Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 16:52

Pinot Noir samozřejmě, máš pravdu. A taky jsem ráda, že si to člověk má kde vylít, docela to pomáhá.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 16:54

MPLee Panebože, ta tramvaj je teda horší než rozříznutý prst. Doufám, že jste v pohodě.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 16:54

DruI ano, shrnula to dobře.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 16:54

MPLee a nuz chapu, taky jsem si s nim uz udelala par zraneni

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 16:56

MPLee to jsou teda zážitky 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:03

DruI Pinot Noir 711990 bylo to děsné. Jela jsem s dětma vrátit knížky do knohovny. Syn chtěl mačkat tlačítka, tak 2x zapištěl, že jsem mu to nedovolila. A chlap vedle nás přes uličku, že ať se nezlobim, ale že bych si měla dítě přebalit, že je posranej. Tak říkám, že se onlouvám, ale moje dítě opravdu přebalit nepotřebuje. A on se začal samonasírat, že cítí dětský průjem, že se mu zvedá žaludek. A že je to nechutný, že jsme lidský krysy a tak. To už jsem nereagovala. A pak se zvednul, přišel za náma, nakolonil se nad syna a začal do něj píchat prstem. že ho někdo brzo zabije. Tak jsem vyskočila, postavila se mezi ně a zařvala na něj ať vypadne od mých dětí. On pokrčoval, že ho zabije a bude mít po prdeli, že pro takové posránky není na světě místo a že ho zabije a žádného fotbalu se nedožije. Znovu jsem mu zopakovala, ať táhne od mého syna. On se rozesmál, že co jako udělám. Tak jsem jen řekla, že zavolám policii. Naštěstí mezitím tramvaj zastavila a on na poslední chvíli vycouval ze zavírajících se dveří. Já se rozbrečela a z knihovny pak volala muži, ať pro nás přijede. 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:04

MPLee no to je šílenej zážitek!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:09

Mám kamarádku, která čekala postižené dítě. Vnitřně se s tím smířila, rozhodla se si ho nechat ... a narodilo se dítě zdravě (). Člověk by řekl (i ona si to myslela), ze bude totálně v zenu, nic ji nerozhodí a s úsměvem se přenese přes všechen dětský pláč ... No bohuzel, všechny ty rymicky, probdely noci a nesvoboda jí serou úplně stejně, jako jakoukoli jinou matku. Lidskej mozek proste takhle nefunguje. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:17

MPLee to je šílenej zážitek strašně strašně moc tlapkám, oproti tomu je rozriznutej prst fakt úplný wellness v čekárně. Uff, z toho bych se vzpamatovávala několik dní. 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:22

MPLee to je moc strasny a ty policajty by to skoro zasloužilo, moc tlapkam

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:22

MPLeeno tvl

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:23

A všechno to nepochopení od matek větších dětí mi dává naději, ze na to člověk fakt casem zapomene 

(jak přijde něco novyho)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:26

Potrefenáhusa jo, i muž mi to pak trochu vyčetl, že jsem měla. Ale v té situaci jsem se bála, že ho to vyprovokuje a zpětně mi to nedávslo smysl. Ale ano, měla jsem. Jako v kombinaci s tou rukou je to fakt chuťovka dneska. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:31

MPLee já se ti nedivím, taky bych v té chvíli nevolala, škoda, že se tě nikdo nezastal, mohl je zavolat on nebo řidič.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:37

letfenixa bráníme se zánětu zuby nehty. Nechodí do školky, zprovoznili jsme zase odsávačku na vysavač, on sice začal trochu smrkat, ale to nestačí. Byl to chvíli boj, dlouhé přemlouvání, ale už si zvykl, tak odsáváme každou chvíli. Ve spánku, tj. dvakrát denně mu ještě stříknu do nosa Nasivin. Včera si na ucho zase stěžoval, dnes třeba ne. Takže nevím, jestli se to podaří rozehnat, kdyby ale chodil do školky, tak stoprocentně ne. Takže myslím, že tohle nás čeká celou zimu - pár dní školka a pak týden s obyč rýmou doma. Včera jsem měla být na celofiremním meetingu, dnes dvě schůzky... No, o zvýšení úvazku, které jsem plánovala, si nechám zatím zdát, to se fakt nedá. (Už si zase stěžuju. )

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:39

MPLee to je strašný zážitek

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:47

DruI 

Jo, už spadl do kaluže

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 17:54

MPLee To je příšernej zážitek. Tlapkám moc!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 18:01

Až budu velký, budu tu kakat sám. (kauza větrák)

A kdy to tak bude?

Za milión milión let.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 18:09

Evaeva Aspoň ve tvých očích, co?