Karja Prosímtě a co rychlého dáváte k snídani? U nás snězení čehokoli trvá nejmíň půl hodiny. Ale ona teda dcera je občas schopná jíst i karamelu pět až deset minut a když chci, aby dosnídala rychle, tak jí musím tím jogurtem nakrmit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruI ja napriklad jogurt povazujem za rychle ranajky (aj pre vychystavaca
). Neviem si okrem toho spominaneho lievika predstavit nic rychlejsie ![]()
Ríša vůbec není schopen před osmou hodinou pozřít nic většího, takže doma jí jen kinder řez, malý banán, nebo tenký plátek bábovky a pořádně jí až ve škole svačinu. O víkendu mu rohlík nebo chleba a čaj dávám taky až během dopoledne. Viktora ani nekomentuju, já jím, až se zbavím všech, takže u nás ráno jídlo žádné zdržení neprodukuje. Zato nutnost dostavět Titanic nebo Žižkovskou věž z Lega, ta nás ráno blokuje skoro denně. ![]()
DruI můj syn snídá nejčastěji tvaroháček, občas opečený toast s marmeládou (ale musí to být toustovy chléb, opecenou housku nebo chleba jí taky pomalu). Když chodil do školky, snidal občas Actimel :-))
Pinot Noir u nás sa ráno skoro vstáva, aby Lordstvo mohlo kresliť
aspoň hodinu ![]()
No nič, po dnešnej rannej scéne vstáva zajtra sám, všetko potrebné ma na dolnej policke chladničky. Lukasko raňajkuje ihned po zobudeni.
Kluci jedí snídani rychle, horší je dostat je z postele a zjistit, co vlastně chtějí jíst. Ale o víkendu si klidně hodinu hrají, když na to přijde, než si o snídani dojdou říct.
Karja Prosímtě a co rychlého dáváte k snídani? U nás snězení čehokoli trvá nejmíň půl hodiny. Ale ona teda dcera je občas schopná jíst i karamelu pět až deset minut a když chci, aby dosnídala rychle, tak jí musím tím jogurtem nakrmit
Prosím tě nic, mně právě ten požadavek přišel úplně mimo. Jedí většinou pečivo, nebo nějakou buchtu:D Od jogurtu žádná časová změna. Mně nejvíc vadí, když si ráno vytáhnou nějaké hraní...Někdy dcera vstává o půl 6, tak si mnu ruce, jak budeme ve školce před 7, hodiny v práci naskacou a pak vidím, jak vytahuje na stůl malování a to je konec....
Evaeva Když jsme měli jen velkoumalou, tak jsem jednou v týdnu ještě ležela třeba do 8 v posteli a staral se muž. Od narození malemale se to nestalo, ona tak vehementně vynucuje vstávání jakmile rozlepí oči, snad minul víkend se poprvé stalo, že mne v klidu nechala ještě půl hodiny. Jinak vstávat a dělat snídani hned!
Karja no my tu snídani klidně uděláme, s mladším navíc musíš i sedět, protože se v kuchyni (spojené s obyvákem, žádná zašitá místnost) sám bojí
A pak si jdeme znovu lehnout
Já se klidně i nasnídám s ním.
Sotva co dcera nastoupila do školky, ta mladší, mluví o nějakém spolužákovi a to pomalu v těch třech letech ani moc mluvit neuměla. On má ještě takové trochu jako líbivé nebo vtipne jméno něco jako třeba Pepa Pažout.Takže každej den - Pažout dneska a Pažout mě strčil a já se s Pažoutem peru...denně prostě Pažout. Dcera starší šla na první hodinu bruslení, šel tam i otec Pažouta. Přišla a jako první informací mi vykulená říká ,,mami, přestav si, že pan Pažout.....,, Jako co to je za rodinu?!:D
Naše děcka jsou po mně, my se musíme ráno pořádně najíst, to jogurt stačí tak Šárce do toho jejího minibříška. Rosťa snídá nějaké pečivo, sladké nebo namazané, někdy kuličky s mlékem, kus ovoce. Šárka taky musí mít k snídani aspoň dvě věci, teď si oblíbila bílý jogurt s vločkama.
Debatu s doktorama jsem nepochopila vůbec, vždyť to spolužáci jsou.
dočítám zpětně, debata je už asi jinde ale tohle mě upřímně rozesmálo. V tom případě jsou spolužáci skoro všichni. Už v roce 2004 byl třeba zaveden MDDr aby se odlišil od MUDr byť oboje studium zdánlivě " lékaři". Už vidím, jak pod mikroskopem někdo čistí kanálky (čímž nechci tento výkon zlehčovat) a zbytek dělá KPR protože spolužáci..pojem průjem hadra
aspoň že MVDr snad spolužák není i když si po přečtení jistých příspěvků už jistá nejsem ani tím![]()
MarcelaN doufám, že se ti ulevilo.
MarcelaN pro méně bystré zopakuji ještě jednou, ze spolužáci studujou na stejné, lékařské, fakultě a ano, i zubar je lékař. Veterináře bych za spolužáka neoznacila, neboť studuje na jiné fakultě.
MarcelaN Jo, tak přesně o tomhle ta diskuze byla! Tohle je ta pointa.
Tady je někdy fakt prdel.
Pinot Noir Potrefenáhusa Karja já bych na ni vůbec nereagovala, vždyť je to pořád dokola takovej trapnej výlev zcela mimo mísu ![]()
Karja treba malej Pazout denne vyklada, jak se rve a strka s tou Karjovou a tatinek Pazout si na brusleni rika Hele, ona je tu i pani Karjova s malou, ty jsou taky vsude, co to je za rodinu? ![]()
Malenge já vim, no ![]()
Kokoska No a za dvacet let na to budou s dojetím vzpomínat na svatební hostině ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články