Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43611 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:05

Já měla kompromisní keeny a tak strašně mě v nich boli nohy, že je vůbec nemůžu nosit. Na dovolené (a to jsme rozhodně nechodili po betonu) se mi v nich rozjel zánět plantární fascie a zas se toho budu zbavovat tak rok.

Nene já jsem tým bytelné pohory, místo na prsty v nich normálně nám, zrovna v těch pohorach to je fakt důležité a vždy se na to hledělo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:12

continuity k té fascii se bf taky vůbec nedoporučují. Taky je totiž rozdíl, jestli je nosíš od malá nebo přecházíš z konvenčních bot v pozdějším věku (a s nějakými potížemi navrch). Pohorky koupíš široké, ale třeba tenisky, pokud nejsou bf, se vždycky u prstů zužují. Narazit na opravdu kompromisní botu, ještě za rozumnou cenu, prakticky nejdeVětšinou jsou to buď šlupičky nebo boty s tvrdší podrážkou, malým prostorem pro prsty a profilovanou stélkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:15

Zuzuli no ty ceny pořád doufám, že to klesne, až budou bf boty ještě větší mainstream. V naší rodině ségra na bf přešla prakticky kompletně (a zbavila se bolestí nohou a vložek už od dětství) a už inspirovala mamku, mně i malou ségru k nákupu bf bot aspoň do přírody. Chůze po tvrdém mi v nich dobře nedělá, ale v lese je to fajn.

Online Gatita
8692 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:19

Zuzuli ja se v tom vubec nevyznam, nikdy jsem detem bf nekupovala, ted jsem proste chtela kvalitni botu a poradne vyzkouset v obchode, tak jsme skoncili v naboso. Ty boty se mi libi, proste normalni lehka boticka, co ma trochu sirsi spicku. Jako kdybych nevedela predem, ze to je bf, niceho bych si nevsimla. Ja sama mam uzkou nohu, tak v normalnich botach nijak netrpim, ale jak pises, uzke lodicky na jehle mi prijdou ted jako anachronismus. Jako proc bych si to mela delat, ta noha je v tom takova unavena nebo jak to rict, a zpomaluje me to. Ale vypada to dobre, uplne rezignovat na to nechci.

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:20

Evaeva Jo, já ty kompromisní boty chci kupovat dětem a to je fakt docela náročné, vlastně hledám mezi běžnými teniskami, ale aby splnovaly takové ty hlavní požadavky, široká špička, ohebná podrážka, lehká bota....

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:20

V této oblasti zůstanu zarytou starou strukturou. Když vidím ty BF matky ve školkách, to bych si neobula, ani kdyby mi měly nohy upadnout. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:24

Pinot Noir

Dneska jsem viděla na jedné ženě moc pěkné kožené koňakové barefooty, zase tolik se od vagabondů nelišily

Muž teda dneska z práce donesl tašku bot po jiném dítěti, a teda ty špičky jsou na šířku poloviční proti přirozenému tvaru Rostíkových prstů, brrrr!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:24

Karja moje děti nosí bf zatím, akorát potřebují pevný opatek, ale podle mě se to dá trochu dohnat další vyměkčenou vložkou, ale vyloženě kompromis bych ani nevěděla, kde shánět. Já teda pozoruju občas syna a ten po asfaltu ujde tak tři metry, jinak pořád pobíhá okolo mně po trávě a v křoví Se školkou teda samozřejmě ne, no. 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:25

Ty jo, taky musíte všechny požadavky říkat pětkrát nebo čtvrt hodiny? Naše holky disponují uplně neskutečným umem, hrát si za každých okolností. Ráno jsou schopné se vypravovat hodinu a půl a to jako jim docela dávám. Ony třeba mezi přejitím od snídaně k oblékání si cestou přes obývák začnou hrát na divadlo, ale jako žádný že by si vzaly plyšáka do rukou, normálně rozjedou celou hru s určitýma pravidlama a všim. Velkamala se obléká, a mezi levou a pravou ponožkou začne vařit pro miminko snídani v kuchynce....a takhle by se dalo pokračovat. Večer to samé, už je mám uložený, že se chtějí ještě jednou vyčurat, najednou vidím, dávají vyčurat i plyšáky a u toho slyším "hele já mám nápad.....". 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:29

