Jojo, knížky od první třídy do teď jsou nejlepší dárky! A jako malé mně dělaly radost obrovské sady fixů, aspoň 24 barev, ty jsem vždy do dalších Vánoc stačila vykreslit a mohla jsem dostat nové ![]()
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Jo, já jsem byla hrozně hubená a neduživá, tak mi to měla máma nasmažit:-D. Ale já jsem měla ráda bifteky, to zase jo:-D
dzizisketa na fixy mam ambivalentni vzpominky.. pac nejsem moc sikovna tak jsem se od nich obvykle zaprasila a dostala narez za znicene obleceni, jednou fakt brutus varekou za to ze mi cerna upadla do klina na zbrusu novou svetle zelenou sukynku...
Karja tjo to bych bulila jak zelva, ja byla taky neduziva a hlavne nezrava, maso brrrr
dzizisketa ty dlouhatansky fixky z tuzexu jsem dostala o Vánocích před první třídou, to byla radost úplně nekonečná
Muslik mame tenhle a je super.(Maj i holcici variantu na prodejne.)
711990 Ten je fakt krásnej (oba!), ale z ceny jsem se trochu orosila! :-D
Tak jsme na víkend taky dostali na hlídání třídního maskota. Škoda, že každej víkend někde jsme a tentokrát má dítě kašel, rýmu, teplotu a jen doma hrajem hry a syn neúnavně vyrábí a maluje.
Včerejší podvečer vypadal takhle ![]()

Syn má první zub venku. Teda spíš uvnitř, protože ho spolkl
Jsem zvědavá, jaké to bude, až mu dojde, že nemá nic pro vílu zubeňku.![]()
Vcera nam tchyne s tchanem privezli mikulaskou nadilku pro malou. Jedno trilete dite dostalo dva cokoladove kalendare, bonbonieru, kocici jazycky, dva pytliky gumovych medvidku, dva pytliky karamelek, pet velkych cokoladovych figurek a nejaka lizatka. Takze stridmost ve vanocnich darcich uz radeji ani necekam
Tvl
. Když měl syn 3, tak dostal od tchyně na Mikuláše igelitku sladkostí. Nekecám.
Karja to nejsi sama. Já si vlastně nepamatuju na nějaký super dárek z dětství. Zato na příšerné hadry a věci do výbavy ano.
tv Takhle na to budou vzpomínat i naše děti "jen samý lego a žádnej tablet":-D
Zina dostali jsme jako darek:) ale jim s nim rada i ja:D
Sambo zpracoval moje rodiče a naše děti dostávají odlišný balíček od ostatních sestřenic.-D Nedostávají to teda společně, naštěstí. Takže tam mají jedno kindervajíčko a ovoce:-D. Ale stejně oni je jednou týdne vyzvedávají a mají je třeba hodinku a půl a pak si pro ně jdu, a zrovna nedávno se to vyvedlo a za tu chvilku to byl donut, lízátko, žvejkačka a limonáda. To by mě zajímalo jak by to vypadalo, kdybychom se k tomu nevyjadřovali vůbec.
Karja já nevím, co ty prarodiče nutí dávat ty hory sladkostí. My když byly se ségrou malý, čokoláda byla k narozeninám, kindervejce od mikulase, na narozky do školy pytlik bonparu. Nějaký čokolády a bonbony jen tak, to se vůbec nepestovalo. Jako největší mnamka na nakupu bylo malý mlíčko s brčkem v krabičce.
Když poprosím moji mamku, ať mu když něco chce donést, vezme radši ovoce, tak dostane krabičku borůvek, termix a k tomu monte a horalku
ty borůvky samy o sobě by byly úplně akorát, vždyť je to drahý, mlska co se nekupuje denně.
žluťásek naše mamka nosí koláče, to mi nevadí. Ale tchýni jsme museli usměrnit, ta nosila to, co píšeš ty. Ale dřív chodila třeba jednou za tři týdny. Jenže poslední rok si děti bere několikrát do týdne a to už bylo fakt moc. Stáhli jsme to na bonbón a sem tam sušenku.
Ale Mikuláše jsme se ségrou mívaly bohatého, několik Mikulášů z čokolády, bonbóny, lízátka, ovoce, v kalendáři na každý den sušenka,... Zpětně mi to přijde hodně.
Evaeva u nás je to ve vlnách, když ji poprosím, že už je to moc, tak to stáhne jen na ovoce, po čase přidá tvarohacky. Když se k tomu přidají i monte a kinder řezy, že čas poprosit o eliminaci zas.
Mně ty dobrůtky v nějaký rozumný míře občas neva, ale myslím, že není nutný, aby měl každý den sušenky, čokolády, gumidky.
Evaeva starsi tiez prehltol druhu jednotku, vidis, ani neviem ci z neho vysla, snad hej! Bolo to u mamy a ta mu dala v noci pod vankus 2 eura, ze vila si zobrala zub z bruska ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články