Jos to mam taky. Dva roky na matersky v teniskach a uz neumim chodit na podpatcich. Hrozne me to nepohodli unavuje. Lodicky na jehlach proste pohodlny nejsou, a to ani ty pohodlny.
Vše o těhotenství a dětech
Jos No on se do těch kopen nevydá, dřou ho. A do těch co se vleze se zas nelíbí jemu, nohu má 42.
monis neviem teda ze by sme ako deti nosili bf boty, ale zato sme lietali cele dni bosí. Ja vlastne tak chodim najradšej aj teraz. A lodičky nosim uplne v pohode, tak ako aj tenisky . Myslim, že to nebude robiť ziadny problem
monis to ale záleží na stavbě nohy, bf boty nezpůsobí, že se noha rozšíří. Akorát teda ti dotyční budou zvyklí na pohodlí.
Muž si musel nechat roztáhnout lyžáky a to bf neměl v životě na noze. Mně spadla klenba v těhotenství a bez vložek jsou lyžáky no go, bf nosím vyloženě sporadicky.
Janulik03 bosky v trávě je úplně top
Já mám moc ráda i ty různé bosé stezky, které bývají občas někde v parku, je mi to hrozně příjemné.
Evaeva mno ja teraz byvam doma trochu opatrná. Tie svine klzave sa vedia ukryť v tráve. ![]()
K tomu mám celkem vtipnou příhodu. Byli jsme se synem v Rudolfinu, takže jsem si po roce vzala užší balerínky. Cestou zpátky mu říkám, ať už jde, že mně v těch botách už bolí nohy. Z toho byl úplně u vytržení, vůbec nechápal, jak můžou boty tlačit ![]()
Janulik03 jo, tak to chápu. Fuj!
Evaeva Presne. Taky se mi rozjela noha, pritom klenba snad drzi podle nejakych tech mereni v outdoor obchode. Ale vetsina starych bot me proste tlaci.
Evaeva my jsme si pocitový chodníček vyrobili na balkóne. Mám tam pár dlaždíc toho trávniku z IKEA a chci se podívat po těch kamincich.
Jos já tu klenbu nikdy moc neměla, ale teď je to ještě horší. Nevím, jestli je reálně větší do šířky, ale z úzkých bot mně najednou bolí nohy (ani ne tlačí v místě dotyku, ale vyloženě bolí chodidlo). Celkem to řeší ty vložky, ale do lodiček to teda moc nejde ![]()
continuity já mám kamínkovou podložku do koupelny, ale není to ono. Já ráda i vlezu do potoka a tak.
Evaeva Ja taky zila v tom, ze klenbu mam spatnou, ale podle tech mereni mam ok. Ale jako mala jsem mela uplne zborcenou, roky jsem nosila specialni vlozky a chodila k Dunglovi na Bulovku. Takze mu asi za dost vdecim. Za nas byly ty boty vazne hrozne, pamatuju si ty sesmajdane snehule. Takze boty jsou vec, co dost u syna dost resim.
Jos já taky nosila vložky, jenže ty korigujou jen v tu chvíli, ty svaly neposilí. Naše mamka boty dost řešila, měly jsme vždycky nové, "zdravotní",... ale standarty zdravého obouvání byly úplně jiné než teď. Dítě, co si stoupalo, už mělo mít boty (i doma),... další ségra už měla boty až na chůzi, další už jen na ven, ale vůbec žádný bf ani omylem... Mně tu klenbu teď i kontrolovali, no prakticky neexistuje ani jedna (příčná ani podélná)![]()
Evaeva hmm to je zajímavý, tak si paní možná trochu zapřeháněla
já mám teda i po dvou dětech úzkou nohu s vysokou klenbou, ale podpatky a lodičky jsem už taky zrušila, už jsem lína![]()
monis ještě že jsou teď moderní tenisky, co?![]()
Evaeva přesně, a taky jestěže byly poslední roky bez svateb, to bych teď asi šla maximálně tak v balerinach![]()
monis já pár lodiček mám, ale neobuju si je jinam než na takové příležitosti a pak se koukám rychle vyzout ![]()
monis no počkej, zrovna na kolo mám mtb boty shimano, široké v prstech, prechazela jsem z 5.10 na ty Šímana a je to nebe a dudy. Na sport jsou altry, teda spíš na běh, jen jejich vydrz je na prd. Lyzaky mám klasický, holt to má nohu držet, stejně jako lezecky:)
mnum spis to byla doktorka 60+. Mlada bezdetna to nebyla. A u nas to bylo presne, jak psala DruI privezli jsme tam ubreceneho chudacka, co jeste venku na parkovisti zvracel, a po tech trech a pul hodinach jsme odvazeli divokou rozdovadenou a pretazenou slecinku, co se jim tam z nudy snazila rozebrat ordinaci.
Gatita ja ted koupila male boty, ktere ji jsou fakt velke, nadmerek snad ke dvoum centimetrum. Ale ona je spokojena, nepadaji ji, nezakopava... Tak jsem to nechala byt a nosi je.
A k tem barefoot botam a podpatkum... Ja uz tri roky nosim jen bf. Vsechny modni boty me uz nechavaj zcela chladnou, vsechny vagabondy, nike, adidas, timberland, carks a podobne jsem uz davno odnesla do kontejneru. A noait podpatky? Proc? Ne, ze bych mela tak sirokou nohu, ze je neobuju... Ale prijde mi uplne absurdni cpat nohu do neceho, co nerepektuje jeji tvar. Mluvim o spicce a prostoru pro prsty. Korzety uz prece taky nenosime. Muj deda vzdycky vypravel, jak jeho matka nosila cely zivot boty o cislo mensi, aby mela malou nozku a vypadala vice zensky, moje mama ma mindrak z velikosti 39,ze ma moc velkou nohu a boty v tehle velikosti nejsou tak hezke, jako 36... A ja nosim barefooty s nadmerkem
Ja si proste tak zvykla na to, ze mam kolem prstu prostor a poradny nadmerek, ze mi nejake komentare o Popelkach v podpatcich prijdou dost smesne. A hlavne nabidka bf bot je ted uz takova, ze i moje mama, co nad nima ohrnovala nos, uznala, ze na prvni pohled bf tenisky nepoznala. Treba Angles dela fakt krasne, na jedny se uz dlouho chodim divat na eshop. Jediny problem bf bot vidim v tom, ze jsou o dost drazsi, nez ty konvecni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY