Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. května 2023 22:13

Evaeva V ponožkách, ale kdyby běhal v teniskách, prošoupe je taky :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 22:18

DruI jo, spíš že ty jejich tenisky jsou hodně městské. Ale je to další nevýhoda těch bf, děti je rasí určitě víc než nějaká tvrdá bagančata.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. května 2023 22:37

Evaeva No, to máš pravdu, ale u dětí mi to zatím zase tolik nevadí, protože než je zrasí úplně, tak z nich stejně stihnou vyrůst ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 22:46

DruI to jo a dospělý je zase tolik nezrasí. Ale mohla bych je třeba prodat, ne jen odnést do popelnice

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 18. května 2023 22:50

Evaeva a dospely ma navic bot vic, nenosi jedny jako deti intenzivne jednu sezonu, nez z nich vyroste. Ja mam jedny viva uz ctvrty rok a kdyz je umeju od pisku a nakremuju, jsou porad jak nove a taky se na bf treba neborti vnitrni vyztuz pod chodidlem, nepropadne pata a tak

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. května 2023 22:53

Evaeva No, já bych je stejně odnesla do popelnice na textil, tak nepociťuju tu ekonomickou ztrátu ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 23:02

Zuzuli já právě skoro jedny boty nosím (dobře, tak dvoje). Ale přecejen je nezatěžuju jako děti, žádné odrážedlo, nikam nešplhám, neprobíhám křovím Ale když porovnám, jak ničí ty keeny nebo bf celoročky, tak ty celoročky vypadají jak kdyby je nosilo třikrát tolik dětí. Ale to je prostě daň za tu poddajnost.

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 18. května 2023 23:03

Ja mam radost, ze jsme po dlouhem hledani a zkouseni male koupily sandalky na leto. Ja jsem spokojena, ze to jsou krasne mekka kozena frodda, a ona, ze jsou ruzove, s kytkou, trpyti se a jeste s duhovymi odlesky. A maj na podrazce vzorek srdicek. Proste vse, co chce, koncentrovane v jedne bote rika jim strevicky, hraje si na Popelku a doma je skoro nechce sundat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 23:04

Zuzuli srdíčka na podrážce, tak to muselo dopadnout dobře!

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 18. května 2023 23:19

Gatita docitam - my ted boty taky resili. Mala mela stary model affenzahn 23, ze ktereho jednoho dne dosla s odrenymi prsty. Tak jsem koupila nove 24 a v tech 3 tydny zakopavala. Pry mezi taryma a novyma modelama zmenili kopyto a rozmery se trochu lisi. Takze bud jsem musela sehnat nove 23 nebo stare 24  Nakonec si teda vybrala Reimy, co by ji vubec nemelo sedet, ale tvari se, ze dobry. Jestli nezakopava, tak to neres

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 19. května 2023 01:36

Mám celkom úzke chodidlo,  ale zničené malicky tiež. Teraz mám skvelé topánky Clarks,  nie sú to ani lodičky, ani baleriny, niečo medzi tým a po dlhej dobe sú to topánky, čo ma  vôbec neoskreli.  Po tehotenstve mi tiež porastla noha, najlepšie mi sedia 40,5, tých je málo, tak 41 a lepim opatenky. 

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 19. května 2023 01:38

Karja nehrá sa, ale medzi ľavou a pravou pokožkou mi začne niečo rozprávať a obliekanie čaká

Online Potrefenáhusa
39028 příspěvků moje polička 19. května 2023 05:03

Zuzuli a který to jsou? Sehnalas s tou chráněnou špičkou na odrazedlo, jaks chtěla? Já koupila keeny v nějaký super výhodný nabídce na mallu, k tomu má jedny tikki, který nosila v zimě nadoma, a už shanet nic nebudu. 

Jinak holcicka strašně rasi boty hlavně jak v tom leze ruzne po čtyřech, v písku a pak tu jsou hřiště vysypany kamením, z toho mám boty odreny i já, takže jsou ty boty zevnitř většinou neposkozeny, ale zvenku příšerný křusky 

Online Potrefenáhusa
39028 příspěvků moje polička 19. května 2023 05:07

A mne se taky teď nějak zvětšila noha, na jedny noze mne zacal tlačit prostředníček skoro ve vsech mých starých botách, včetně vivo balerin, který jsem kupovala v druhy půlce těhotenství :-( ty maj teda asi trochu pitomou konstrukci, protože nadmerek mám za patou a prsty mě tlaci (až teď)

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:20

Potrefenáhusa krytou spicku nakonec nemaji, ja ustoupila, ze stejne nejezdi tak casto, sby si bemohla vzit na nej tenisky. Mame tyhle

Na hristi beha uz ted naboso, jak tam prijde, tak se zouva, takze je ma spis jako hezke letni boticky k satum do mesta. A jako strevicky na hrani. Kamaradka ted taky kupovala keen na mallu a rikala mi o te sleve, ale my bychom takove sandaly asi vubec neuzili. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:26

Krom toho, že ty bf boty nejsou moc pohledný, tak mě zaráží i ta cena. Přiznávám, že to vůbec nesleduju, ale teď jsem si googlila a dát 5200,- za botasky, které se mi ani nelíbí, nehodí k oblečení, je teda uff. Podpatky mám ráda, nohy mě z nich nebolí, nějak nevím, co bych si jiného měla obout k malým černým. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:41

Kan no ale to je jako se vším, můžeš klidně koupit i bf plátěný kecky za 600 a kožený za 1300, nemusej to bejt jen viva za pětku.

Samozřejmě ale nejsou povinný pro všechny. Jen já jsem moc ráda, že konečně začali výrobci respektovat tvar lidský nohy a že třeba moje dítě už si nemusí tlačit prsty v blbejch botách. Já mám vboceny palce, který následně ovlivňují postavení celyho těla, nosím bf uz pět let, cvičím všechny možný cviky, co nejvíc chodím bosa a stejně to zatím moc nenese ovoce. Doufám, že moje dítě se tomu díky lepším botam vyhne. 

Online Potrefenáhusa
39028 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:44

Zuzuli já myslím, ze by vám asi byly i hodně široký, přijdou mi široký dost i na naše dite a to kupuju jinak boty asi skoro nejširší na trhu 

Online Potrefenáhusa
39028 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:44

žluťásek přesně 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:45

žluťásek Jo táák, takže ceny jsou různý, já myslela, že to všechno stojí přibližně stejně. No nesleduji to. Díky.