Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:30

Mrakoplas jo, taky mu asi něco dáme. Podle mě to naleptají žaludeční šťávy, žádný problém nečekám.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:31

žluťásek jo, právě jde o tu četnost. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:31

tv sambov otec daval tiez detom plne igelitky a kedze vzdy tvrdil, ze vsetkym musi dat rovnako, tak mladsi dostal uz v dvoch rokoch . Nastastie on bol dobracisko a dal si povedat, tak daval aj ovocne kapiscky a ovocie. No a tento rok uz im neda nic, smutno mi pri tom prislo. On z toho mal vzdy taku radost .

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:31

Karja mně když byly 3, tak jsem od Ježíška dostala porcelánovou soupravu na kávu, cibulákový vzor, též do výbavy viktorka_od splavu .

Dárek jsem docenila o 30 let později, když jsem si zařídila vlastní domácnost a nemusela jsem kupovat šálky na presso. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:34

Mrakoplas u nás původně ty samodomo kalendáře dělávala moje babička, taky jí to dělalo radost. Syn první dostal v roce, měl tam na střídačku kapsičku a 4 křupky I on měl radost každý den.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:36

Mohučanka Jej, připomělas mi, že mi chybí objednat k vánocům čajový set pro holky:-D

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:42

Tak to máme jiné prarodiče, moje mamka je docela spořivá, adventní kalendáře dělá sama stylem, že do nejmenšího papírového pytlíku dá oříšek, hrozinku, bonbon, knoflík, kolíček, nálepku .... 

Od druhé strany je toho trochu víc, ale já se likvidace ráda zhostím sama, čokoládové přebytky u nás nehrozí

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 12:50
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 13:13

Mi ty dětský barefooty vyjdou draho. Koupila jsem jedny sobě samozřejmě mi sedly ty nejdražší 

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 13:24
Reakce na MPLee:

Tabea Muslik my naopak ty od wmf mame ( se lvum kralem) a dcera je preferuje. Pak mame sadu z lidlu. 

​jo, ale ten lví král má jinej, mnohem lepší, tvar. 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 13:34

Evaeva a který? Já teď vracím podruhy be Lenka chelsea, jsou krásný, ale potřebovala bych pulcislo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 13:40

Potrefenáhusa koel s vlnou, takový pohorky trochu. Módu s nima honit úplně nebudu. Víc se mi líbily frodda, i stály o třetinu míň, ale byly mi úzké v nártu (kombinace nízký a široký nárt je teda super.) A tyhle mají trochu hrubší podrážku, tak doufám, že budou dobré i na stání na hřišti. Po těhotenství mi zase klesla ta příčná klenba a v úzkých botách (i kožených teniskách) mně to bolí. V bf mně zase bolí paty takže to bude chtít ještě nějaký klínek pod patu.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 14:45

Lukasko si jedenie sladkostí  ošefuje sám,  keďže sa je v presných časových intervaloch. 

My rodičia sladké nejeme. Takže veškere prebytky idú starým rodičom,  ktorí ich nesmú, ale jedia s chuťou.

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 17:25

Evaeva já jsem ve zdravotnických potřebách koupila nějaké vložky na prevenci ostruhy a jsou úplně nejvíc výborné. Rovnají klenbu do nějaký vhodnější pozice, po dvou letech mě konečně ty paty přestaly bolet. 

Ten klínkem mi právě říkala, že je vhodný, když už se ta ostruha vytvoří. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 17:35

continuity to jsou asi jiné klínky, tyhle se dávají do bf i dětem. Budu tam muset taky zajít. Já mám jedny vložky, co končí až před prsty a to mi nevyhovuje. Problém těch konvenčních vložek bude šířka, do tenisek jsem kupovala 45, aby měly dostatečnou šířku. 

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 18:22

Evaeva

Oni jsou docela široké. já jsem si musela koupit o číslo menší, aby se mi vešly do bot - do tenisek, ne do lodiček. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 18:34

continuity Evaeva máte obě nějakej obrázek nebo odkaz na ty vaše vložky, prosím? Vypadá to jako řešení pro babičku. Díky

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 18:47
Reakce na continuity:

Evaeva já jsem ve zdravotnických potřebách koupila nějaké vložky na prevenci ostruhy a jsou úplně nejvíc výborné. Rovnají klenbu do nějaký vhodnější pozice, po dvou letech mě konečně ty paty přestaly bolet. 

Ten klínkem mi právě říkala, že je vhodný, když už se ta ostruha vytvoří. 

​hoď link jaký, prosím. Měla bych to jako dárek.

Offline uživatel21
7 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 18:58
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 19:22

continuityno já mám hnátu širokou 10cmpři velikosti 40/41. Uvidíme, co mi poradí.