil ty čtyři obrázky a teď se přikryl a usíná), Šárka v deseti měsících spí 2x denně cca dvě hodiny, večer chodí spát brzo (19-20) a spí 10-11 (Rosťa) a 11-12 (Šárka) hodin.
Doufám, že se tímhle nakazí co nejvíce vašich domácností!
Karja tam to právě i rovnou ušili, když si chtěla.
MP Meri starší vždycky někam odkvačil a tam si "hrál". Já vždycky poslouchala, jestli třeba vytahuje ubrousky z balíčku (ok) nebo vysypává mouku (není ok). Sebevražedné sklony má mladší, ale na to většinou kašlu a nechám ho ![]()
711990 No, v restauraci je nase dite taky obvykle dokonaly
A myslim, ze ty kalamity nejsou ani nejakou nemotornosti, spis proste porad potrebuje neco delat, vsude je milion zajimavych veci, ja ho vlastne chapu a porad si rikam, jak je vlastne krasne kreativni a zvidavej, jak je to bozi, ale i narocny, no ![]()
dzizisketa u nás se sice už nespí po obědě, ale pod 11 hodin noční spánek obvykle nejde ani u jednoho. A od 15 měsíců spí většinou celou noc (třeba nakazím někoho dalšího)![]()
Myrtila presne:D ale je to narocny!
Mladší byl šílené prase, od mala se chtěl krmit, takže ty příkrmy byly úplně všude, celý byl zralý na převlečení a špinavé ruce si utíral do dlouhých vlasů
Ale teď ve třech letech se nají obstojně sám, většinou ani nic nevylije,... (Podestýlka na zemi teda většinou zůstává, to zas jo.)
Evaeva jj dlouho mi to prislo blby i u nasich, treba na zahrade toho dost demoloval(mlatil kamenama do omitky, vyrvaval kytky atd) a trvalo to, nez jsem mohla prestat byt ve strehu nonstop.
711990 jojo, nebo aspoň než člověk zjistil, kde jsou potenciální zdroje potíží. Po pár dnech na chalupě už člověk věděl.
Myrtila Jo, z toho duvodu nedávno syn asi měsíc v kuse vecerel bagetu s máslem, marmeladou a sýrem/sunkou navrch. Nenasla jsem zadnej argument, proč by to tak jist neměl a jen jsem doufala, ze pochopí, ze je to hnusny
Ale teda překonat se a fakt mu to tak připravit byl celkem orisek ![]()
711990Já jsem byla u kamarádky její děti tam uplně v klidu oždibovaly květy fuchsií a mým se tato aktivita samozřejmě líbila. A ona je uplně v klidu nechala, že jako tenhle rok to přece ji stejně ještě pořádně neposlechnou tak proč se bude rozčilovat, příští rok už to dělat nebudou. Tak já jsem to těm svým samozřejmě zakázala (ano ne příliš uspěšně či klidně), protože jsem pak viděla, jak by vypadala babičky zahrada:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY