Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9538 příspěvků moje polička 19. května 2023 11:58
Reakce na Evaeva:

Kan já bych teda bf boty ani nebrala jako boty k malým černým. K šatům opravdu nevypadají dobře, ale zase jak často chodíš takhle oblečená. Tenisky vypadají jako tenisky, akorát to pohodlí...

​K malým černým jsou BF baleríny ještě zlaté. Oteplilo se, tak na opeře už se zase nosí birckenstocky. Bílé tenisky teda jedou celosezóně. Já už to tu asi píšu poněkolikáté, ale mě to furt fascinuje.

Nejdivnější, co jsem viděla byly látkové BF ke kroji a k plesovým šatům. Jinak v běžném provozu si toho už asi moc nevšimnu. Ono už taky fakt některé BF vypadají jako normální boty. Vůbec jak mají vyšší podrážku, tak jsem si myslela, že to už BF nemohou být. Ale nerozumím tomu. Nohu mám úzkou, já naopak měla všechny BF boty strašně široké. Pro mě to není.

Online Tabea
8271 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:06

notna myslím, že to, co píšeš v poslední větě, je klíčové. Záleží na tvaru nohy. Když má někdo úzké  a egyptské nebo řecké chodidlo, hůř se vcítí do těch, kdo mají nohu širší i třeba jen v prstech. A můžou pak tvrdit, že by barefoot nohu v životě na nohu nedali, že tak strašně obyč boty nemačkají. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2023 12:09

Zuzuli mně se bf k formálnímu oblečení taky nelíbí. Na fotkách to vypadá hezky, ale to je tím, jak jsou focené z boku. Ale dnešní móda, kdy se nosí tenisky prakticky ke všemu (nemyslím teď zrovna do opery), bf dost přeje. Ke běžnému smart casual oblečení mi to přijde fakt jedno, jestli bf nebo klasiku. Ty balerínky se mi nelíbí, ale zase chápu, že někdo upřednostní pohodlí i třeba do divadla, žádný přestupek proti "slušnému" chování to není.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2023 12:10

Gatita to je super pokrok!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2023 12:11

notna ale kdybys měla potřebu to zkoušet, tak bf se dělají i na úzkou nohustejně jako u širokých chodidel to chce akorát najít správný model.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:21

Gatita to je ale parádní s tím plaváním, raduji se s tebou

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:25

Ja to ted u deti taky resim. Doted meli oba BF, ale oba maji uzky nohy, tak si rikam, jestli to neni zbytecny a nestacily by jim nejaky ohebny normalni boty. Ted jsem jim koupila normalni tenisky na zahradu a uprimne v nich nevidim zase takovej rozdil oproti ricostam, co nosili doted. Ale kdyby meli nohu sirokou, mluvila bych asi jinak. Ja sama mam nohu taky uzkou a i klasic boty mi bejvaj casto siroky.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:30

notna Tak ke kroji to muselo být peklo.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:42

Evaeva Dík. Běžné boty mi vyhovují, nemám potřebu přejít na BV. Zkoušela jsem je ze zajímavosti, když se objevili.

Kan Ještě vypadali vtipně se smokingem Ale to jen muž zkoušel z legrace kamarádovy boty, když kamarád tvrdil, že by v nich šel i se smokingem. na ples k obleku v nich chodí normálně /kamarád, ne muž/.

Online Potrefenáhusa
39029 příspěvků moje polička 19. května 2023 12:59
Reakce na žluťásek:

Kan pro mě je zásadní todle, nepotřebuju podrážku tenkou jak papír

​demagogii v tom nevidim, ty boty jsou pro ni proste úzký, zas ne kazdej chce chodit v botách o 3 čísla větších a konvenční široký obuvi je na trhu dost málo 

Já fakt nechci, aby měla od prvních kroku stlačený nebo nějak deformovaný prsty, proto taky má ty fare vpravo dole, jsou ji akorat, je to pro mě důležitější než vsema směry ohebná podrazka, i když některý děti taky chodí v tvrdých teniskach jak na dřevěným prkynku. Ale chápu, ze kdo má děti s uzkyma nohama, dostatečnou sirku bot neresi 

Offline Gatita
8695 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:05

Malenge jsem na nej hrozne pysna. Uplne me dojima, jak se snazi, instruktorce visi na rtech, je videt, ze se to moc a moc chce uz naucit. Ale hlavne mam radost z toho pristupu, je ted povsechne takovy spokojeny a pozitivne naladeny, vse je i pro me snazsi a bez stresu, kdyz si nikdo ustavicne nestezuje. 

Offline viktorka_od splavu
49462 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:18

Vari kamoska mi vychvalila ty skechers co se tu nekde probiraly, s pametovou penou, tak jsem si je nedavno poridila a  mam tam v prstech skoro az neprijemny volny prostor, jinak mi sedi dobre. no a jsou to obyc "uzky" tenisky. mi prijde ze lidi co chudaci driv nosili nesedici boty ted objevili ameriku (osoba z fotky vyse ma ty boty proste maly, asi by ji nesedely ani vetsi, ale jako ilustrace je to proste hloupy)

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:22

Kan 

Hrozné peklo ti povím

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:24

dzizisketa Nj,ale to jsou boty v souladu s tím krojem, žádný moderní Bf, nebo se pletu? 

Online Potrefenáhusa
39029 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:36

viktorka_od splavu tak mě takhle z fotky taky přijde, ze ti tlacej palce dovnitř. Já nosim taky většinově konvenční boty, ale pro malý dite tohle nechci. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2023 13:44

Potrefenáhusa tohle vidí jen ten, kdo s bf přišel víc do styku. Mně taky dřív přišly normální sportovní tenisky široké. No široké mi jsou v nártu (spadlá klenba), ale v oblasti prstů naopak. Já mám teda chodidlo v prstech široké 10cm, pokud bych chtěla mít dostatečně širokou botu, mám problém i mezi bf (zvlášť v kombinaci s tím nártem). U dětí na nějakou módu kašlu, hlavně, že jim ty boty dobře sedí.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:44

Já se omlouvám, že narušuju botovou debatu, ale máte někdo tip na rostoucí židli k jídlenímu stolu?

Jde o to, že bych se ráda zbavila takový tý klasický dětský židličky pro mimina, co mají v každý druhý hospodě, a líbila by se mi nějaká židle, se kterou by s námi prcek mohl sedět u stolu a na kterou by ideálně dokázal (třeba s dopomocí) vylézt. Taky by bylo dobrý, kdyby nebyla moc těžká, abych s ní mohla manipulovat, ale zároveň nějak solidně stabilní. Je něco takovýho, nebo je to blbost?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:46

notna Prosím, k tomu kroju byly krpy z lýčí, jak postuje dzizisketa , nebo bf tohoto století? Mám pocit, že děvčatům se z mého názoru kroutí prsty u nohou, asi to bude tím nadměrkem, člověk by řekl, že budou víc v pohodě, když žijí v souladu se svejma chodidlama a ono ne! :D

Online Potrefenáhusa
39029 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:46

Zina stokke nebo jitro

Online Tak Betty
6196 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:48