Pinot Noir je to hodně o zvyku, mně už to ani nepřijde. Tenisky ke kalhotám úplně v pohodě (obzvlášť na hřiště), k sukni se mi to teda nelíbí, zvlášť ty balerínky jsou trochu zvláštní.

dzizisketa mně se líbí skinners, ale ta cena. Jinak to vnímám jak píšeš, za některé děti (i za některé ženy teda) mně bolí nohy, když vidím ty úzké botky, ale řekla bych, že i klasické tenisky jsou často dostatečně široké.

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:30

Zuzuli já už taky nosím jen bf a velmi rychle jsem si na ten prostor u prstů zvykla . Mám od jakživa hodně široké nohy v prstech, takže pro mě je bf spíš následek než příčina.

monis já doufám, že než naše děti dorostou, bude nabídka tvarově vhodných sportovních bot už větší. Já teď brzo budu muset vyřešit, jaké boty si vezmu v létě na volejbal. Teď mám pauzu, ale z těch mých klasických jsem měla vždycky puchýře na malíčkách, to se mi teď už nějak nechce. Ach jo, potřebovala bych nějaké tenisky hlavně neklouzavé, aspoň trochu odpružené ale s tvarem respektujícím nohu. No, ještě jsem nezačala zkoumat možnosti, tak kdyby náhodou někdo věděl...

Online continuity
43611 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:32

Evaeva já mám tenisky všechny v pohodě, i kdyz roztahnu prsty do vějířků, tak se v nich vejdu. Ale kupuji si větší čislo než bych kupovala balerínky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:32

Karja ta nekoncentrovanost mně hrozně vytáčí "Kluci, spěcháme na divadlo!" Ok, doběhnou do chodby, začnou se oblíkat a po jedné botě vidím, jak drží v ruce klacík a něco kutí. To se stane ještě dvacetkrát než se dostaneme na metro Plus teda mají schopnost začít si moc krásně hrát, když já už jsem prakticky připravená jít.

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:33
Reakce na Pinot Noir:

V této oblasti zůstanu zarytou starou strukturou. Když vidím ty BF matky ve školkách, to bych si neobula, ani kdyby mi měly nohy upadnout. 

​Vazne? A co je na nich tak pohorsujiciho? Nahodny vyber z Naboso

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:34

continuity já takové ty "slušné" tenisky žádné tak široké nemám. Žádné mně netlačí, nejsou vyloženě úzké, ale všechny se víceméně zužují k prostřednímu prstu.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:36

Evaeva Muž chodí ve skinnerskách běhat a zlikviduje teda nejmíň dva páry do roka. Mně se ta jejich cena taky nelíbí :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 21:38

DruI v těch teniskách nebo ponožkách?

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:39

Zuzuli pohoršujícího nic, ale nelíbí se mi ani jedny, možná ty sandály bych nosila. Jinak jsou to nezajímavý nudný boty.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 18. května 2023 21:45

Zuzuli tohle jsou hezký, moderní boty. Ale třeba bf, co nosí kamarádka jsou takový meh a každej outfit to shodí. Ale je mi jasný, že každej to neprožívá a má jiné priority.

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 18. května 2023 22:02

ty jo, tak jsem trochu pogooglila a myslím, že jsem sportovní boty pro sebe našla (tady ty vpravo)! Dnešní doba je fakt boží, že se dá sehlat fakt všechno podle každého vkusu. Protože mně se zase už nelíbí snad jediné boty s klasickou špičkou, s výjimkou lodiček.