Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:00

Zuzuli To je des :-(. Mne dneska u zapisu rekli, ze by se dostat meli, ale vysledky budou az na konci mesice.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:03

Zuzuli Az odpadnou ty vicenasobny zadosti, tak to urcite klapne. U nas je ten proces na dyl, pry dite urcite skonci pod carou a vezmou nam ho treba az v cervnu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. května 2023 12:13

Zuzuli No to ne! To je hrozny tohle. Snad se neco uvolni . Ona je breznova nebo tak ze?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:21

Zuzuli teda to je desny

Offline Potrefenáhusa
39026 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:22

Zuzuli Tyjo....ale jestli se hlásej všichni všude, tak vás asi predbihaj ty samy děti? 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:33

Jos dubnova, mela narozeniny pred tydnem.

Do jedne skolky podle bodu nevzali zadne trilete dite, tedy narozene po 1.9.2019.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:34

Myrtila jezisi to je teda pech! Aspon, ze to muz stihol. 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:37

Zitra by se mela opet otevrit elektronicky system a my tam uvidime, jak moc pod carou mala je. 

Potrefenáhusa nejspis jo, my se v tech skolkach potkavali stejni. Tak snad jich je co nejvic a my jsme co nejmene pod carou

Muj muz ale zacal panikarit, jeho do ted zapis, system, skolky a tak vubec nezajimaly. Myslim, ze ani nevnimal, kdyz jsem o tom doma mluvila... Takze ted vysiluje a chce abych skolky zacala obvolavat a resit to s nima... Jo kdyby me poslouchal uplynuly mesic...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2023 12:45

Zuzuli to určitě vyjde v druhém kole, vždyť všude rozhodují stejné parametry, takže ty děti buď vezmou všude nebo nikde.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:46

Já včera nad tím premyslela, ze to je vlastně hrozne pitomy, těch víc přihlášek. Ze některý starší děti se dostanou všude, tam vyblokuji ta místa a teprve pak si vybírají. Ty mladší pak třeba vezmou zavděk nějakou vzdálenější skolkou, i když by se bejvali dostali třeba do ty preferovaný, když se škrtnou ty, co to stejně odmítnou ... ale ty mladší už se to nikdy nedozví, protože už kyvli na tu znouzectnost.

Jenze kdo si lajzne dat jen jednu přihlášku, já teda ne a to bude synovi na podzim 5. A stejně v jedné skolce na moji otázku, jestli se dostane, jen tak pochybovacne pokrcili rameny, ze jistý to teda určitě není.
Je to děsný. 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:50

MP Meri já si taky říkala, že podávat přihlášku na jednu školku, k tomu druhou náhradní, by možná bylo lepší. Kdyby pak teda případně nabídli místo na jiné školce, ne že když dítě nevzali na jednu ze dvou, tak má pro letošek smůlu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2023 12:51

MP Meri u nás to tak není, ředitelky se sejdou a děti, co se dostaly všude, vyřadí z těch školek, co si měla na 2. až 4. místě a tak dál. Takže ti dítě vezmou jen v jedné školce, i když ses hlásila na víc. Když tě nevezmou do žádné z nich, tak ti volají, že mají místo jinde. Proto to trvá tak dlouho.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. května 2023 12:53

Evaeva Jenže ten systém není všude stejný, tady (p10) třeba žádná kolonka na preferovanou školku nebyla, takže se to nikam nepsalo.

edit

A loni na p3 se to sice psalo, ale syna třeba vzali na 3 ze 3 a v tom prvním kole byl vybrany všude, takže

Offline Potrefenáhusa
39026 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:02

MP Meri hlásíte se do Tolstýho? Tam jsem chodila já :-) ale pamatuju si z toho jen chlapečka, co prostrcil hlavu mřížema u vrátek a nemohl ji vyndat

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:04

Já teď porovnala seznamy přijatých na dvě školky z našeho výběru. Z třiceti přijatých dětí (devět je tříletých) jich je 11 přijatých i na tu druhou školku (šest tříletých). 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:05

Evaeva Ten váš systém se mi zdá nejlepší.

Zuzuli Ale jinak ještě nepanikař, nám se místo ve školce uvolnilo až v červnu a popravdě, kdyby bylo nejhůř, tak nějaká místa se budou určitě uvolňovat i v září, až rodiče zjistí, že to děti nezvládají.

Offline Potrefenáhusa
39026 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:06
Reakce na DruI:

až rodiče zjistí, že to děti nezvládají.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:07

Zuzuli Počkej, vám uveřejňujou jmenné seznamy? U nás byly všechny jen anonymní čísla a dokonce, když chtěl člověk zjistit, kolikátý pod čarou je, tak se musel ve školce zeptat, protože uveřejňovali seznamy přijatých a nepřijatých bez stanoveného pořadí.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:08

Zuzuli v klidu. Dcera byla i s bodem za sourozence (bod ji posunul pred ostatni dvoulety bez sourozence, nevzala misto diteti narozenymu do 31. 8.) asi 100. pod carou a do uzavreni online systemu se probojovala na 4. misto pod carou. A nakonec se dostala, dali mi to vědět někdy koncem června.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 04. května 2023 13:09

Potrefenáhusa Já jsem přesvědčená, že to nezvládání dost souvisí s odhodlaností rodiče. A holt když rodič odhodlán není, dítě vycítí skulinu, zaútočí a je ze školky odhlášeno ;o)