mnum to je skvely! Gratuluju moc![]()
Vše o těhotenství a dětech
Takže v lesní školce se válet po zemi dá...
711990 dekuji ![]()
mnum gratulujem!
Na Zalando lounge jsou Campery ![]()
Potrefenáhusa
Tak dobrý!
Pinot Noir díky za tip na ekopark prales, byli jsme tam včera celé odpoledne a moc si to užili. Večer jsme se ještě přesunuli za trať na to lanové hřiště a venkovní tělocvičnu, dali jsme si zmrzlinu u srubu a syn byl moc nadšený.
žluťásek tak to mám radost! ![]()
Keď som predvlani Lukaskovi kupovala ruksak na výlety, tak ten, čo nám najviac vyhovoval, mali ružový a zelený. Keďže som sa obávala, že obľúbená ružová čoskoro vplyvom škôlky bude no go, vmanipulovala som ho do zelenej. Ktorá je aktuálne úplne najviac najhoršia farba ![]()
letfenixa no teda ... objímám Tě
rozumím, ani my to nemáme lehké. Všechny barvy jsou pro všechny. ... tak to máme.
Potrefenáhusa jo jo lesní školka ![]()
Panebože zase boty - jaké pořizujete dětem plátěné kecky? Líbí se mi tyhle Jonapy, ale radši bych něco s tlustší podrážkou, ovšem tvarově tak nějak podobné. Nemáte někdo nějaký tip?
dzizisketa my fare nebo jonap, ale oboje bf, ty jsou tenoučký
dzizisketa my máme fare, ale jsou bf
dzizisketa nas mal RAK, je to kombinacia textil a koža, ale nie su BF
dzizisketa nepomohlo by koupit ty jonapy větší a dát do nich vložku?
Potrefenáhusa Fare jsou i nebarefoot, ne? Aspoň, když byli kluci malí, tak měli (protože neměli bf
). Máme na vsi obuv s obrovským výběrem Fare, takže až do školy to byly jejich jediné boty. Ve větších číslech, už nejsou farečka moc pěkné a kluci začali víc kafrat do výběru.
brrr mají i klasické, ty bf se jmenují fare bare. Nevím, jak ve velkých velikostech, ale měla jsem jedny malinké sandály a tvar měly dobrý (jakože dost prostoru pro prsty)
dzizisketa Já vzala Jonap b7, ta podrazka mi zase tak tenká nepřijde. A sedi mu ten tvar, tak v rámci úspory času a energie už proste beru jen Jonapy, život se mi dost zjednodušil.
Nemáte tip na druhoválečný film, který by zvládly děti? Resp. 10 a 12 dacani a žádné utlocitné květinky to nejsou. Že bychom byli dneska tématičtí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY