Kan pro mě je zásadní todle, nepotřebuju podrážku tenkou jak papír

Potrefenáhusa siroky jsou, mala ma celkem uzkou nozku
žluťásek presne tak. Ja jsem nadsena a odklon od bf by byl pro me krok zpet. Fakt jak z podprsenky ke korzetu s velrybimi kosticemi
ja mam na bf nejradeji to, ze co je nosim, nemela jsem jediny puchyr. Uz nevim, co je to "vyslapnout boty, aby kuze povolila a zmekly". Naopak jsem si uz dvakrat koupila nove boty a hned druhy den s nimi vyrazila na cely den na vylet, kde jsem hodne chodila a uplne v poradku, bez jedine otlaceniny se vratila zase domu. A ani si nemyslim si, ze by z bf bot se rozsirila noha, spis si clovek zvykne pouzivat pri chuzi vsechny prsty a pak mu na klasice vadi, ze to nejde. Nejen tedy prostorem na prsty, ale i tou flexibilitou.
Kan rict, ze vsechny barefoot boty jsou osklivy a drahy, je stejne hloupe, jako to rict takhle kategoricky o bezne obuvi
je hodne vyrobcu, hodne stylu, hodne cenovych hladin. Kozene, platene, veganske, trendy i pro lesany, pohorky i boty do spolecnosti. Stejne jako v nabidce klasiky
Kan a taky si proste muzes jeden den vzit lodicky a druhej den BF, neni na to zadna ortopedicka policie:D
711990 ortopedická policie
tvl teď jsem si skoro vylila kafe do snídaně ![]()
Kan já bych teda bf boty ani nebrala jako boty k malým černým. K šatům opravdu nevypadají dobře, ale zase jak často chodíš takhle oblečená. Tenisky vypadají jako tenisky, akorát to pohodlí...
žluťásek ano, ohebná podrážka a široká špička.
Kan pro mě je zásadní todle, nepotřebuju podrážku tenkou jak papír
toto je presné
Potrefenáhusa lodičky jsou kravina, ale docela mně zajímá, jak se to bude řešit, až doroste ta čistě bf generace do doby, kdy bude chtít dělat sport s nějakou specifickou botou. Na insta mi vyskočilo nějaké q&a propagátorky bf a ta právě zmiňovala, že toto může být potom problém. Docela mě to překvapilo. Možná už to je nějak vyřešený, tak jestli potom budou i bf kopačky nebo tretry?
Jsem x stran pozadu, ale můžu říct, že nosím bf a dělám sport, na který nosím o dvě čísla menší boty, a dobrý. Dcera taky bf, a lyžuje i bruslí bez problémů. Protože chce. Kdo bude chtít, do bot se vejde. Když potřebuju na pracovní akci (nebo kdybych se nekdy dostala do divadla, hahaha) slušné boty k šatům, taky to ten jeden den zvládnu.
Já si tedy do těch bf bot přidávám vložku pro měkčí došlap, nevyhovuje mi chodit úplně "naboso", zato mi vyhovuje bota, kam se vejdou prsty.
Kan já samozřejmě nevím, jak se oblékáš. Já nosím džíny nebo chinos převážně (třeba teď), k tomu jdou bf tenisky stejně jako klasické. Není úplně potřeba vypadat jako lesana v batice.
Nosím teď dva dny brýle a když jsem vyzvedávala ve školce Rostíka, úplně jsem ty děti konsternovala. Jedna holčička mi dokonce přišla říct, že její maminka má taky takové brýle, ale že je nosí pořád ![]()
Kan samozrejme, ze na noseni barefoot musis byt poradne prirodni
vubec se s temahle botama nesmi nosit stejne obleceni, jako s klasikou

žluťásek hm, akorát mi přijde že boty na první fotce jsou nositelce tak o číslo, spis o dvě menší.
Ja nemám proti BF nic, ale tohle je trochu demagogie.
continuity souhlasím. Ty boty jsou na nohu tak narvaný, že v takových by nikdo dobrovolně nechodil, vždyť by to bolelo. Tohle ohýbání reality moc důvěryhodnosti neprospívá.
Zuzuli ty špičatý nazouváky jsou BF, jo? Ty kulatý baleríny jsou ošklivý a k elegantnímu oblečení se prostě nehodí (to na fotce nepovažuju za elegantní, aby nedošlo k mýlce).
Pinot Noir tak to je jen otazka vkusu, ne? Mne se treba nelibi a nikdy nelibily spicate boty. Pripominaj mi skorne. Ale ja jsem hrda lesana v barefootech a nestydim se za svuj nevkus ![]()
Pinot Noir ty špičaté nazouváky jsou tam imo pro porovnání, že jde obdobný outfit pořídit i s bf obuví vpravo. A popravdě ty špičaté nazouváky jsou příšerné, ty boty vpravo vypadají mnohem líp. Ale tady je vidět, že každému se líbí něco jiného a je to tak v pořádku.
Ve stredu jsme byli se synem na plavani a kdyz jsme tam jeli, rikal mi, ze se tesi. Kdyz jsme jeli zpatky, tak mi vykladal, ze mu to prislo kratke, ze ho nejvic bavi skakani do vody a ze by to nejradeji delal porad. A vcera mi sam od sebe rekl, ze se uz tesi na skolu v prirode a ze uz aby to bylo. To tedy koukam a mam radost, toto vubec nezname:)
Mrs.Robinson no mně se nelíbí ani ty nazouváky, ale lekla jsem se, že by měly být BF ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.