Potrefenáhusa to vypadá moc fajn! Mým dětem by se tam líbilo.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Jj, jsme venku, oni tam maj dvě maringotky, dřevěný podium a plachtu, já sem moc nechci dávat fotku a taky nemám bez cizích děti. Ale tam jsme jen na svačinu a u stolu, když se něco vyrábí
Evaeva je to moc fajn, milovnici blata, žaludů a klacků si tam fakt uzijou
žluťásek No ovšem ten dračí dech, to vypadá úplně pro ně
3D hrací plocha, barevné diamanty a začíná ten nejodvážnější, to bude určitě ta mladší
Děkuju, zkusím sehnat ten, to by mohla být trefa!
Karja Tak snidani mame vyladenou do dokonalosti, dostanou rano flasku s umelym mlikem a je to! :-D
Potrefenáhusa jo, akorat je to dost tristni zjisteni, ze nechat dite s jeho vlastnim otcem neni bezpecny:-(
Tak jsem to myslela.
Edit: u té mé známé jde o děti ve věku 5 a 2, ne o kojence.
Potrefenáhusa V obdobi nejhorsi spankovy deprivace, kdy jsem spala hodinu denne, podlaha pod nohama se mi uz z nevyspani motala a oni zase jen rvali, jsem naprosto chapala matky, co diteti ze zoufalstvi pritisknou polstar na oblicej. Sama jsem parkrat musela z pokoje odejit a rozdejchat to.
Jo, já to taky chápu, není tak obtížný se v takové situaci ocitnout. A to já mám hodné děti, neplakaly moc.
#Karja mimino vstává obvykle mezi 8 a 9 (poslední noční kojení je teda klidně v 6), takže mně akorát mladší v 8 vzbudí, aby se rozloučil. Celé ráno je na muži, časově to mají zvládnuté, ale aby to bylo v klidu a pohodě, potřebovali by kluci minimálně 2 hodiny a to samozřejmě nemají.
Karja mimino vstává obvykle mezi 8 a 9 (poslední noční kojení je teda klidně v 6), takže mně akorát mladší v 8 vzbudí, aby se rozloučil. Celé ráno je na muži, časově to mají zvládnuté, ale aby to bylo v klidu a pohodě, potřebovali by kluci minimálně 2 hodiny a to samozřejmě nemají.
Evaeva my teď chodili všichni, v ideálním případě šlo mimino v pyžamu do kočáru rovnou z postele, starší s houskou v ruce nebo si dala kakao (spoliham na brzkou svačinu ve školce, ona většinou moc jist nechce)
já od mimina rano vstávám, většinou a chystám
tenhle tejden zacali chodit jen s tatinkem, tak to není špatný, ale vypravuju to já
Potrefenáhusa oni to takhle dělali i loni, to zas vyspával mladší, ale měl jen jedno dítě. Abysme šli všichni, to mi přijde zbytečný, ale ano, mohla bych teoreticky jít jen já. Ale 3x týdně je beru po obědě, to by se mi nevyplatilo
Takový plán jsem měla na dnešek (muž nebyl doma), přeložit spící dítě do kočárku. Nakonec má jeden kašel, takže jsem to odpískala úplně.
Já se přiznám, že po tom, co třikrát vstávám kvůli kojení (a občas to usnutí miminu trvá dýl), naposledy v šest, tak si ráda do těch osmi pospím.
Evaeva však jo! Mne ty rána vyhovujou, je to taková klidná hodina v tichým domě (když se zadaří, dneska se mimino začalo v 6 stavět na čtyři a sedat si, chvíli jsem to zkoušela, ale pak jsme vstaly obe). To společný vypravovani bylo zbytecny, chtěla jsem to pro dite udělat co nejvíc splavný, ale ona tu školku zatím zvládla s naprostým přehledem
Haha, podařilo se mi vymyslet super dárek pro Šárku - zvukový kuličkový strom! S těma mladšíma je to v tomhle věku fuška, když všechny ty univerzální hračky už má po Rosťovi, a kočárek s panenkama, Duplo i vláčky taky ![]()
dzizisketa no na ten jsem si taky myslela, spolu s kulickodrahou od cienciely (jak se to píše?) ale ta spolknuta koruna mě trochu vyděsila...
dzizisketa Potrefenáhusa No, my ho máme a funguje jenom s maýma kuličkama, se skleněnkama. Zkoušeli jsme větší skleněnky a dřevěné, ale ty z toho vyskakují. Syn už to zvládá, ale před menšími návštěvníky ho uklízíme.
Potrefenáhusa jo, právě že většinou se zadaří a on spí třeba do půl deváté, takže zvládnu i tu klidnou snídani. Zrovna dneska teda vstával před osmou, v tu dobu chtěli i kluci snídani. Naštěstí mívá po ránu dobrou náladu a nechal mě s nimi nasnídat taky.
Potrefenáhusa sambo chodil so starsim, my s mladsim sme spali. Oblecenie, batoh som nachystala vecer, ranajky (jogurt,lipanek..)zvladli sami. Tiez spolieham na skoru desiatu v skolke. V podstate by som im rano jest ani nemusela davat ale starsi tam skoro nic neje (lebo su to same pomazanky), tak donho aspon daco potrebujem rano dostat (aj ked on moc nechce, potrebuje najprv vtiahnut zltko ako sa vravi).
Evaeva Jo, dneska přišly za mnou děti do pracovny, většinou je trochu učešu a dají mi pusu, muž přišel lehce rozladěn, jestli bych to s nima nemohla skončit a taky at jim nedávám takhle časově náročné snídaně, ale něco rychlýho, že on jim vždycky dá jen něco rychlýho (měly jogurt a řekly si o něj, tak nevím, co jim příště mám říct, asi, že je to na 10 minut ne na 5:-D). No je to zábava.
jogurtovej nápoj trychtýřem by byl rychlejší ![]()
Mrakoplas tak to naši naopak snídají s plnou parádou, půl rohlíku se sýrem, druhou s medem,...
Evaeva tak to zelenám závistí! Dcera jeden čas střídala k snídani panna cottu a créme brulée, abychom do ní vůbec něco vecpali
Housku s lučinou jako snidani nebo svačinu akceptovala až tento týden ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články