MP Meri a neničí se vám? Syn je měl asi třikrát a vždycky odešly suché zipy. Většinou mu už pak nebyly, ale stejně ![]()
Vše o těhotenství a dětech
brrr Čo tak Chlapec v pruhovaném pyžamu alebo Běž, chlapče, běž alebo Život je krásny alebo Valkýra alebo Z Paríža do Paríža. Alebo to by bolo pre nich ešte príliš náročné?
brrr jsou i nebf, ale my máme ty bf, protože maj dobrej tvar na nohy široký v prstech. Tenký mi nijak zvlášť nepřijdou a jsou v nich dvě vložky. Jsou i hezčí boty, ale tyhle ji tvarem moc vyhovujou. 
brrr ještě Králíček Jojo by možná šel?
Když už jedou boty, co nosí vaše malý děti do školy na tělocvik? Já nekupuju žádný tenisky, tak zvažuju na léto buď nějaký plátěnky nebo tenisky se světlou podrazkou, nebo musí bejt úplně bílá? Ráda bych bf nebo aspoň kompromis. Co ty keen chandler, šlo by to do tělocvičny? Nejsou moc bytelny?
žluťásek mozna ma vase skola jinak nastavena pravidla, ale u nas byl pozadavek na nešmouhující podrážku a na uzavreny typ boty. Takze mozna by stacily obycejne cvicky. Syn boty jeste neztratil, ale rodice spoluzaku porad nekde patraji po poztracenych telocvicich, tak asi do toho moc neinvestovat? My mame bile superfity ze zalando lounge. Nejake salovky bych koupila.
brrr napada me jen Tucet spinavcu. Ale mne se to zamlada dost libilo. Nijak edukativni to neni, jen klasicky trhak:)
žluťásek ty keeny mi přijdou zbytečně bytelné a za tu cenu koupíš i bf sportovní boty (tenisky). Jinak kluci mají boty z dekáče, naprosto non bf
Za tu jednu hodinu týdně, kdy ještě půlku jsou nemocný, jim to nohu snad nezničí. Ale je fakt, že tv je víckrát, ale přiznám se, že z těch nárazů v tělocvičně mám trochu respekt, i když ty palubovky jsou z několika vrstev a měly by pružit.
žluťásek Ríša měl na Gymnathlon tyhle z Decathlonu. Nosí je moc rád, bude je nosit i ven. Do školy na tělocvik se budu snažit pořídit mu boty tamtéž. Chandler se do tělocvičny nehodí.
Evaeva Nenici. Měli jsme už určitě tak šestery, backory, celoročky, jarní, zimní ...
žluťásek boty na telocvik bych moc neresila, já vždy koupila něco ve Sportisimu. mívali tam takové elastické plátěnky s gumičkami místo tkaniček, které šly dobře prát (protože oni ti ještě oznámí, že potřebuje boty dvoje - druhé na ven). Dítě bude mít ty boty na sobě, když hodně tak 2x týdně na 45 minut, takže za cely školní rok přibližně tolik, co zvládne ve školce za dva týdny.
A aby to byly tenisky na léto se ti stejně nepovede, protože léto začíná v květnu a školní rok končí o dva měsíce později.
MP Meri moje děti boty ničí obecně, ale zrovna suché zipy vydrží. Nejvíc mně naštvaly jedny, co nosil asi dva měsíce na podzim, vypadaly skoro nové, ale zip nedržel. Bačkory mají taky jonap, ty jsou fajn, jak mají větrání.
Dík, ještě počkám na info ze školy teda. continuity boty na léto obráceně, teď koupím plátěnky a s trochou štěstí budou ještě do školy na tělák
Nekupovali ste v poslednej dobe softshelky Unuo? Zdá sa mi ten sofshell na omak iný, horší.
Díky všem, asi mu koupím ty modré Jonapy, co jsem měla vybrané prvně ![]()
Našla jsem novou zábavu pro děti u prarodičů. Jdeme kousek za město, kde se drolí opuková skála, já jen dohlížím a děti hledají v opuce obtisky mušlí ![]()
dcerku nam prijali do nespadove skoly, kterou jsme si prali
meli jsme stesti, z nespadovych deti losovali a dle zverejneneho poradi byla vylosovana jako posledni
No tak to je skvělé, gratuluju! U nás na nespádové škole zařadili do losování jen spádové děti (125, vylosovali jich 95) a jupí, před týdnem na dovolené jsem dostala zprávu, že dceru vzali na spádovou, ze které jsem nakonec při zápisu stejně měla lepší dojem. Tam vzali všechny spádové (chtěli 44, vzali 50, myslím si, že se chtěli vyhnout losování). Nespádové nevzali nikde, ani se starším sourozencem na škole.
žluťásek dcera má do tělocvičny blifestyle s bílou podrážkou. Se školkou chodí do sokolovny plus chodí na atletiku. Na léto s nimi počítám na ven.
Jinak se vším čekám na pokyny ze školy, při zápisu mě dokonce upozorňovali, ať zbytečně nenakupuji dopředu, že každá paní učitelka to má trochu jinak.
Mohučanka diky, tiez letfenixa .
taky gratuluji ![]()
my jsme meli stesti ze ta skola ma hodne malou spadovost, asi 35 deti, a oteviraji 3 tridy. Takze tam jsou zvykli, ze maji vic nespadovych nez ,,vlastnich". Asi pred 2 tydny mi volali s dotazem, zda nas zajem trva, ze se jim prihlasilo hodne deti a tak jeste obvolavaji a doufaji ze jim aspon nekdo rekne ze si to rozmyslel, ale ze zatim vsichni k nim chteji. Dcerka tam uz chodi do skolky i na predskolni pripravu (za to ale zadne body navic nebyly), byli jsme se podivat i na otevrene hodine a dni otevrenych dveri a moc se nam vsechno libilo. Na to, ze je to statni skola, zda se nam byt super. Tak snad nebudeme zklamani ![]()
Mohučanka tak snad se nebudou učit i v tělocvičně, jak jsem se včera dozvěděla o místní škole... na telocvik prý chodí do sokolovny přes ulici
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY