Když vašim dětem sami praskaly ty bubínky, měly teplotu nebo něco? Syn má trochu rýmu, resp. moc mu neteče, ale nos má hodně ucpaný. V pátek před spaním si stěžoval na ucho, dostal teda nurofen, usnul a ráno byl v pohodě. Ale dneska má to ucho docela špinavé. Teplotu neměl vůbec. Tak nevím, mám to nějak řešit? Dneska si ještě začal stěžovat na koleno, tak to už fakt nevím, co by mohlo být ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva já bych s ním na ORL zajela, ať se na něj podívají, jestli nepotrebuje antibiotika. Koleno může být streptokok, ale nevím jestli takto rychle.
continuity to mně taky napadlo, jestli to nemůže být nějaký zánět v souvislosti s tím uchem. Ale nemá to vůbec neteklé ani teplé, červené, nic. Jinak je úplně v pohodě. Asi s ním zítra zajdu aspoň k praktické.
Evaeva na poliklinice v Řepích je ORL, kde vás myslím vezmou. Jen tam předem zavolej. https://www.poliklinikarepy.cz/mudr-antoine-katra/
Pana doktora můžu doporučit, mluví sice s prizvukem, ale vždy mi kladl na srdce, že s dětma a ušima můžu rovnou k němu.
Já teď řeším u sebe nějakou starou streptokokovou infekci, tak bych to s dítětem už taky řešila hned.
continuity díky, já myslela případně na Motol, ale bylo by to tam asi na dlouho.
Evaeva do Motola bych nejezdila, budeš tam čekat půl dne. Já až na první návštěvu vždy předem zavolala a sestra mi řekla čas. Tak ať to dobře dopadne.
Evaeva Syn u prasklýho bubínku taky teplotu neměl. Bubínek jsme zjistili až po asi 2 týdnech na ORL, kam jsme šli, protože špatně slyšel. Doktor tomu řikal "tichý zánět", že někdy to probíhá bez teplot a bolesti. A ucho taky jen špinavý, nic mu nevytékalo.
Evaeva jo a pan doktor jak je cizinec vůbec nepoužívá zdrobněliny, tak se nelekej, je jinak fajn.
pilgrim no, to vypadá, jak u nás:( Zítra tam zavolám continuity
Jé, zrovna ke Katrovi chodíme
Dá se tam přijít ráno bez objednání, děti bere přednostně, má myslím od půl osmý a je takovej dost v pohodě.
pilgrim diky za doplnění. Já tam naštěstí už behám uz jen se svýma zvukovodama z bazénu a to není zas tak akutní.
Jak se tu jede v těch keenech, třeba se to někomu bude hodit.
Říká vám prosím někomu něco Numberblocks? Syn se do toho zbláznil, nemluví o ničem jiným a furt chce počítat ... Zatím jsem pochopila, ze je to podle nějakého seriálu, který sjíždí na YouTube a ke koupi jsem to našla na par e-shopech, ale klasické hrackarstvi nic. Nemáte někdo zkušenost? Třeba jaká sada se vyplatí a tak?
Evaeva Určitě tam zajeď zítra ráno. Oni na to mají jiné nástroje a budou chtít to ucho vyčistit, nevím, zda to umí praktická. My teď musíme chodit na ORL pravidelně čistit každé 3 měsíce. Najdi si různé ORL a ráno to obvolej, někde musí brát bez objednání.
Karja no uvidím, co to koleno, to na orl nevyřeším:) a praktická má zítra jen do desíti. Mladší snad bude ve školce, tak budu mít super program ![]()
Evaeva koleno bych klidně na ORL zmínila, zánět mandlí klidně může jít do kloubů.
continuity určitě zmíním. Mně se takhle do kolena dostal zánět z močáku, ale na pohotovosti nad tím mávli rukou a pak už byl čas jen na nějaká široko spekrální atb.
Evaeva ono se musí stejně přeléčit ta primární infekce.
Já mám vysoké Aslo, bolí mě šlachy. bude to už dlouhodobé, protože teď nemocná akutně nejsem, a doktorka doufá, že něco vyroste už na vyterech z krku, protože je to nejjednodušší.
Evaeva Jj,ale šla bych prvně na ORL, to špinavé ucho asi fakt něco bude. A pak případně praktická s tím kolenem nebo jinými zdravotními problémy.
Já se dneska chci pochlubit. Junior v sobotu sám poprvé zahlásil, že chce čurat i když byl oblečený. Tak jsme o víkendu na jeho popud trénovali bez plenky, stálo nás to několikero tepláků v důsledku krátké prodlevy mezi hlášením a akcí samotnou, ale vypadá to, že se blížíme k odložení plen aspoň přes den.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY