Evaeva A co na těch borůvkách komentoval? Vždyť jsou všechny stejné! ;o)
Dcera mi to dělá u popcornu "Mami koukej, tenhle vypadá jako..." :o)
Evaeva A co na těch borůvkách komentoval? Vždyť jsou všechny stejné! ;o)
Dcera mi to dělá u popcornu "Mami koukej, tenhle vypadá jako..." :o)
DruI myslíš?
Jedna je menší, další obrovská, některá splošťelá, tmavší, světlejší, všechny jsou mňam moc dobrý,...
Evaeva No to je ale šikovnej kluk s fantazií! ![]()
Potrefenáhusa vsak ona zvladne vsechno, neboj! Ty deti jsou ruzne, nektere jde do vseho hned po hlave, i kdyz to neumi, jine jakoby ceka, az k tomu dozraje a pak kona bezchybne.
DruI jo je. Je všímavější a komunikativnější než starší, akorát nám zatím chybí společná témata ![]()
Evaeva malý badatel!
brrr já jsem teda až doteď myslela, že telocvikár je tam od toho, aby deti učil techniku, hlídal správné provedení, případně aby se nezrakvili a ne aby s nima běhal po oválu. Co z toho, že naše tělocvikářka ještě v 50 výmyk zvládla, ale jaksi nám pozapomněla říct, že máme ve správnou chvíli zaklonit hlavu. řekl mi to až muž a zvládla jsem to pak v málem 40.
Děti chodí plavat už dost let, trenér v bazénu je vždy veliké pozdvižení. Potkalo nás to asi 3x od doby, co jsou školačky. I na karate jsem mela radši trenéry, co s námi udělali max rozcvičku a pak se vydali mezi prostý lid a opravovali nám chyby než aby si zacvičili.
continuity no například naše tělocvikářka a třídní zároveň na prvním stupni měla něco s rukou, tím pádem nemohla ukázat skoro nic, natož nám dát záchranu nebo pomoct při kotoulu. Pamatuju si akorát vybiku a že jsme se učili pochodovat (na to kladla obzvlášť důraz, jednou jsme pochodovali celou hodinu).
Evaeva Ty boruvky, takhle presne vypadala jejich vcerejsi svacina. Tu misku jedli snad hodinu, nikdy bych neverila, ze se toho da o boruvkach rict tolik.![]()
Jako jo, teď večer jsem jim už říkala, že ještě jednou uslyším mami, koukej, tak je kousnu do zadku!:D
Evaeva Žádná naše třídní na prvním stupni s ruku nic neměla a stejně jsme celý čtyři roky převážně hráli vybiku.
Mně tohle, že nám v tělocviku nikdy nikdo nic nevysvětlil, zpětně docela štve. Ale teda dřevo bych byla asi i tak, ale alespoň bych byla poučené dřevo :o)
Lukasko už nerozpráva nonstop, občas je ticho a premýšľa, a vieš mama, premýšľam nad tou a tou rozprávkou a pred očami sa mi to prehráva.
A pýta sa veci, čo musím rozmýšľať, dnes cestou z výtvarnej na pýtal na hlavné mesta štátov.
Evaeva Žádná naše třídní na prvním stupni s ruku nic neměla a stejně jsme celý čtyři roky převážně hráli vybiku.
Mně tohle, že nám v tělocviku nikdy nikdo nic nevysvětlil, zpětně docela štve. Ale teda dřevo bych byla asi i tak, ale alespoň bych byla poučené dřevo :o)
My se vybíjeli celých osm let, plus jsme se jednou ročně poblili z běhu 1200 metrů bez jakékoliv přípravy. Zbytek můžu podepsat.
Potrefenáhusa Náš junior nikdy nic neopakuje a mluví zcela nezadržitelně. On ta slova saje jako houba, ale nikdy nic neopakuje po nás, prostě jednou slyšené přidá do slovní zásoby, ve vhodnou chvíli použije a my jenom zíráme.
DruI no jo dřevo, ale v ideálním případě by si byla dřevo s láskou ke zdravému pohybu. Na gymplu už byli tělocvikáři lepší, ale žádné "základy", které by si aplikovala v běžném životě, jsem se nenaučila. Hlavně, že teoreticky umím dvoutakt v basketu ![]()
Evaeva hahaha, já umím teoreticky kotoul na kladině
naše telocvikářka byla gymnastka - teoretik a občas jí to chytlo a chtěla po nás nesmyslné výkony na známky. Nikdy ale neřekla, jak cvik provést. Můj kotoul dozadu (na zemi) pravidelně hodnotila slovem Hrůza a známkou 4.
Jinak souhlas s Pinot Noir , akorát my jsme z vybíjené plynule přešly na volejbal, a jednou ročně nás vzala ven na běhy - stovku, osmistovku, a hod krikeťákem na známky bez přípravy.
Mohučanka u nás na gymplu jsme jeden měsíc trénovali basket, pak volejbal, gymnastiku,... Jako dobrý, ale od tělocviku ve škole bych čekala něco jiného.
No to jsem chtěla říct, fyzická zdatnost učitele úplně nesouvisí s tím, jestli to umí dětem vysvětlit.
U nás se normálně cvičí, od tohoto týdne začínají plavat, teď jedné přistála jednička ve skoku do výšky, což je docela technická disciplína, takže něco jim k tomu říct museli. Na prvním stupni je učitelka brala na brusle i na běžky, když byl v Praze sníh. To teda poprosila rodiče, kdo s ní může jet, protože když má jedna učitelka obout do běžek a bruslí 25 děti, to je na hodinu.
Basket měli taky, ale i atletiku. Já si teda na TV fakt moc nestěžuji.
Evaeva a co bys čekala?
U nás je nějaké zdravotní cvičení nebo jóga, těžko říct, v rámci volitelného předmětu ( teď to řeším s mladší) a je to úplně nejneoblibenejsi část, která se musí přetrpět.
Že my víme ve 40, že to je důležité, ty děti vůbec nezajímá.
Potrefenáhusa Náš junior nikdy nic neopakuje a mluví zcela nezadržitelně. On ta slova saje jako houba, ale nikdy nic neopakuje po nás, prostě jednou slyšené přidá do slovní zásoby, ve vhodnou chvíli použije a my jenom zíráme.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.