Uaaaa, Šárka se před ani ne půl hodinou poblila, ale úplně obloukem. Už vykoupaná v pyžamku, na Rostíkově posteli, když jsme se ještě mazlili, než se ulehlo. A u toho smradu se za půl minuty poblil i Rostík. Nemohla jsem si pomoct a musela jsem se tomu smát. Jo, a Bonnie měla poblitou packu, protože jsme na té hromadě v posteli byli všichni.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Tlapkam té, hrozny moc, ale u pasaze ,,nemohla jsem si pomoct,, jsem čekala že napíšeš a poblila jsem se taky. Tak hlavně at jim nic není;-)
Jdu uspavat, malamala vstane a že pro něco jde...tak myslím, že asi pro plyšáka. Najednou přeze mě leze v posteli, v ruce hrst uvařených těstovin a ještě mi řekne ,,nečum,,.
Karja já se minule chtěla k mladší přitulit, že mi je zima. Odpoveď: jdi do pekla, tam je teplo.
U nás se teď bohužel objevilo hovno a dneska i doprdele. Má to samozřejmě ze školky (od nás to v životě neslyšeli), ale fakt nevím, jak se toho zbavit. Pár dní jsem nereagovala, poučení o sprostých slovech nestačilo, tak snad to brzy přejde.
Evaeva nezbavi, casem jeste rozsiri repertoar. Starsi syn mluvi straslive, prijde mu to asi nejak cool nebo nevim. Jsem z toho cela kysela, protoze se to naucil i ten mladsi, ktery sotva vypoti vetu a hrozne patla. Tuhle si pokojne hral, kosticky si stavel. A najednou slysim "a doprdele", kdyz se mu rozsypaly. No, myslim, ze ve skolce budem oblibena rodina.
Evaeva Je, tak to mi připomnělo. U nás hovínko, hovnous, curanky, pipina, pindous furt. Jsou tim úplně fascinovane. A starší mi tento týden u svačiny prozpěvuje ,,a ho a ho a hovínko a ču a ču a čuránky a sra a sračka. Tak to mi zaskočilo fakt. A i teda napráskala zdroj:-D:-D Sestřenice:-D
Karja jojo, fekální humor byl do teď, samé kakáníčko a podobně, hrozná sranda. To jsem brala, akorát jsem se snažila, ať to neříkají u stolu, ale spíš jsem to přehlížela s tím, že mi to vtipné nepřijde, ale tohle mi teda vadí dost.
Gatita já si nedělám iluze, že ty slova nebude používat, ale chtěla bych, aby pochopil, že doma ne. Kdyby to aspoň používal ve správné chvíli, třeba když se něco nepovede, ale ne, prostě někde stojí nebo něco říká a proloží to tímhle. Kdyby měl aspoň kapesné, mohl by házet pětikoruny do skleničky
Mladší to samozřejmě opakuje, bude to asi on, kdo poučí spolužáky ve školce ![]()
Evaeva no jako zrovna to dopr... mi casto ujede i doma, tak to se asi nemuzu divit, ze. Ale starsi se tu rozmachuje takovym vyrazivem, ze by se cervenali i chovanci v pastaku. To jsem si naprosto jista, ze doma neslysel, ale stejne si to k nemu cestu naslo. Ja to ignoruji a tresty si musim nechavat na jine veci.
Evaeva Nevím no, já se to snažim mírnit, ale myslím, že dětem s nějakým výraznějším temperamentem to prostě nezakážeš zcela. Respektive, nechci si představit, co bych tady musela dělat, aby to tak bylo:-D. Přijde jim to zakázané, vtipné, něco co matku pozlobí.....a tak no. Synovec teda měl jeden čas hodně peprnej slovník, jak tomu přičuchnul ve škole, ale segra mu to vysvětlila, on pomalu nevěděl, co ta slova znamenají, takže mu řekla co to přesně je (3,14) a že to jeho používání, kdy tam někoho posílá přece nedává smysl....a tak podobně. To zabralo v tom nižším věku a pak asi taky povyrostl a už chápal, že doma ne. Ona teda říká, že ta omladina je hrozná teď,shodly jsme se, že chápeme, že to z těch kluků musí ven nebo že je to nějaká forma soupeření nebo machrování, ale že kolikrát nepřestanou ani když tam přijde někdo dospělej?! To už teda blbý je.
Gatita Karja my právě neříkáme ani to doprdele. Mně je jasný, že je to normální, s kamarády ať si na sebe tak pokřikují, a určitě to bude ještě mnohem horší (třeba v té pubertě) a to beru. Ale doma (nebo prostě v rodinném kruhu, ne mezi těmi kamarády) mi to fakt vadí hodně. No snad se to nějak ustálí, jak jsem furt v klidu, tak za tohle bych mu nejradši jednu lískla a ještě poslala do pokoje ![]()
Evaeva Tak to zkus, a třeba to bude mít účinek rychlý!
Karja to ne, to fakt nemůžu. Ale brnká mi to na nějakou citlivou strunu.
Evaeva :-D Začni tím pokojem, že taková slova si bude říkat sám ve svém pokoji.
Jdu uspavat, malamala vstane a že pro něco jde...tak myslím, že asi pro plyšáka. Najednou přeze mě leze v posteli, v ruce hrst uvařených těstovin a ještě mi řekne ,,nečum,,.
![]()
No, u nás sprostá slova - teprve se o nich mluví, čekám, kdy to propukne. Ríša obvykle řekne, no to snad není možný, já snad řeknu sprostý slovo. ![]()
Ve školce je ale jakýsi Maxík, který je zdrojem nežádoucího vlivu, každá věta, která začíná: A víš, co říkal Maxík?, mi rozbliká kontrolky. Zatím jsme si vždycky všechno vysvětlili a je to u nás zatím čisté.
Ovšem Ríša často po moravsku říká "no to si děláš prču!", a je asi jasné, jak ta prča zní ve Viktorově podání. ![]()
U nás to asi bude dost hrozny, muž ijeho mama mluví oba sproste dost a jak to naše dite moc nemluví, tak se před nim vůbec nekroti, třeba slovo prdel se tam podle mě vůbec nepovažuje za sproste slovo...no ale nepochybuju, ze si dite všechno pečlivě ukládá do databaze
kamaradu dvouletý dite (nejmladší ze čtyř) mělo ten slovnik taky zajimavej, starší tehdy asi dvanáctiletej bratr ho z legrace naucil všechny sprostý slova, co znal
U nás se sprostýma slovama taky blbý - zdrojem jsem bohužel jak já, tak i muž. Já se teda krotim, muž vůbec. Takže "do prdele"se stejnou intonací jako mám já (!) už jsem si párkrát vyslechla
Ale s čim mě fakt točí je "moje pééjo", což má od staršího bratra a neváhá to použít třeba v tramvaji, v obchodě, vykřikovat na ulici furt dokola... ještě že neumí r!
Karja to jsem zkoušela, ale to je marný.
Potrefenáhusa tohle znáte?
díky, neznáme!!!
mne tu prave moc chyběla houpačka pro batolata s ohradkou a klouzacka se schodama, ne s zebrikem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY