Zuzuli to naprosto chapu, ze se ted cejtis hloupe, kdyz ti tvrdili ze se dostane a pak je 30. pod carou...ale ten system je zjevne tak straslivej, ze by to jinak neslibovali. Ja myslim ze malej žluťásek taky nastupoval az na telefonat a to je narozenej jeste driv...
Vše o těhotenství a dětech
Já teda u těch školek furt doufám, že ředitelky vědí o čem mluví, mají srovnání s minulými roky a pokud řekly, že dítě narozený v tom a tom měsíci pravděpodobně vezmou, tak to tak bude (nebo je tenhle ročník obzvlášť silnej?). My jsme teda nehlásili na ty vyhlášený školky tady v okolí, protože jsem vyhodnotila, že to bude bez šance a po osobní návštěvě se mi ta jedna ani zas tak nelíbila (a v druhý jsme vůbec nebyli, protože loni brali nejmladší děti narozený v lednu) a ty maj teda obě vysokej převis žádostí - jedna bere 33 a hlásí se 118, druhá bere 41 a hlásí se 116 (a to ještě hádám nedorazily všechny žádosti zasílaný poštou). Naše první v pořadí bere 28 a žádostí je zatím 54, tak snad by to vyjít mohlo, ale počítám, že se to dozvime až v červnu.
Běžně dávám dětem vyprané prádlo na postele, dnes jsem ho náhodou chtěla rovnou uklidit do skříní.![]()

pilgrim teď není nijak silný ročník. Taky bych řekla, že to berou podle zkušeností. Ale s tím systémem, co mají u zuzuli je to teda pěkný stres.
Zuzuli já myslím, že když ti řekli, že ji určitě vezmou, tak nemysleli v prvním kole. To maj jistý předškoláci a děti narozený v prosinci/lednu, a to jeste dle skolky.
Ale jak se budou odevzdavat zapisovy lístky, bude se to hýbat hrozně rychle. Už jsem to psala, dcera se z místa 100 posunula na 4. pod carou.... fakt se dostane každý dite, i to narozeny v srpnu. A nedivila bych se, kdyby vám vyšla i ta preferovana skolka...
Zuzuli čtu s velkým zpožděním, možná se to už vyřešilo. Ale syna taky napřed nevzali nikam a jak se poposouvalo poradi, tam mi volali ze 3 skolek a mohli jsme si vybrat dokonce. (vybrat = stres, během hodiny se rozhodnout
)
Ten system je stupidni, jak jsou kolem toho vsichni ve stresu, tak nekdo pak da treba 8 prihlasek, zatizi to ten system. Zacina to ve 2 frontou do Sokola
, pokracuje skolku, 1.tridu, stredni...
a plynule to pokračuje čekací dobou do DD ![]()
Lamicka Já jsem jednou ráno vstala a po koberci šel asi tak pavouk průměr 7cm. Takže jsme se ségrou přehazely celej, ale celej pokoj, abychom ho našly a zlikvidovaly. Bylo to hrozný fakt hrozný všude všechno, nábytek co šel byl odtažený, všechny věci uložené jinde, jak jsme všechno předávaly abychom ho našly....Na dveře jsem napsala pro svého dědu, kterej nám chodil topit a občas něco donesl, at nechodí dovnitř, že jsme ráno chytaly pavouka a je to strašný binec.....No tak vešel, vzkazu si nevšiml a že mu to prej ani nepřišlo divný, že nepořádek tam máme vždycky:-D
Nastává období, kdy z nich uvidím jen záda ![]()

Přijeli jsme k našim.
Rosťa: "Babi babi, posralo se nám auto!"
Já: "Rostíčku, pokazilo se nám auto."
Rosťa: "Babi babi, pokazilo se nám auto... Ale taky se nám i posralo!"
dcerku nam prijali do nespadove skoly, kterou jsme si prali
meli jsme stesti, z nespadovych deti losovali a dle zverejneneho poradi byla vylosovana jako posledni ![]()
mnum gratuluju!
Evaeva diky! ![]()
mnum já se teď dívala na místní vyhlášenou školu a z nespadových dětí jich vylosovali pět, nevím teda z kolika, ale sedm jich asi nebylo.
Evaeva u nas se hlasilo celkem kolem 120, spad maji maly, cca 35 deti, dalsi deti mely extra bod za sourozence uz ve skole a z tech ostatnich cca 60 vylosovali zbylych asi 30. Oteviraji 3 tridy, loni pro velky zajem otevreli 4, ale letos to nemohli zopakovat, nemaji uz prostory
mnum tady to je malá škola, jedna nebo dvě třídy v ročníku. Tady v okolí je jediná taková, takže myslím, že zájem zdaleka převyšuje nabídku.
mnum tyjo, to je veliká radost a klika, moc vám to přeju!
žluťásekdekuji, ulevilo se mi. Ona tam uz chodi do skolky i na predskolni pripravu, chteli jsme at uz tam zna nejake deti. Tak to se stestim klaplo ![]()
dzizisketa
auto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY