MP Meri nas tie cisla oblubuje uz dlho a konkretne toto objavil na yt cca pred rokom. hracky z videa nema ale postacia akekolvek cisla ci kocky
Vše o těhotenství a dětech
Jimik hezky!!! On se to už rychle naučí, další krok je stáhnout si sam gatě, ale to už teď bude taky rychlovka!
MP Meri nas tie cisla oblubuje uz dlho a konkretne toto objavil na yt cca pred rokom. hracky z videa nema ale postacia akekolvek cisla ci kocky
On chce samozřejmě přesně tohle, uz dva dny doma pracuje, aby si na to vydělal ![]()
Potrefenáhusa Já mám hlavně radost, ze ta aktivita v tohle směru vzešla od juniora bez mého přičinění, nebo tlaku. Uvidíme jak rychle budeme pokračovat.
MP Meri to je roztomilý ![]()
Evaeva Tak co syn? Jak to dopadlo?
Evaeva Jo, muž mu spočítal, ze musí pracovat přibližně 5 dni, než vydělá co mu chybí, takže teď je každý den velke tema kolik ještě zbyva ![]()
MP Meri co jste mu zadali?
Karja akorát sem s tím jdu. Zánět obou uší, zatím bez píchání. A zítra ortopedie:(
Evaeva Chudák malej a neprasklo mu to a přece to špiní....Snad to rychle zaženete. Máte atb nebo zatím jen kapičky?
Evaeva Jinak naše malá měla ten zánět uší jakoby z ničeho...ona teda špatně smrkávala, ale ten čas třeba týden žádnou rýmu neměla. Neměla jsem pocit, že by někde nafoukala, byl třeba vítr, ale byla na něm jako chvilinku s čepicí...Nicméně ORL říkala, že má prostě nějaký zvukovod s větší predispozí k zánětům, plus se jí tvoří prý hodně mazu. Takže dvakrát týdne stříkáme ten olej a jednou za tři měsíce máme přijet dočistit a nebo častěji, pokud uvidím nějakou větší špínu. Jako přijde mi to zvláštní, to vyčištění trvá fakt třeba 5 sekund, prostě vytáhne ten maz a hotovo. Ale ta ORL je hrozně milá, vlastně to dceru vyléčilo z toho hrozného strachu z lékařů, minule ani nepípla, ani slzička, ani jsme ji nedrželi, brala to hrozně dospěle:-)
Evaeva chudák malej. Dostali jste alespoň antibiotika?
Karja zatím jen kapičky, on nemá ani teplotu, akorát rýmu. Má to chladit, tak jsem povolila zmrzlinu
Tomu doktorovi se jeho uši celkově nezdály, chce to kontrolovat.
Evaeva Tak snad to odezní teda.
Karja já mám jeden zvukovod nějaký blbě zatočený, drží se mi v něm voda i po plavání. mám z toho pak záněty vnějšího zvukovodu.
continuity a díky za tip na doktora, vzali nás vyloženě hned, ani jsme si nesedli. Chce to kontrolovat, takže se zdá, se fakt nic nepodcení.
Karja nebýt toho kolena (chudák dneska kulhá), vůbec bych neřekla, že mu něco je.
Evaeva Nějaký domácí práce, skládání prádla, zalejvani balkonu, luxovani ... jako představovala bych si, ze s tím bude pomáhat i bez peněz, ale třeba se tak dopracujeme
Zatím u nás s timhle tématem začínáme, jsme ve fázi, kdy si vysvetlujeme, ze mu nebudu dávat korunky za to, ze je hodnej na segru, nebo ze si uklidil hračky, ani za to, ze jde do školky ...
Rada bych mu pak postupně přidělila i nejakou povinnost, se kterou by pomáhal pravidelně, protože zatím je to spis narazovy, ale priznam se, ze je to já seznamu věcí "až po stěhování".
Evaeva to jsem ráda, že jste spokojeni. Jj je pečlivý mě treba řekl u dcery: teď tam vůbec nic špatného nevidím, ale to se může do rána zmeniť. Kdyby něco, přijďte hned.
Žádné takové, proč sem lezete se zdravyma ušima.
MP Meri Mně třeba děti pomáhají úplně se vším a kolikrát bych radši, kdyby nic nedělaly:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY