Zina my máme seedes a Hauck (ale tu druhou nedoporučuju)
Vše o těhotenství a dětech
Já mám taky dotaz. Naši chtějí synovi k narozeninám koupit takovou tu tříkolovou koloběžku, tak bych se chtěla kolektivní inteligence zeptat, jestli je nějaký výrazný rozdíl mezi lacinou a drahou verzí? Já si totiž nejsem úplně jistá, že na tom bude malej opravdu jezdit, tak jestli má smysl do toho víc investovat.
Zina stokke :)
Potrefenáhusa ne vubec, mam tam volny misto, ja mam nohy ve tvaru tech spicatych balerin:-))
Zina my máme jitro, přijdou mi designem úplně stejný jako ty stokke, jen nemají ty přídavný sety pro mimino. To ale už stejně nepotřebujete. Koukala bych při výběru na nosnost, některý ty levnější značky jsou třeba jen do 50 kg. Jitro má nosnost 100 kg, může si na ni celkem pohodlně sednout i dospělý.
viktorka_od splavu nohy ve tvaru špičatých balerin ale asi vyrobily ty úzký boty v průběhu let, žejo...
DruI my mame globber, byla dost draha, a je uplne znicena. Kolecka uz nejsou kulata, totalne sjeta, a ulomila se brzda (takovy plastovy "blatnicek", kterym se zaslapne zadni kolecko). Mame ji ani ne dva roky a nepouzivame ji nijak intenzivne. Jsem nastvana, protoze jsem ji kupovala v sade se sedatkem, ze ji bude nejdriv pouzivat maly jako odrazedlo, nez se nauci odtazet jednou nohou). Jenze mu ji zabavil starsi a uplne ji sesrotoval. Pritom ma 17kg, takze v nadmernem zatezovani by problem byt nemel. Jinak je to super vec, ale uz se mi to znova kupovat nechce, pujdu asi do nejake lacine. Ale mozna jsme meli pech, znami ji pouzivaji uz na druhe dite a furt jim drzi
DruI my tu dražší vzali, protože obvykle snese větší zátěž. Máme z Decathlonu, levná byla do 20 kg, drahá do 50. Brali jsme ji pro mladšího, ale bylo jasné, že občas na ni šlápne i starší, který už se těm 20 kilům blíží. Hned první den se tu na ní ovšem proháněl i Ríšův kamarád, který má 30 kilo. Nechtělo by se mi pořád řešit, kdo může a kdo ne. No a ta dražší prostě jede líp, ložiška jsou lepší. Na o hlavně! - bliká přece! ![]()
Malenge jsem na nej hrozne pysna. Uplne me dojima, jak se snazi, instruktorce visi na rtech, je videt, ze se to moc a moc chce uz naucit. Ale hlavne mam radost z toho pristupu, je ted povsechne takovy spokojeny a pozitivne naladeny, vse je i pro me snazsi a bez stresu, kdyz si nikdo ustavicne nestezuje.
![]()
Pinot Noir my teď koloběžky v Decathlonu kupovali a ty pro nejmenší blikají taky
My nakonec máme ty nejlevnější dvoukolové, byly nejlehčí a jim se s nimi nejlépe manipulovalo. Ale já nechtěla moc investovat, chci, aby preferovali kolo, akorát je pro mě nereálné ho se všemi věcmi dostat ke školce. (Pozorovala jsem je a moje děti teda nohy nestřídají)
Zina
Já koupila druhou stokke bazarovou, ty starší typy, na který nejdou dat ty přídavný sety (kterej už nepotřebujete), jsou levnější
žluťásek nn dedicny, babicka i maminka a lodicky nenosily..
viktorka_od splavu ale v poslední fázi kroku, těsně než se noha odlepí od podložky, se ti prsty rozjedou do šířky, ne? V bf obuvi (já vím, že tu na noze nemáš) jde o prostor v téhle fázi pohybu.
Evaeva ne. jako ja vim, ze to neni "spravny", jen tim chci ilustrovat ze ne kazdy ty boty potrebuje
dzizisketa Kan BF měla slečna ke kyjovskému kroji. Když pominu vzhled, tak v té změti noh jsem si říkala, ať ji jen nikdo nešlápne na nohu. Ostatní měli boty ke kroji. A to nejsou žádné subtilní střevíce.
Zina stokke, nevím kolik má syn, ale my tu ohrádku s tácem používali do 3,5 roku. Ono tam je celkem dost místa.
Zina Stokke. Od te doby, co syn sedi. Ten pultik jsem tehdy zapomnela koupit, tak od zacatku jedl s nami u stolu primo.
monis pultík má i jitro, seedes,... akorát nemají to miminkovské lehátko. My teda pultík sundali ve dvou letech.
Zina kdybys kupovala Jitro, tak jen tu přírodní verzi, u těch barevných dost oprýskává lak.
Zina mame stokke steps i tripp trapp. Na obe vyleze od roka a pul sama. Steps je lehci mi prijde. Nove dela rostouci zidle i bugsboo a cybex. Ty by meli byt lehci taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY