Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. května 2023 16:23

Nezbavujete se někdo prazskej kočárku? Brala bych Valco, Bugaboo Bee nebo něco na ten způsob ...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2023 17:09

Dneska je den, kdy bych těch dětí mohla mít pět Víc takových pro všechny tady!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. května 2023 20:55

Dneska je den, ze bych těch smradu měla nejradši nula. Večerní sichta už trvá přes dvě hodiny a rvala jsem dneska tak, ze se divim, ze to nevysklilo okna. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2023 21:07

MP Meri ať je zítra líp. Takhle večer už má člověk všeho dost.

Online žluťásek
8883 příspěvků moje polička 25. května 2023 21:59

Prosimvás, objednala jsem omylem 2x sadu triček z HM ve velikosti 122. Běžná cena 349, koupila jsem je ve slevě za 280 Kč. Nechcete je náhodou někdo z Prahy, než je vrátím? Máme jen červená a modrá trička, dalších šest nepotřebujeme, tři budou stačit

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:02

MP Meri to poznam. mne syn vyrobil taku scenu v obchodaku (na vnutornom ihrisku akoby na kraji ulicky taka ta mala hracia zona) ze som ho nasilu za ruku musela odtial odvliect. samozrejme tomu vsetkemu predchadzala dohoda ze si nastavime budik na 30 minut a ze sa potom pojde. sam to navrhol. v minulosti sme takto fungovali. po zvoneni odmietal a nepomohlo vysvetlovanie ani nic. dalsich 30 minut to gradovalo a uz mi zacali tiect nervy. nie som pysna ani na hlasku ze mu doma vyhodim hracky. cire zufalstvo. ja som mala v rukach 2 baliky takze nepripadala do uvahy ani varianta ho proste schmatnut a odvliect na rukach. vrieskal mi celu cestu na parkovisko kedy ma este aj obcas za pochodu udrel a krical este dalsich 30 minut v aute a pokracoval s tym aj doma. vo mne to vrelo a fakt som mala chut mu fyzicky ublizit a robila som vsetko pre to aby sa tak nestalo. do prdele ak nam zacina obdobie takychto hysakov tak ma porazi. uz nejaku dobu pozorujem ze sa to opakuje ale teda nie v takej miere ako toto. a presne taketo su tie situacie kedy si hovorim ze som mala radsej ostat bezdetna a preventivne sa chcem dat vykuchat aby som uz ziadne dalsie dieta nemala alebo vypadnut z domu sama a uz sa nevratit.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:15

Včera jsem byla úplně vyřízená z dcery. Přišla domů, sedla si ke mně, dívala se na mě a mlčela. Tak se ptám, co se děje. Nic. Že mlčíš? Jsem nas*aná (tohle slovo nepoužívá, to už muselo být) a následoval výbuch emocí, že dělají ve skupině nějakou prezentaci z projektu, že na to všichni kašlou, že i ona byla jediná, která na tom projektu dávala pozor a něco přispěla do prezentace. Že to zase bude muset udělat sama. Pak šla na kroužek, když se vrátila, tak napsala holkám, ať se připojí a že to udělají ve sdílené prezentaci. Takže zatímco psala obsah prezentace, tak ony hýbaly s textem, mazaly už napsané informace, vybarvovaly okna. Jako byl to děs. Takže další scéna, že jsou hrozný, že se měla přihlásit ke kvartánkám do skupiny. Chápu, už bych bouchla taky. Nakonec jsem jí řekla, ať se na to vykašle, nechá to na nich a pak na to koukne. Tak za hodinu nepřibylo vůbec nic. Jak odešla, tak se na to vykašlaly. Nakonec tu krátkou prezentaci o 6 slidech dělaly 4 hodiny!!! Takže vysvětlování, že se učí pracovat v týmu, že to má svoje plusy a minusy, uklidňování, zase vysvětlování. Dítě zpruzený a naštvaný, já celá vyčerpaná.

Online continuity
43620 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:33

Lamicka Ježíš chudák.

Ale já bych teda nevysvětlovala, že se učí pracovat v týmu, ale hledala pro dceru řešení, jak se vypořádat se situaci, když tým negunguje. U nás teda občas taky někdo zahapruje, ale takto zoufalé to nebývá. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:45

continuity já jí nabídla i jiné možnosti - nechat to úplně na nich (to jí nedovolí smysl pro zodpovědnost), udělat si vlastní prezentaci (když holky jsou kamarádky), no těžké to bylo. Taky jsem se jí snažila říct, že není dobré dělat práci za někoho jiného... jedna věc je poradit kámošce při písemce nebo dát opsat zapomnětlivci úkol před hodinou (zažili jsme všichni), ale dělat za někoho celou práci? Doufám, že se poučila (stalo se to podruhé) a vybere si příště jinou skupinu. 

Online continuity
43620 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:50

Lamicka no právě, ono to úplně dobře řešení nemá, ale tak od toho je tam učitel. Občas mám pocit, že u nás to učitele umí v té známce zohlednit. ale minule mi učitelka vykládala, že byla zklamaná z jejich práce a že to je nadupaná skupina. No jeden z nich nefungoval vůbec, akorát se rozhodli ho nepotopit, tak nevím. 

Online Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:51

MP Meri tlapkam!  Co u vás? U nás buzení mimina, mučení mimina a obscesivni zdrhani do silnice 

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 26. května 2023 08:56

Lamicka to nevim, jak bych resila,kazdopadne je to opruz... Asi se napriste domluvit, ze kazdy udela nejakou samostatnou dilci cast (pokud to jde) a pak to pospojovat dohromady. My v zivote zadnou skupinovou praci ve skole nedelali

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 26. května 2023 09:00

Jinak ja se tu ted smeju sama sobe. Syn se dostal na vsechny mistni skolky a ja misto abych mela radost, tak uz se tu dva dny placam v rozhodovani, kterou vybrat. Jednu mame blizko domu, druha ma strategickou polohu a modernejsi pristupy, a do treti chodil starsi syn a nebylo to spatne. Neni to stiznost, ale to je fakt nejhorsi, kdyz si clovek muze vybirat:) 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 09:06

continuity tady to bere jako tymovou praci a dostanou stejne ohodnoceni

Gatita to si dokonce rekly, ale jen jedna holka ji poslala informace, jinak neudelal nikdo nic.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 09:08

Gatita to chápu, znám to důvěrně

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 09:09

Lamicka chudák holka

Online Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 26. května 2023 09:16

Gatita my na vejsce a bylo to stejný jako toto 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. května 2023 09:31

Lamicka Ach jo, kolik ji je? Za me na gymplu jsme obcas meli nejaky projekt s prezentaci pro dalsi tridy. Vzpominam si na dva, ktere jsem delala sama, nebo mi nekdo poslal treba jeden slide. Ale ja uz to tusila/vedela dopredu, ze to tak dopadne. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 26. května 2023 09:40

Lamicka Tlapkam. Jako tyhle věci jsem se naučila řešit až na vejsce a nemyslím si, že jsem byla oblíbená:-D. Ale myslím, že teenager na to fakt nemá se s tím vypořádat a ukoučovat to. Snad si příště vezme lepší skupinu!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 09:44

Karja taky si myslím. Nejsem odborník, ale skoro bych řekla, že větší podíl té společné práce by měl probíhat v hodinách nebo pomocí nějakých dílčích prezentací, aby učitel měl možnost posoudit jak kdo pracuje. Tohle je prostě kolektivní "vina", nikdo nechce potopit kamarády, ale ani se nechat využívat.