Anema Syn tam právě vůbec nespolupracoval (bylo mu 2,5), tak to vyhodnotila, že se mám o to spíš pokoušet a znova přijít až budu mít pocit, že už bude schopen spolupráce. Což teda ještě moc nemám, ale chtěla bych, aby ho zkontrolovala.
Vše o těhotenství a dětech
Dnes jsme měli perfektní marieuden v těch Zlebech, je to tam fakt krásný. Sic jsem fyzicky ztahana jak kůň, psychicky jsem hrozně odpočinutá, celý odpoledne na vzduchu, v přírodě, když člověk nemusí nic stihnout, nikam chvatat a děti jsou spokojené, je prostě úplne nejlepší čas!
A děti byly dnes skvělé, ráno jsme byly u doktora, malamala ani nezaplakala, to je neuvěřitelný pokrok od dítěte, co brečí už na ulici před poliklinikou a tři ji v ordinaci drží. Ale velké díky patří doktorce a sestře, fakt to umí s dětmi. Holčičky úplně skvělé dneska!
Anema je to ta samá, byla jsem tam se starší taky, ovšem v mlze začátku druhého těhotenství. Dceři byly 4 a měla cvičit 2x denně
dcera nepatří k těm, které by spolupracovaly, navíc jsme tehdy veškerou pozitivní motivaci směrovali na problém kakání, takže dostat jí k cílenému cvičení se nepodařilo. A 2x denně - to vůbec nechápu, jak bych dokázala. Možná tak v 7 a v 8 večer? A budeme tam muset zas, přes veškerý pohyb ty kotníky pořád padají ![]()
Mohučanka ja taky neumela syna presvedcit. To se proste nedalo a neda nasilim, tak jsme se na to cviceni vyflakli. U nas byl problem se vsim, treba i s cistenim zubu, kdyz byl maly. Ted si cisti zuby neuveritelne dusledne, vcetne nite a singlu, ale predchazelo tomu prozreni pri vrtani nekolika kazu v kratke dobe za sebou
. Nastesti slo o mlecne zuby. No jenze cekat az prozre i ohledne rehabilitace se mi nechce, az v 18 zjisti, ze ma krive nohy a zada v haji, bude pozde.
Anema já budu muset na příští rok vytvořit nějakou tabulku úkolů, abysme to nějak zaběhli před školou. Taky nejsme schopní nic takového zařadit do programu.
Evaeva matne si vzpominam, ze kdyz jsem v praveku chodila na zs, meli jsme tam 1x tydne nultou hodinu napravny telocvik. Ucitelka tam s nami projela ty cviky, co kdo mel. To by bylo bezva, kdyby neco takoveho bylo. Doma je to no go. To je jedna z mala veci, kterou jako matka vubec nezvladam, a je mi to cele nejak proti srsti.
Gatita my jsme se na to taky vyflákli. Snažili jsme se o všeobecný pohyb, který tedy taky doporučovala. Kolo, prolejzačky, lezení, atletická přípravka...Zuby u nás nikdy nebyly problém, ale to kakání jo, několik let, a na další přesvědčování prostě nebyla síla ani vůle.
Gatita oni nejsou úplně netvární, celkem se dají přesvědčit. Ale musí si někdo vzpomenout, že jo
Syn by měl cvičit na tu flétnu, trvá to tak pět minut plus deset minut přesvědčování, že teď je ten ideální čas. Ale nejsme schopní to nějak pravidelně zařadit do programu.
Televize jako motivace u nás nefunguje, buď se dcera zhroutí v hysteráku, že je vypnutá nebo hodí rameny, "stejně jsem se už koukat nechtěla" a jde si něco šudlat do pokojíku. Kakala tehdy za duplo a pak za lego, pak byl zas horor, když zjistila, že lidi bezne kakají bez odměny ![]()
To kakání mi teď připomnělo... Viktor vstává tak o hodinu a půl dřív než já, ale chodí se mi samozřejmě každých deset minut dívat pod víčka, jestli ještě spím. Takže už moc nespím, ale odmítám prostě po těch letech nespaní vylézt z postele. A pořádně už nezaberu nejen kvůli těm jeho kontrolám, ale i protože vím, že má v plínce naděláno. No a v tomto stavu se mi dnes zdál sen. Roli v tom hrál Viktorův průjem v tramvaji, chybějící plena, absence ubrousků a k tomu mi ještě praskly boty a utrhly se tkaničky, takže jsem za tím zdrhajícím posr***m Viktorem mohla jen šoupat nohama po zemi. No a ještě tam byl Robert Pattinson a snažil se mě decentně upozornit, že mám hovno na botě, přitom jsem věděla, že ho mám určitě i ve vlasech, na ksichtě, všude.
Ani po 40 minutách na rotopedu nejsem tak zpocená jak jsem byla dnes ráno.
Pinot Noir tlapkám moc ![]()
Pinot Noirvsaď si sportku, babička vždycky říkala, že sen o hov... jsou peníze na blízku ![]()
Pinot Noir ![]()
tkanicky.
Mne se jednou, kdyz jsme meli doma trochu nepohodu skrz vsechny ty vzteky, vzdory a zaseky, zdalo, ze se nemuzem vypravit z domu, porad neco hledame, nekoho nahanime, deti se ztraceji a objevuji se pocurane. A ja v tom snu strasne na vsechny rvala, az mi preskakoval hlas, byla jsem vzteky bez sebe, vyvracena az do mrtvicneho stavu. A tim vztekem jsem se probudila, ta hnusna emoce byla uplne realna. Od te doby se bojim, ze pokud me netrefi slak v realu, tak noc to jisti![]()
Zuzuli muzu poprosit o ty boty jeste jednou? Me to hazi na titulni stranu eobuvi. Mekke sandalky by nase taky potrebovala ![]()
MPLee jsou to tyhle. Maji i hodne podobne, stejne duhove, Carte Girly s uzavrenejsi spickou, ale ty neprosly pres slecnu. Trvala na kyticce ![]()

Pinot Noir
Gatita Jakej smajlík? Je to až moc reálné:-D:-D
Zuzuli děkuju!
Zuzuli ten typ carte girly by se mi hodně líbil, bejt širší
Karja Jé, Žleby! Já to tam miluju, ve vedlejší vesnici jsme měli chalupu, babička je odtud. Mám na ně i okolí nejkrásnější vzpomínky.
A mají tam nejlepší koláče na světě. Do žlebskýho zámku jsem vzala i kamarádku, která na prohlídky vůbec není a byla nadšená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY