Len Ten zámek vevnitř, i to venkovní nádvoří, musí být krásný, nádvoří jsme zahlídly, ale dovnitř jsme nešly, to bychom už nezvládly, ale určitě tam chceme jet ještě na podzim, je tam ta lipová alej a i silnice v okolí jsou plné obrovských stromů, myslím, že to tam bude uplně skvostný až se to zbarví! Kde mají ty koláče? My jsme ještě zahlídly nějakou cukrárnu někde uplně na konci obce, spíš nějakou rodinnou výrobnu, vypadalo to velice dobře. Jako fakt jsem si tam včera uplně nádherně odpočinula, to si nepamatuju, kdy se mi to takhle naposledy stalo:-D
Vše o těhotenství a dětech
Vyměnili nám na hřišti starý herní prvek za jiný, objektivně lepší a vhodnější pro batolata. A je tu najednou pořád hodně detiček.
Karja my chtěli do těch žlebu jet ted, jsk jsme byli na ty kacine, ale prý jsou prohlídky jen komentovany a pres hodinu, to bysme asi taky nedali, tak jsme jeli na tu kacinu
continuity to je bezva, těch hřišť s prvky pro děti do 3 let je fakt málo
Potrefenáhusa tohle znáte?
starsi dcera se nam vratila po 5 dnech ze skolky v prirode. A pripada mi najednou takova jina, dospelejsi
mela se tam skvele, my doma jen s jednim ditetem vlastne taky, byl tady mnohem vetsi klid, jak jsme nekolik dnu neposlouchali jejich hadky a jeceni, ale jsme moc radi ze uz ji mame doma ![]()
continuity tam je to skvělé
Potrefenáhusa to jo, ale zase si umím představit, že kluci dostanou nějaké cviky typu chytání míče při stání na balanční čočce, což pro ně bude legrace
mnum jo to vždy po návratu. Úplně jiné dítě. ![]()
Potrefenáhusa mně zas přijde, jak děti odrůstají, že jsou samá hřiště pro prťata. Když byli malí, zdálo se mi to samozřejmě opačně ![]()
Děkuju všem za tipy na židličky, vypadá to, že dobrých je jich ví, tak z toho určitě něco vybereme.
Karja Ty koláče jsou v malý rodinný pekárně (mají tam i smíšený zboží) na rohu ronovský a vinařský, ale nemůžu najít název a mapy o provozovně mlčí. Zaparkuje se před Hostincem na Šumavě, je to přes ulici. Vždycky kupuju skvělý housky a koláče nebo šátečky. Ty prohlídky v zámku mají vážně krásný, ale s malejma dětma bych si to taky ušetřila a prošla si jen oboru. Jo a kdo má rád zříceniny, blízko je hrad Lichnice, ale je to na chvíli, spíš zastávka na výletě.
Potrefenáhusa Hezký prvky pro malý děti mají v té Zruči nad Sázavou, nedeko je ten Vodní dům a Včelí dům, taky se tam z Prahy dá strávit hezký den, ale ale vy jste na druhé straně, to už je daleko.
Jo, s těmi Žleby máš asi pravdu, nějak víc jsem to nezkoumala, ale taky mi přišlo, že tě do toho zámku nepustí, všichni tak nějak čekali na celou, a na toho průvodce.
Len Jo, tak to bylo trochu z ruky, vůbec jsem si nevšimla ani toho hostince. Ale děkuji za tip na příště.
Detstvi se deli na zivot pred prvni pizzou a po pizze ![]()

zadny kojenec nebyl zranen, to na tvari je rajcatovy zaklad ![]()
Karja já jsem k té Zruči chtěla na pár dní, ale nějak se mi nepodařilo tam najít vhodné ubytování. Je to trochu kraj nikoho.
Evaeva To je pravda. V blízkosti té Zruče mě ani nic nenapadá, ani to tam vlastně moc neznám, mož á jedině nějaké soukromé chalupy, ale to zas není třeba pro čtyři a na dvě noci:-(.
Kamarádka mi donesla cukroví ze křtin, at nabídnu i mamce. Jo tak milá mamka, když se dozvěděla, že je to ze křtin okomentovala slovy" jo kamarádka má tři děti, je vdaná a ještě má všechny děti křťěný, má všechno jak má bejt":-D. Zato moje matka, to je žabař, tři děti má a ani jedno se jí nepovedlo:-D. To je fakt strašná hydra, snad mě to taky nepostihne,snad to není dědičný!
Karja na chalupu jsem nenarazila, ale koukala jsem akorát na airbnb, na těch jiných serverech to bývá, tak jak říkáš, třeba na týden.
711990 tak máme zlatého Rascala. Větší jí je, ale za pokřiku "jedeme jedeme" přes šlapku naskočila na sedlo a snažila se šlapat
Tak to zkusíme, přinejhorším se ve skříni nezkazí... ![]()
MPLee :D tak to je dobry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY