žluťásek až uspím, kouknu se na značku
Vše o těhotenství a dětech
continuity taky by se mi hodily, potrebuju 46 :-)
Evaeva ty konvenční vložky do bf jsou dost tristní, já takhle sháněla loni dětský vlneny, a to bylo užší o víc než centimetr, nakonec jsem koupila v dm dospěly a strihala je
Potrefenáhusa pro ty dm mám namířeno
střihání mi nevadí a za pade stejně žádný nekoupím. Ono bys stejně potřebovala přesně tu značku, kdyby si chtěla nestříhat. Já si stříhala jedny 45 z dm do bf tenisek, ale potřebovala bych ještě měkčí a ty obstřihnout nejdou.
Já mám myslím tyhle, kupovala jsem je na Homolce a paní mě nechala to vyzkoušet. Ještě dělají i s antibakteriální pěnou, ty by šly určitě zastřihnout, ale neumím si to s tím ortopedickém tvarováním úplně představit o vic čísel než o jedno.
https://www.drmax.cz/svorto-031-vlozky-skelet-damske-vel-40-1-par
Uz se tady dlouho nic neměrilo. Takže jsem si to teď premerila a určitě mám lehce přes 9cm při velikosti 37/38 :)
Přesněji se mi to měřit nechce.
continuityno já mám hnátu širokou 10cm
při velikosti 40/41. Uvidíme, co mi poradí.
tak dík. Hned jsem si taky musela hnátu změřit ![]()
Tabea a kdo ne ![]()
continuity fakt? Tak to je dobrý. A jsou ohebné? Abych úplně nezabila ten bf efekt.
Jo a VW školce maj vši...tak to jsem na nás zvědavá
Potrefenáhusa vsi uz u nas meli dvakrat. Nam se to nastesti vyhlo. Ted hlasi roupy, streptokoka a covid.
Potrefenáhusa a vlnene teple vlozky do barefootu jsem zahlidla na oveckarne. Detske i dospele, kdyby si letos zase hledala.
Dcera před usnutim a nebo večer když spí dost kašle, myslíte že je vhodná Vincentka na pití nebo to zhorší? Já ji vždycky dávala inhalovat a to pomohlo, kašel to zklidnilo, tak pití by mělo působit obdobně ne?
Karja já jim v takovém případě Vincentku dávám. Jako na zklidnění. Ale jestli kašle dost, tak bych nasadila i sirup. Synovi se ten noční kašel snadno překlopí do takového hrozného štěkavého i přes den. Ale stačí pár dní sirup a je to dobré.
Evaeva Jo, já taky, ale nevím, jestli je to vhodné na noc, zda to ten štěkavý kašel ještě nepodpoří. Sirup zítra dám, ale nevím jaký, na amucosolvan to úplně není. Je to fakt jen nocni kašel zatim
Potrefenáhusa Na vsi se doporucuje preventivne tea tree oil. Kapnout do vlasu nebo pripadne do samponu.
Karja podle mě je noční horší, aspoň doktorka to vždycky bere jako přitěžující okolnost. Syn na to hrozně trpí, ani nemusí mít moc rýmu a hned kašel. Kolikrát se zhorší během dne. Tuhle mi ho ve školce předávali a že dost kašle. Já říkám, že trochu (ale nebylo to nic hrozného). Když jsem ho pak odpoledne slyšela, bylo to hrozný, úplně jsem se styděla, že šel do školky s takovým kašlem.
Tu Vincentku jim dávám i večer, podle mě to nemá takový efekt jako sirup, že by vykašlávali i v noci. Spíš si jednou odkašlou a tím pádem se to trochu zklidní. Ale jako nevím, je to jen můj pocit.
ziginka Dekuju, vim, ale doma nemáme a přímo tady ho asi ani nesezenu
nejakym hustým hřebenem nemám šanci

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články